2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042880 بازدید | 684276 پست
ممنون عزیزم چ روزها ساعت‌هایی هستن؟ ب نظرتون علمشون انقدهست ک بفهمن مایع چیه چون تودنیاهیشکی مثل من ...

دکتر باتجربه ای هستن 

و استاد دانشگاه تهران 

با مریض هم ارتباطش خوبه 

با چند نفر از مریض هاش صحبت کردم ازش راضی بودن 

تو همون کلینیک هم ivf انجام میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هاکسی میدونه دکتر رخ گیره چ روزا وساعت هایی بیمارستان رسول اکرم؟

عزیزم روزهای شنبه و یکشنبه فقط صبحها 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام،مرسی از احوالپرسی همه ی دوستانخدا رو شکر امروز برگشتم خونه

خداروشکر 🤲🤲..ان شاالله دیگه فقط برای زایمان بیمارستان برید 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دورت بگردم ممنونم ازت. چشم شنبه یا یکشنبه میرم. دکترعلیرضایی هم میگن تومام خیلی علمش ب روزه سردرگمم ...

این دکتر رو تو اینترنت سرچ کردم خیلی دکتر باسابقه ای بود ان شاالله که میرید و مشکلتون برطرف میشه .خوب از ایشونم وقت بگیرین برید ببینین نظرشون چیه .الهی چقدر خوب که تری لاین بوده نه ان شااله که برطرف میشه و تو رحم خودتون انتقال میدین و مامان  نی نی قشنگ میشین .

ببخش عزیزم اگ ناراحتت کردم دکترم گف بروپیش دکتراقصی مشاوره. بهش میگم بفرستن آزمایشگاه هرچندبعیدمیدون ...

نه عزیزم این چه حرفیه .چون سابقه بیشتری دارن ممکنه کیس مشابه شما دیده باشن و روند درمانیش رو بدونن ،تو  آزمایشگاه ممکنه بتونن ماهیت مایع رو تشخیص بدن و تو روند درمان کمک کننده باشه  

ببخش عزیزم اگ ناراحتت کردم دکترم گف بروپیش دکتراقصی مشاوره. بهش میگم بفرستن آزمایشگاه هرچندبعیدمیدون ...

نه عزیزم این چه حرفیه .چون سابقه بیشتری دارن ممکنه کیس مشابه شما دیده باشن و روند درمانیش رو بدونن ،تو  آزمایشگاه ممکنه بتونن ماهیت مایع رو تشخیص بدن و تو روند درمان کمک کننده باشه  

ممنون عزیزم تولاپراکردی باهاش؟ مشاوره میده عزیزم خیلی تعریفشوشنیدم تولاپرا

خواهش میکنم عزیزم  .نه انجام ندادم ولی مثل اینکه کارش خوبه و تعریف میکنن ازشون ولی خودم به شخصه شناختی ندارم 

فدات بشم چشم همه رواسکرین گرفتم وارددفترم کنم نوبت بگیرم مرسی ازدعات عزیرم

ان شاالله که خیلی زود برطرف میشه نگران نباش .

نه عزیزم این چه حرفیه .چون سابقه بیشتری دارن ممکنه کیس مشابه شما دیده باشن و روند درمانیش رو بدونن ، ...

دورت بگردم عزیزدلم خداکنه بتونن بفهمن چیه بهترازبلاتکلیفیه انشاءالله بهتریناسرراهت قراربگیره عزیزم

منم امرور رفتم. خداروشکر قلبش تشکیل شده بودحالا باید یه سری آزمایش بدم

خداروشکر و به سلامتی .ان شاالله ۱۲۰ سال بتپه 😍😍

2810