2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043327 بازدید | 684301 پست
کی تست زده بود؟میتونین منشنش کنین؟

عزیزم من ۱۲ انتقال بیبی زدم منفی بود روز پونزده آزمایش دادم برام ۵۲ بود

امروز روز هفدهم بود دوباره آزمایش دادم شده ۸۴

اینم شانس منه معلوم نیست چی هست فقط خدا کنه خارج رحمی نباشه چون همش زیر دلم درد دارم و حالت پریودی دارم

انشاالله شما با یه بتای بالا مثبت بشین

انشاالله گه باردار هستی فقط آرامشت رو حفظ کن .سعی کن بهش فکر نکنی

ممنون عزیزم توکل بخدا

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من ۱۲ انتقال بیبی زدم منفی بود روز پونزده آزمایش دادم برام ۵۲ بودامروز روز هفدهم بود دوباره آز ...

انشالله ک مشکلی نیست عزیزم

نرفتی پیش دکترت

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
خب گفتم چون التهاب تیرویید داشتم دکتر پردنیزولون نوشت برام..سرم با بیمه عادی تامین اجتماعی گرفتم... ...

عزیزم شما اصفهانی؟ اخه منم رفتم پیش دکتر شاکریان گفت مشکل ایمنی در حد متوسط دارم از الان تو فکرم اگه گفت برا انتقال سرم بزنم اصفهان کجا گیر بیارم اصلا راحت گیر میاد 

مامان های گل.کیا هفته ششم لکه بینی داشتن و چیکار کردن

من داشتم از هفته شیش تا ۱۱ که یازده هفته خونریزی شدید داشتم رفتم دکتر کلا استراحت داد شیافموروزی سه تا کرد هفته ای یه امپول فمولایف هفته دیگه کمل قطع شد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم من ۱۲ انتقال بیبی زدم منفی بود روز پونزده آزمایش دادم برام ۵۲ بودامروز روز هفدهم بود دوباره آز ...

خارج از رحم نیست . تو خارج از رحم بتا خیلی میره بالا

الان باید ۱.۵تا ۲ برابر رشد میکرده که برای شما کرده.

هر ۴۸ ساعت تکرار کن و پیش دکترت هم برو

استراحت داشته باش چون یهو دور بر میداره و میره بالاتر

کلا تامین اجتماعی برا داروهایی نازایی واقعا کمک کرد..امپولای انوکسا پولشون خیلی کم میشد.شیاف و امپول ...

ماهور جان چندم زایمان میکنی 😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
خارج از رحم نیست . تو خارج از رحم بتا خیلی میره بالاالان باید ۱.۵تا ۲ برابر رشد میکرده که برای شما ک ...

یعنی الان پیشرفتش خوبه؟ خدا کنه همین جور که میگی باشه

دستت درد نکنه عزیزم ان‌شاءالله که لکه بینیت هر چه زودتر قطع بشه و از لحظه لحظه بارداری لذت ببری

شنبه میرم سونو گرافی فقط خدا کنه بارداری خارج رحمی نباشهبخدا دیگه خسته شدم

نه توکل بخدا انشالله بارداری و بسلامتی بغل میگیریش😍

2810