2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043271 بازدید | 684295 پست
هربار میخوام کسی نفهمه نمیشه برق چشمای پدر شوهرم ، برق چشمای مامانم اذیتم میکنه الان چطور بگم منفی ش ...

عزیزم الان هیچی بشون نگو

دکتر یه چیزی میدونه که تاریخ آزمایش مشخص میکنه

صبر کن تا روز اصلی آزمایش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه عزیزم ولی خیبی سخته. یعنی وقتی آدم لک رو میبینه دنیا رو سرش خراب میشه. خدا کمکمون کنه انشاالله.

سلام عزیزم

نگران لک نباش

اگه هماتوم داری که تا دفع نشه لک و خونریزی داری 

انشالله با استفاده داروها و استراحت رفع میشه

من تو کل دوره بارداریم فقط 2 ماه خونریزی نداشتم 

خونریزی در حد لک نه ها لخته های بزرگ اندازه کف دست 

پس خیالت راحت اصلا استرس به خودت راه نده 

انشالله خیلی زود رفع میشه 

هربار میخوام کسی نفهمه نمیشه برق چشمای پدر شوهرم ، برق چشمای مامانم اذیتم میکنه الان چطور بگم منفی ش ...

عزیزم ناامید نباش 

من قبلا ای یو ای کردم تا موعد پریودیت نشون نمیده 

انشالله مثبت هستی 

من سه شنبه باید آزمایش بدمخدا کنه این معجزه برای منم اتفاق بیفتهمیدونی تعجبم از چیه من ۴ روز قبلش ام ...

ان شاءالله سه شنبه روز عید خبر خوش بدی بهمون

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

سلام عزیزمنگران لک نباشاگه هماتوم داری که تا دفع نشه لک و خونریزی داری انشالله با استفاده داروها و ا ...

سلام عزیزم.ممنون. لک که پر رنگ میشه رنگ من کمرنگ میشه😆

شماهم هماتوم داشتید؟ 

واقعا بارداری سختی هست. خدا به همه طبیعی بده که لذت دوران بارداری رو ببرن

از سرشب تا حالا چنان پا درد و کمر دردی کردم که نگو

از این طرفم مهمانی مهمی دعوتیم

از اون طرفم شوهرم میگه کسی نفهمه بارداری چون زوده اگر هم نتونستی نمیریم. خب مامان من بنده خدا جواب بقیه که میپرسن چرا نیومده رو چی بگه

ان شاءالله سه شنبه روز عید خبر خوش بدی بهمون

انشا الله عید غدیر خدا بهم عیدی بده فقط خود خدا میدونه چقدر سختی کشیدم و اذیت شدم و حرف شنیدم

انشاالله که جواب آزمایش شما هم مثبت بشه و دوباره طعم مادر شدن رو بچشی

زود پز ک نیستی عزیزم زودی ازمایش مثبت شه خودتو نباز بازم امید ب خدا انشالله موعدت مثبت میشی 🙏

:))))

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم ناامید نباش من قبلا ای یو ای کردم تا موعد پریودیت نشون نمیده انشالله مثبت هستی

🤍🫂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم.ممنون. لک که پر رنگ میشه رنگ من کمرنگ میشه😆شماهم هماتوم داشتید؟ واقعا بارداری سختی هست. ...

عزیزم مادرتون بهشون بگن کمرت گرفته دروغ هم نیست

با این شرایط اولویت سلامت نی نی ت باشه یادت باشه با چه سختی این هدیه الهی نصیبت شده لطفا به خاطر مهمونی الکی الکی  شرایط رو برای خودت و نی نی سخت نکن

میدونم حرفامو قبلا بهتون زدم ولی لازم دیدم بازم یاداوری کنم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
2810