2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043300 بازدید | 684297 پست
قربونت آفرین بیخیال بی‌بی شوفعلا.انشاالله خبرخوشتومیای میگی وماروخوشحال میکنی

فدات ممنونم توکل بخدا هرچی خدا خواست همان میشود 🌹❤️

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما اصفهانی؟ اخه منم رفتم پیش دکتر شاکریان گفت مشکل ایمنی در حد متوسط دارم از الان تو فکرم اگه ...

من خوزستانی هستم..

بعدش چرا گیر نیاد..هلال احمر میری.سازمان معاونت غذا و دارو میری..داروخونه های بزرگ و معروف میری..همیشه از چندروز قبل تزریق دنبالش بگردین ن اینکه دیقه 90

من خوزستانی هستم..بعدش چرا گیر نیاد..هلال احمر میری.سازمان معاونت غذا و دارو میری..داروخونه های بزرگ ...

اخه من اصلا هنوز برام دکتر ننوشته گفت هر موقع رفتی تو سیکل بیا ک زود تر دنبالش بگردم 😥

شنبه میرم سونو گرافی فقط خدا کنه بارداری خارج رحمی نباشهبخدا دیگه خسته شدم

منکه قبلا خارج رحمی بودم سمت همون لوله ای ک جنین داخلش رفت درد میکرد و درد امونم نمیداد و انگار لوله م میخواست از جا بکنه و سرمو میزدم ب زمین و بلند اخ و ناله میکردم و فقط با مسکن اروم میشدم...

هفته 7فک کنم دردام شروع شد..

چون قبلش ک دکتر گفت بیا برا سونو .گفت اصلا ساکی دیده نشد.گفت برو هفته دیگه بیا ک دیدم دردامدشروع شد.و خودم سونو واژینال ازاد دادم و کفت تو لوله چیزی مشاهده شد..

شما برید انشاالله ک همه چیز اوکی باشه

ماهور جان چندم زایمان میکنی 😍

زایمانم زده 25.ولی مطمعنم از تاریخش میگذره..هنوز پیاده روی نرفتم..

هوا هم وحشتناک گرمه.منتظر بودم 37هفته تکمیل بشه.

ک الان 37هفته و فک کنم دوروزمه.

از اینور یبوست گرفتم نمیدونم بخاطر قرص کلسیم یا ویتامینای دیگه ست..

شنبه میرم دکتر..برام سونو بنویسه.ببینم وزنش چقد شده.تا الان حرکتاش خوبه خداروشکر..

خدا کنه قبل از 25بدنیا بیاد..

عزیزم شما آمپولت هر روز هست؟ من هر ۷۲ساعت. ماما مرکز گفت بکن هر روز. از دکتر خودم پرسید گفت همون ۷۲س ...

هر دکتری ی نظری داره برا خودش..منکه لکه دیدم بودم امپولمو از روزی یکی گفت روزی دوتاش بکن

بچه‌ها مکمل پرگناکر کسی خورده تو بارداری ؟ آهن هم داره این قرص . جدا آهن هم مصرف کردین؟

من پرگناکر خوردم..الانم دارم میخورم..

جداگونه هم اهن میخورم..

البته اینی ک جداگونه میخورم چندتا ویتامین قاطیشه

اخه من اصلا هنوز برام دکتر ننوشته گفت هر موقع رفتی تو سیکل بیا ک زود تر دنبالش بگردم 😥

منم وارد سیکل شده بودم ک دکتر برام نوشت.گفت چون سخت گیر میان.برو اگه پیدا کردین خبرم کنید..ماهم ایقد اذیت شدیم تا روز بعد از گفتن دکتر پیدا کردیم..دیگه بعدا راحت گیر میومد.دیگه میدونستیم کجاها بریم

من پرگناکر خوردم..الانم دارم میخورم..جداگونه هم اهن میخورم..البته اینی ک جداگونه میخورم چندتا ویتامی ...

اره اون آهن و دارم ،اکتی ناتال رو تیرویدم اثر میزاره نمیتونم بخورم التهاب داشتم قبلاً ، پرگناکر هم میخام بخرم نوشته ویتامین کا داره موجب لختگی خون میشه شما انوکسا نداشتی نه از ماه چند خوردی پرگناکر و ، پرگناکر اورجینال خوردی؟ عکس زن باردار روشه، پس یه ورق میخرم همینو ببینم چیه 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
منم وارد سیکل شده بودم ک دکتر برام نوشت.گفت چون سخت گیر میان.برو اگه پیدا کردین خبرم کنید..ماهم ایقد ...

شما چند سیکلت رفتی برات سرم نوشت؟ من هفته پیش پنج شنبه پاک شدم الان باز امشب پریود شدم نمیدونم اقلا اینم پریود حساب میشه برم دکتر برا سیکلم یا نه اه کلا برنامه هام ریخت بهم 

2810