2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043370 بازدید | 684309 پست
سلام به همه ی دوستان،من بارداری با ای وی اف هستمدکترم همچنان شیاف روزی دوتا و امپول پروژسترون ۵۰۰ هر ...

من بخاطر لکه بینی شبی دوتا امپول ۵۰ میزدم..

اگه ده روز شما رو حساب کنم برا خودم .جمعا ۱۰ روز ۱۰۰۰ میزنم..

دیگه دکتر تشخیص میده چ موقع کم بشه..منکه بعدش گفت روزی یدونه بزن و قطع کن..

هر دکتری ی نظر دارع ک تا چ مدت بزنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام امروز یازدهمین روز انتقال جنین هستم ظهر بی بی چک زدم یه هاله کم رنگ انداخت انشاالله قسمت همه دو ...

سلااام خیلی مبااارکه تبریک میگم ان شاءالله بارداری و نی نی سالم داشته باشی...یه خانومی اینجا امروز بیبی زد منفی شد روز ۱۲ بود من خودمو باختم ولی با بیبی مثبت شما دوباره امیدوار شدم شما جنین چند روزه انتقال دادین.....علائمم داشتین؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

دوتاشو برو..مگه میخوای چکار کنی.برا خودت میخوری و تماشا میکنی و عشق میکنی

آخه راهش دوره

از خونمون حدود ۳۰ تا۴۰ کیلومتر فاصله داره

برای همین شوهرم میگه یکیش رو بریم که اذیت نشی

از امروز هم درد پریود دارم

یه بارم لک قهوه ای دیدم 

مرکز گفت طبیعیه. گفتم آمپول رو به جای ۷۲ساعت بکنم هر روز گفت نه.حالا فردا روز دکترم هست زنگ میزنم که از خودش بپرسن

اره بابا چرا نشه...چرا خودتو محدود میکنی؟ اتفاقا خیلی نیاز بدنه..مربا هم قندش بالایع .چرا پیش خودت ن ...

مربا با شکر سرخ درست کردم

انقدر از خوردن نخوردن میترسم. غذام شده فقط یه تیکه مرغ آب پز با نمک و زردچوبه

از رب و گوجه میترسم

اره بابا چرا نشه...چرا خودتو محدود میکنی؟ اتفاقا خیلی نیاز بدنه..مربا هم قندش بالایع .چرا پیش خودت ن ...

مربا با شکر سرخ درست کردم

انقدر از خوردن نخوردن میترسم. غذام شده فقط یه تیکه مرغ آب پز با نمک و زردچوبه

از رب و گوجه میترسم

سلام امروز یازدهمین روز انتقال جنین هستم ظهر بی بی چک زدم یه هاله کم رنگ انداخت انشاالله قسمت همه دو ...

خییییییلی مبااارکه😍ان شاالله ب سلامتی تا آخر 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آخه راهش دورهاز خونمون حدود ۳۰ تا۴۰ کیلومتر فاصله دارهبرای همین شوهرم میگه یکیش رو بریم که اذیت نشیا ...

سلام عزیزم

ببخشید که اینو میگم میدونم دوست داری همه جا بری

ولی هیجانی رفتار نکنی بهتره اگر واقعا اذیت میشی یکیش رو برو

خدای نکرده اگر بعدا کمر درد و ... اینا بشی دیگه پشیمونی فایده ای نداره 

بازم خودت منطقی فکر کن ببین اوضاع چطوره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
شیاف ک ضرری نداره..اره خیلیا تا اخر بارداری انوکسا میزنن..ولی من چون اولش لک داشتم دکتر قطعش کرد.هر ...

ماهور جان رفتم پیش دکترم امروز گفتن آمپول پروژسترون قطع بشه شیاف فعلا شبی ی عدد بزار 

گفتن بابت آسپرین دو تا بخور 

ولی چون خودت مایلی میترسی ما به باردار ها انوکسا میدیم تا36 هفته 

راحتی انوکسا تزریق کن 

جنسیت هم دو تا دختر 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
نصف بارداری رو گذروندی بسلامتی

فداتون بشم بادعاهای شما 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
2810