2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043166 بازدید | 684290 پست
زایمانم زده 25.ولی مطمعنم از تاریخش میگذره..هنوز پیاده روی نرفتم..هوا هم وحشتناک گرمه.منتظر بودم 37ه ...

عزیزم انشاءالله بسلامتی زایمان کنی فک کنم قبل25زایمان میکنی ملین بخوریبوستتونزارجاخوش کنه کنترل نشه اذیت میشی احتمال داره کلسیم باعثش باشه منم باکلسیم اینطورمیشدم بعد باسبزی خوردن اکی میشدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بخاطراسترسهایی ک داریم هورمون هابهم میریزه منم اینطورشدم هورمونام بهم ریخته

وای من تازه میخاستم برم برا انتقال الان انقد زود پریود شدم همه جیزم ریخت بهم هم نگرانم ک نشه انتقال بدم هم پولم الان جور نیست کلا برنامه هام ریخت بهم اعصابم خورد شد از طرفی  هم میگم نکنه باز ضخامتم ریخته بهم اینطور شدم 

حالت تهوع برای استرادیول. بایه لیوان آب کامل بخور تو این سیکل نداشتم دکتر گفت نمیخوادمن قبل از عید م ...

ممنون عزیزم هرچی داروکمتربهتر سرویس شدم انقداب خوردم ازآب بدم میاد هرکی بسته ب شرایط بدنش دارومیگیره دگ منم داردم زیاده توروخدا دعامون کن نفست گرمه 

با این چیزی که شما گفتی از فردا هر روز میزنمفقط اینکه من ۲۰ پله میرم پایین درمانگاه باخونمون ۲۰۰تا۳۰ ...

ازاول انتقال بیرون رفتی واسه تزریق؟ پس ب استراحت وتکون نخوردن نیست.این بالایی بخواد همه چی حله. هرپله رومیری استراحت کن خداخودش داده خودشم نگه میداره ولی توام مراقبت کن عزیزم آهسته بری چیزی نمیشه

وای من تازه میخاستم برم برا انتقال الان انقد زود پریود شدم همه جیزم ریخت بهم هم نگرانم ک نشه انتقال ...

منم ماه پیش پریودنشدم عزیزم خوب بزارماه بعدی ک انشاءالله هم پولت جوربشه هم بدنت تنظیم بشه شرایطت خوب باشه نتیجه بهتری میگیری انشاءالله 

منم ماه پیش پریودنشدم عزیزم خوب بزارماه بعدی ک انشاءالله هم پولت جوربشه هم بدنت تنظیم بشه شرایطت خوب ...

اخه من خیلی دنده پهنم پارسال بهمن رفتم دکتر ضخامتم زیاد بود سیکل و کنسل کرد قرار شد اسفند برم دیگه نرفتم تا الان میترسم این ماهم نرم باز ول کنم تا ۶ماه دیگه ☹️فقط امیدوارم سر وقت حقوقمو بدن ک پولم جور شه حداقل 

دورت بگردم. قربون امام رضابرم پیام قبلیتواشتباه من ریپلای کردم😆عزیزم هممونودعاکن امام رضاشفاعت ماها ...

عزیزززم عیبی نداره اصلا بهتر،انشالله بزودی دامن شما و همه منتظرا سبز بشه و چراغ دلتون روشن بشه💚💛

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
زایمانم زده 25.ولی مطمعنم از تاریخش میگذره..هنوز پیاده روی نرفتم..هوا هم وحشتناک گرمه.منتظر بودم 37ه ...

انشاالله بسلامتی مگه سزاربن نمیکنی ؟دکتر من گفت هفته های اخر بیا مطبم مرکز نیا برا سزارین ۳۸هفته و ۳ روز وقت میدم عمل کنم 

کدوم شهرین مگه ما یکی از شهرای تبریزیم هنوز هوامون سرده یه ذره درو پنجره باز بشه نمیشه از سرما خوابید

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
2810