2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043259 بازدید | 684295 پست
مامان های گل.کیا هفته ششم لکه بینی داشتن و چیکار کردن

عزیزم منم از قبل موعدم لکه بینی داشتم تا خود الان که ۱۳ هفته ام ،و شیاف میزارم انشالله بارداری راحت و سالمی در پیش داری

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
یعنی الان پیشرفتش خوبه؟ خدا کنه همین جور که میگی باشهدستت درد نکنه عزیزم ان‌شاءالله که لکه بینیت هر ...

قربونت برم

فقط استراحت کن.فکر و خیال بیهوده هم نکن و استرس نداشته باش.حتما پیش دکترت هم برو 

دوباره شنبه برو آزمایش

این وروجک دیر لانه گزینی کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی الان پیشرفتش خوبه؟ خدا کنه همین جور که میگی باشهدستت درد نکنه عزیزم ان‌شاءالله که لکه بینیت هر ...

همینجا دوستان گفتن بودن کسانی که بتا پایین بوده و بچه هاشون هم به سلامت به دنیا اومدن.

عزیزم منم از قبل موعدم لکه بینی داشتم تا خود الان که ۱۳ هفته ام ،و شیاف میزارم انشالله بارداری راحت ...

عزیزم شما آمپولت هر روز هست؟ 

من هر ۷۲ساعت. ماما مرکز گفت بکن هر روز. از دکتر خودم پرسید گفت همون ۷۲ساعت باشه.چون لک قهوه ای هست مشکلی نیست.همش نگرانم نمیدونم آمپولم رو هر روز کنم یانه

برای من گفت پشت کیسه یه لخته خون هست حالا میگم نکنه هر روز کنم اون لخته دفع نشه 

عزیزم من ۱۲ انتقال بیبی زدم منفی بود روز پونزده آزمایش دادم برام ۵۲ بودامروز روز هفدهم بود دوباره آز ...

ای خدا ان شاءالله برای شماهم بتا بالاتر بره

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

عزیزم شما آمپولت هر روز هست؟ من هر ۷۲ساعت. ماما مرکز گفت بکن هر روز. از دکتر خودم پرسید گفت همون ۷۲س ...

عزیز دلم دکترم بهم شیاف داد ،چون لکه بینیم در اون حد نبود مثلاً یه دو سه روز لک داشتم شیاف میزاشتم خوبم میکرد دوباره قطعش که میکردم دوباره لکم شروع میشد

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
قربونت عزیزم. منم درد دارم هرلحظه میگم الان پریود میشم.لکه بینی هم که هست.فکرکنم برای استرادیول باشه ...

نگران نباش حس پریودی  ولکه بینی توبارداری طبیعیه مخصوصاواسه ماها. آخه زوده واسه تخمک‌گذاری فک کنم. بله عزیزم اگ خدابخواد رحمم خوب باشه 

به خودت تلقین نکنتو خونه راه بروحتی بعداز انتقال هرچی خودتو نندازی بهتره من اینسری خیلی عادی بودم. ف ...

ممنون ازت عزیزم. بخدا درد دارم من ازبچگی بادردبدنیااومدم فک کنم دست ازسرم برنمیدارن اینوپاس میدم اون‌یکی میاد😆خیلی حالت تهوع دارم سرداروهام. عزیزم توام فرتیل سی ام داشتی؟ حالت تهوع سرگیجه خواب آلوبودن ازاین قرصه وتلخ شدن دهن. ببخشیداذیتت میکنم سوال میپرسم همش 

2810