2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042958 بازدید | 684276 پست
سلام بچه ها..من اومدم مطب.معاینم کرد گفت لگنت خوبه..ولی دهانه رحمت خیی بالاست و سفته..گفت اصلا تو ور ...

سلام عزیزم ورزش چی بهت داده ماهور 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام بچه ها..من اومدم مطب.معاینم کرد گفت لگنت خوبه..ولی دهانه رحمت خیی بالاست و سفته..گفت اصلا تو ور ...

من هنوز معاینه نکرده گفت ،۳۸هفته باید بیای معاینه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عدد بتا شده بود ۱۲۰رفتم سونو هیچی دیده نشد گفت ۴ هفته و ۴ روز خیلی کمه چیزی نشون نمیده و رحمم هم خیل ...

ای باباااا 

با دکترت مشورت نکردی؟؟؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

سلام دوستان من امروز موعدم بود پریود نشدم درد پریودی دارم قبلا اصلا کمر درد نداشتم تو پریودیام ولی امروز درد میکنه تیر میکشه 

بنظرتون علاعم بارداریه صبام تهوع دارم ؟

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
اره همون ورودی رحم...ک باید باز بشه...اینقد اعصابم خراب شد..از اینور هم خیلی میترسم اذیت بشم.از بش ش ...

فقط اون سونگرافیه آخرت که گفته بود طول سرویکست اومده پایین  چه قدر ترسیدی  

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
سلام عزیزم انشاءالله ک خیره برات.

❤️😘ممنون عزیزم

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
من هنوز معاینه نکرده گفت ،۳۸هفته باید بیای معاینه

بم گفت از اینترنت ده تا ورزش دانلود کن و انجام بده..

گفت صبح نیم ساعت ظهر نیم ساعت و شب هم نیم ساعت..

من دیگه تقریبا ۳۸ هفته م تمومه..

چقد معاینه دردم اورد

کلا من هیچ نزدیکی نداشتم واژنم تنگ شده بود...

تازه ایقد ورزش دانلود کردم هم خارجی هم ایرانی .انجام دادم.نفسم بالا نیومد چقد بدنم تنبل بود..فردا پیاده روی میکنم.از پله ها هم بالا پایین میرم..

امشب هم اولین شیاف رو‌میذارم.گفت سوراخش کن و بذار تا اخر واژنت..

فقط اون سونگرافیه آخرت که گفته بود طول سرویکست اومده پایین چه قدر ترسیدی

اره.دیدی..

چقد گریه کردمم..😄😄

اب هم نمیخوردم ب شوهرم‌میگفتم برام بیاره..

خوب ک‌شیاف دوباره استفاده نکردم..

شانسو‌میبینی.الان ک‌باید کوتاه بشه نشد..

😓😓😓الهی بمیرمانشالله بزودی مادربشی

خدا نکنه عزیزم 

حتما یه حکمتی داشته...

انشالله شما هم به زودی باردار میشی😍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810