2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042954 بازدید | 684276 پست
اینسری بگو چسب جنین بزننمن چون انتقال سوم بودم خود دکتر برام نوشت و روز انتقال زدم

والا دو سری چسب جنین زدم.برای من بی فایده بود. 😕

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله وروجک حالش خوبه.منم اولین باره میشنوم😆ب دکترم گفتم بدن آزمایش کنن ببینیم فرداچی میشه انش ...

لایق باشم چشم عزیزم.

انشاالله باردار میشی با اولین انتقال.

انشاالله علی اصغر امام حسین دامنت رو سبز کنه.

من نیت کردم این فسقلی  سلامت به دنیا بیاد هرسال به نیتش یه سفره حضرت علی اصغر بندازم 

دیگه نمیدونم دکتر از کجا پیدا کنم!!!خسته شدم، اصلا حوصله ندارم دیگه

کدوم شهری؟ 

میخوای یه مدت بی خیالش بشو برو زندگی کن حتی اینجا نیا

یه خرده روحت آرام بشه بعدا پرانرژی شروع کن

خستگیت رو درک میکنم که هممون بدون استثنا کشیدیم

آره عزیزدل نساجون جنینای2تا4روزه کامپکته جنینایی ک ب مرحله بلاست نمیرسن کامپکت میگن جنینای کامپکت تو ...

ماشالا چقدر کامل توضیح دادی عزیزم برای خودت یه پا جنین شناسی ها😉

راستی در مورد مایع توی رحمت خیلی برام عجیبه تا حالا همچین چیزی نشنیدم. الان خوندم نوشته بودی از ۹۲ درگیر انتقالی... امیدوارم به زودی نتیجه بگیری... عزیزم تو دلتو خالی نکنم یه وقت، تا حالا به رحم اجاره فکر کردی... ؟ خوب اینم یه راهشه .

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

والا دو سری چسب جنین زدم.برای من بی فایده بود. 😕

احتمالا مشکل ایمنی و انعقادی داری

انشاالله به زودی زود دامنت سبز بشه خدا یه وروجک بهت بده

مزاج  کلی بدنت چیه؟ مزاج رحمت چی؟

کدوم شهری؟ میخوای یه مدت بی خیالش بشو برو زندگی کن حتی اینجا نیایه خرده روحت آرام بشه بعدا پرانرژی ش ...

اصفهانم، یکسال استراحت بودم،تازه اومدم سراغ انتقال ولی خیلی ساله که منتظرم

انشاءالله وروجک حالش خوبه.منم اولین باره میشنوم😆ب دکترم گفتم بدن آزمایش کنن ببینیم فرداچی میشه انش ...

من الان خوندم چندتا علت برای آب آوردن رحم گفته یعنی برای شما هیج کدوم نیست؟عفونت و آرتروز و کیست وچندتا دیگه

علتش رو باید بفهمن تا اونو درمان کنن

طب سنتی رفتی؟

ماهور جان سرکلاژ بودی؟ طول سرویکس چند بود قبلا که نگرانت کرده بود؟

من ۵۱ بودم.

بعد از دوماه گفتن کوتاع شده..

چندروز بعدش رفتم ازاد سونو دادم ۴۰ بود..وخیالم راحت شد..

ن سرکلاژ نبودم.چون نیاز نبود.

احتمالا مشکل ایمنی و انعقادی داریانشاالله به زودی زود دامنت سبز بشه خدا یه وروجک بهت بدهمزاج کلی بد ...

بله مشکل ایمنی دارم. IGg4 بالاست که به خاطرش باید سرم ای وی آی جی بزنم. سختی کار من اینه که پزشک نازایی و ایمونولوژیست همزمان باید تحت نظرشون باشم. 

ممنونم از دعای خوبت عزیزم. به امید خدا ایشالا. خودتم گل پسرو به سلامت بغل کنی. 😍

مزاجم نمی دونم چیه واقعا. فقط از نظر تغذیه ایی تو این سالها که اقدام کردم سعی کردم معتدل بخورم نه سرد نه گرم. 

رحمم گرمه نشونه ایی از سرد بودن نداره دوره هام منظم و بدون دردن، لکه بینی قبل و بعد سیکلم ندارم. آخرین بارم که دکترم سونو کرد بلند گفت وای چه رحم خوشگلی!

پرسیدم پس چرا نمی گیره؟ گفت جنینات تنبلن خانوم. 🫠

اصفهانم، یکسال استراحت بودم،تازه اومدم سراغ انتقال ولی خیلی ساله که منتظرم

خب بعداز یکسال با انرژی شروع کن به خدا توکل کن

همه این بخور نخورها و بکن نکن ها فقط برای خودمون.

انقدر وسواس نباش  رو هرچیزی که چیکارکنم چیکار نکنم و فقط با تمام وجودت خدارو صدا کن و ازش بخواه

نخود زیاد بخور تا قبل از انتقال .زیر دلت رو چرب کن تا قبل از انتقال پاهات رو گرم نگه دار

و بدون اول و آخر باید خدا بخواد. انشاالله که برات میخواد اونم با همین انتقال 

بله مشکل ایمنی دارم. IGg4 بالاست که به خاطرش باید سرم ای وی آی جی بزنم. سختی کار من اینه که پزشک ناز ...

پس مشکل شما همون ایمنی. اینکه مشکل رو میدونی یعنی چندین قدم جلو هستی

انشاالله اندفعه سرم میزنی نی نی محکم میمونه میاد بغلت به حق ۶ماه امام حسین

عزیزم شما بارداریت با انتقال جنین بوده؟ اگه آره مگه میشه بچه ی ای وف اف رو طبیعی دنیا آورد؟

سلام گلم.اره با انتقال بود..

اره چرا نشه..

دیگه روند رشد بچه مث طبیعیاست..

فقط میگن چون ب سختی باردار میشین دوست داشتین سزارین بیاریم ک خیال راحت باشه..

بله مشکل ایمنی دارم. IGg4 بالاست که به خاطرش باید سرم ای وی آی جی بزنم. سختی کار من اینه که پزشک ناز ...

به منم که همینطور  اونسری به دستیاراش گفت ببینین چه رحم خوشگلی داره، اگه باردار نشد کتکش میزنیم، ایندفعه بهش گفتم نشدا،گفت پس کتکه رو میخوای، گفت جنینات تنبل بودن،منم فکر میکنم جنینامون ضعیفه،چون طبیعی یا با دارو هم نشده،کیفیتشون خوب نیست

2810