2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042958 بازدید | 684276 پست
خوشبحالتون ک هوا سرده..ما خوزستان اتشینیم..اونروزی رفتم مای بی بی گرفتم حالم بد شد از گرمی.و سریع بر ...

الهی عزیزم شمابیشترازماهاسختتونه گرما. شبابرین خریدبازخنکه واقعاگرماعصبی میکنه آدمو اجرتون باخدا خیلی سخته زندگی تواب هوای گرم. من طاقت ندارم البته طاقت سرمام ندارم بازبهترازگرماست انشاءالله چیزی ب زایمانت نمونده بعد زایمان سبک میشی گرماکمتراذیتت میکنه

الهی عزیزم شمابیشترازماهاسختتونه گرما. شبابرین خریدبازخنکه واقعاگرماعصبی میکنه آدمو اجرتون باخدا خیل ...

داخل حیاط ک میرم زود برمیگردم داخل اب میخورم..

ازه شبا برا خرید میریم.فقط موقع ک مجبوریم صبح بریم میریم.

خیلی کولر از همسایه سوخت تو این هوا گرمی..

همش کولر دوتیکه گرون قیمت..

کولر خونه پدرشوهرمم سوخت دنبال کولریم براشون.مگه میتونیم کولرها رو خاموش بذاریم.خونه اتیش میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم .اتفاقا انتقالم مثبت شده الان باردارم اما تجربه سقط داشتم خیلی استرس دارم.مرسی ازت

عزیزم واسه سقط یکی ازدوستان توتاپیک دیگه گذاشته بودنتونستم ازگالریم کاملشوبفرستم سوره قلم وحجرات برای جلوگیری ازسقطجنین. سوره های ال عمران ذاریات انشقاق سهولت زایمان

♥️🫂اره بخدا مثل پروانه دورمه سعیدی که هیچی کار خونه بلد نیست نمیزاره ی استکان جا ب جا کنمسپیدار جون ...

خداشوهرتوحفظکنه کنه برای تو ونینیات. خداخیرت بده انشاءالله اجرکارشومیگیره. والامن تاحالانشنیدم 2بارابله مرغون بشه گرف. مطمئنی گرفتی قبلا ؟آخه ابله توسن ماهازونامیشه بزارسرچ بزنم ببینم بهت میگم دقیشو

♥️🫂اره بخدا مثل پروانه دورمه سعیدی که هیچی کار خونه بلد نیست نمیزاره ی استکان جا ب جا کنمسپیدار جون ...

سرچ کردم نوشته ممکنه 2بارولی رایج نیست. توام ک گفتی همه جای بدنته پس خداردشکرزونانیست زونایک طرف بدن دون دون میشه. توشایداولین بارخفیف گرفتی. یابدنت مشکل ایمنی داره ک بازگرفتی تبخال هم زدی یاتبخال میزنی. ایمنیت ضعیفه 2بارگرفتی فاطمه انشاءالله روبراه شدی بهترشد برو آزمایش ایمنی بده اگ ندادی igg. Igm هم فک کنم ربط داشته باشه ب این ویروس

الان با خودم میگم لابد خدا میدونست میخوام ابله بگیرم بهم بچه نداد ک تو بارداری ب مشکل نخورمچمیدونم د ...

ب این چیزافک نکن من ک فک میکنم دیونه میشم ب جواب هم نمیرسم. میگم ک ب این چیزا نیس چقد آدم دیدم ک کرونا گرفتن توبارداری خداروشکر بسلامت زایمان کردن حکمت خدارومانمیدونیم بهمون سخت میگذره انشاءالله دست میکشه سرت آزمایشت مثبت میشه کاش ی نشونه ای بهمون میداد. نمیدونم شایدمانشونه ها وخوب دنبال نمی‌کنیم. خودش میدونه ماصبرحضرت ایوبو نداریم ولی بخدا من دارم ب درجه این صبرمیرسم البته خداببخشه اگ حرفم کفره ولی خودش میدونه چ رنجهایی کشیدمو صبوری کردم ازبچگی مگ ی بچه چ گناهی داره ک انقد عذاب بکشه تا ب این سنم. میترسم کافربشم😆

آزمایش ک ندادم ولی تست دادم منفی بود دریغ از یه هاله کوچیک..همه جام تاول زده زخم شده ، برای همین نمی ...

الهی دورت بگردم پمادی ک برات ضررنداشته باشه ندادبزنی؟ آره دوفاستون فک کنم جلوی پریودیو میگیره.گفتی فرداوقت پریودته؟ ان‌شاءالله نشدی ی بی‌بی بزن. امروز بی‌بی زدی؟ 

سلام دوستان اینجا کسی عمل خراش و هیستروسکوپی انجام داده؟ من حدود یک هفته پیش انجام دادم ولی هنوز یه ...

فک کنم طبیعیه من همون روزعمل داشتم ولی دوستام چن روز خونریزی داشتن بدن بابدن فرق میکنه عزیزم البته من چون دوفاستون میخوردم جلوی خونریزیوگرف

داخل حیاط ک میرم زود برمیگردم داخل اب میخورم..ازه شبا برا خرید میریم.فقط موقع ک مجبوریم صبح بریم میر ...

الهی خیلی سخته خداخودش کمکتون کنه بتونین تحمل کنین من ک اینجاخیلی گرم نیست حالم بدمیشه حالت تهوعم تشدیدمیشه کولرگازی هم ک قیمتا افتضاحه بایداونجاها قیمت پایین باشه چون شرایطتتون فرق میکنه مدام استفاده میشه عمروسیله کوتاه میشه دگ

نرفتید دکتر ببینید برای جی این تاول ها رو زده؟برای منفی شدن هم ناراحت نباش بارداری طبیعی هم تو بدن ب ...

چرا عزیزم رفتم گفت ابله مرغونه..

درحالی که بچه بودم گرفتم این ویروس رو

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810