2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043347 بازدید | 684307 پست
سلام دوستان من چند ماهه میخوام برم ای یو ای ولی هی کنسل میشه انگار خدا نمیخواد😭این ماه هم الان پریو ...

سلام عزیزم غصه نخورحتماخیریتی توشه. ان‌شاءالله ب زودی مامان میشی.منم مثل شمام قسمت نمیشه برم سیکل انتقال کلا گره میفته 11ساله قسمت نمیشه کاش حکمت خدارومیدونستیم ازخدامیخوام انقد امتحان نکنه میترسم کم بیارم ازاین امتحان سربلندبیرون نیام ای کاش هیچ زنی بابچه امتحان نمیشد ای کاش بیماری وجود نداشت ای کاش.... 

سلام عزیزم غصه نخورحتماخیریتی توشه. ان‌شاءالله ب زودی مامان میشی.منم مثل شمام قسمت نمیشه برم سیکل ان ...

سلام عزیزم ممنون گلم شما چرا تا حالا انتقال ندادی

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ممنون گلم شما چرا تا حالا انتقال ندادی

سلام گلم من بخاطر بیماری‌های متعددی ک داشتم چندساله جنین فریز کردم تابیماریهام کنترل بشن بعدانتقال بدم بیماری‌ها کنترل شدن رحمم ادادرمیاره مایع توش دیده میشه عکس رنگیمم سالم بودهیسترو هم شدم دیگ نمیدونم مشکل رحمم ازکجانشات میگیره 

سلام گلم من بخاطر بیماری‌های متعددی ک داشتم چندساله جنین فریز کردم تابیماریهام کنترل بشن بعدانتقال ب ...

انشالله هرچی زودتر خوب بشی همه چی اوکی بشه انتقال بدی خیلی سخته خیلی خدا بهمون رحم کنه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
ببخشید یه سوال دارم.ایا درسته ک میگن بچه‌های طبیعی نسبت ب بچه‌های ای وی اف سالم تر هستن.هم از نظر جس ...

نه عزیزم اصلا ربطی نداره یکی از آشناهمون بچش آی وی افیه ۸ سالشه ۴ تا زبان بلده کلاس موسیقی هم میره درسشم که عالیه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ببخشید یه سوال دارم.ایا درسته ک میگن بچه‌های طبیعی نسبت ب بچه‌های ای وی اف سالم تر هستن.هم از نظر جس ...

اتفاقا دکتر ژنتیک به ما گفت باهوش تر هستن چون جنین های با کیفیت انتقال داده میشن

ولی برای طبیعی که قابل انتخاب نیستن

نگران نباش

سلام عزیزم غصه نخورحتماخیریتی توشه. ان‌شاءالله ب زودی مامان میشی.منم مثل شمام قسمت نمیشه برم سیکل ان ...

منم برچ ۲یا۳ پارسال سه روز قبل از انتقالم..انتقال کنسل شد.خیلی بهم ریخته بودم..چون خراش انجام داده بودم و داروهامم اماده تزریق بودن..

تا برچ ۷ طول کشید و اثر خراش از بین رفت.و دکتر گفت دیگه خراش انجام نمیدم.

دیگه برچ ۷ انتقال داد برام و خداروشکر مثبت شدم..

انشاالله خیریتی داخلش هست نگران نباش..

منم برچ ۲یا۳ پارسال سه روز قبل از انتقالم..انتقال کنسل شد.خیلی بهم ریخته بودم..چون خراش انجام داده ب ...

مبارکت باشه عزیزم انشاءالله بسلامتی زایمان کنی.هممونوخیلی دعاکن🙏 بله منم همیشه میگم حتماخیریتی توشه انشاءالله عاقبتمون خیرباشه من خیلی امید دارم ولی بعضی وقتا دلم خیلی میگیره ماه محرم اومد بازم دستم خالیه توکل بخودش هرچی صلاحه

منم برچ ۲یا۳ پارسال سه روز قبل از انتقالم..انتقال کنسل شد.خیلی بهم ریخته بودم..چون خراش انجام داده ب ...

عزیزم شما خراشت بدون بیهوشی بود؟ خیلی اذیت کننده س؟من خیلی میترسم

مبارکت باشه عزیزم انشاءالله بسلامتی زایمان کنی.هممونوخیلی دعاکن🙏 بله منم همیشه میگم حتماخیریتی توشه ...

بخدا دعا میکنم برا همه..

ممنون عزیزم😘

خودمم ایقد دستم خالی میشد پیش بابام پول میگرفتم.شوهرم پیش رفیقش.

پولشون زیاد نمیشد ولی دیگه چون قسط و بدهکاری داشتیم زود دسمون خالی میشد

2810