2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042784 بازدید | 684272 پست
دورت بگردم عزیزدلم خداکنه بتونن بفهمن چیه بهترازبلاتکلیفیه انشاءالله بهتریناسرراهت قراربگیره عزیزم

ان شاالله که متوجه میشن و درمان میکنن ..ممنونم عزیزم ان شاالله همگیمون 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تعریفشوشنیدم کاش زودبتونم نوبت بگیرم مشکلات رحمیوبهترمیفهمن فک کنم

آره احتمال داره، امیدوارم زود بتونی وقت بگیری و ویزیت بشی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چه جالب ،در عوض بچه خودت تپل میشه

قربونت برم 😍❤️ انشالله 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

[QUOTE=345117722]دورت بگردم چقدر ناراحت شدم از اتفاقی که افتاده برو دکتر انشالله که پیدا میکنن علت ...

این چه حرفیه دورت بگردم ، ماها دردمون مشترکه همو خوب درک میکنیم❤️🫂

اره میفهمم چی میگی ، منم اوایل خیلی اذیت میشدم همیشه ب سعید میگفتم بریم جایی که هیچکس نباشه خیلی اذیتم میکردن

ولی الان هیچی مهمتر از خودمو همسرم نیست در دهن مردم رو نمیشه بست هرکاری کنم بازم حرفشون رو میزنن برای همین دیگه برام اهمیت نداره 😇

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

هعییی💔 امشب سعید گریه میکرد واسه داشتن بچه 

با حسرت می‌گفت خوش بحال مرد هایی ک دختر دارن چه عشقی میکنن با بچشون🥺😔

بمیرم الهی نمیدونم حکمتش چیه ... اره تا ۶ سال قبل سعید پدر خوبی نمیشد چون زندگیمون پستی بلندی های بدی داشت

ولی الان ۶ ساله که واقعا تغییر کرده هم شوهر خیلی خوبی شده هم مطمئنم پدر فوق العاده ای میشه

اگ حکمتش ابن بود که سرش ب سنگ بخوره خب خورده🥲 چرا نمیشه ، میگفت چرا این گره باز نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این چه حرفیه دورت بگردم ، ماها دردمون مشترکه همو خوب درک میکنیم❤️🫂اره میفهمم چی میگی ، منم اوایل خی ...

فدات بشم آجی کوچیکه چقدرخوبه ک شماهارودارم دلداری میدین راهنماییم میکنین خیلی سبک میشم واسه همتون بهتریناراارزومیکنم فاطمه جون منم خدا‌شاهده توهرمسائلی حرف اطرافیان مهم نیست ولی این قضیه یکم فرق داره گفتم بخاطرحرف جاریم یادحرفش میفتم دلم میگیره وگرنه خیلی ب ناحق توهرزمینه ای ازسرحسادت پشتم حرف زده برام مهم نبوده اون حرفاولی این یکیوسخته هضمش 

2810