2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043452 بازدید | 684318 پست

سلام دوستان لطفا کسایی که تجربه دارید میشه راهنمایی کنید ازبین بیمارستان های دولتی کدومش برای میکرو بهتره مثلا مهدیه و اکبر ابادی و آرش و امام خمینی...

من ۴ تا انتقال منفی داستم رویان همسرم مسکل اسپرم داره همه چکاپ های انعقادی ایمنی و ژنتیک و هیسترو ...هم شدم مشکلی نبوده اما باز منفی میشم😢

انتظار ۱۰ ساله...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی رادیس جونم 🥹 🤍  راستش دلم میخواد دوقلو بشه😍 من که با اون همه امپول تخمک چندانی نداشتم ...

انشاءلله که نتیجه میگیری عزیزم . میدونم که میگیری بعدشم تو سنت پایین درصد دوقلویی خیلی بالاست

امسال دکتر خورسند درصد مثبت شدناشون زیاد بوده

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
شنبه نوبت دارم ب دکتر میگم ک برا زایمان اگه مشکلی خواست پیش بیاد در دسترس باشه..ببینم چی میشه..

انشاءلله به سلامتی 😍😍 طبیعی یا سزارین ؟ اون سری که ترسونده بودنت به خاطره طول سرویکس اوکی شد ؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
از لحاظ مالی دیگه توان خصوصی ندارم خیلی این سالا هزینم شده میخام برم دولتی بنظرتون شانسی توش هست یا ...

مشهد مرکز ارمغان نیمه دولتی هزینه هاشون کمر شکن نیست راحت میشه پرداخت کرد و مرکز بسیار خوبی هم هست مطمئن باش

سلام میشه منو راهنمایی کنید انتقال جنین قبل محرم هست با رحم اجاره حالا اگه ی موقع تو محرم صفر اتفاقی بیفته جنین سقط بشه این هزینش دو برابر میشه خیلی نگرانم راهنمای کنید تو رو خدا

همون عزیزی ک با اسپرم اهدایی پسرش الان بغلشه همش راهنماییم میکنه.. بهم گفت به دکتر بگو برات تزریق د ...

عزیزم تو ای وی آف هات اسپرین یا انوکسا داشتی ؟ من بودم می‌خوردم آسپرین و ولی باز خودت میدونی عزیزم ،،میخای با یه دکتر زنان مشورت کن ،برا سونو گرافی هم تو این مدت  جای خوب برو خصوصی بهتره باز  

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
بچه ها هزینه جنین اهدایی چنده کسی میدونه؟ و اینکه اونا آزمایش سلامت دارن ک آدم مطمئن باشه از سلامت و ...

سلام عزیزم بیشتر جنین های اهدایی جنین هایی هستن که تععین جنسیت شدن اوناسالمن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلامت منظورت چیه؟ تست ژنتیک نشدن

همین مشکل ژنتیک یا کروموزومی و... 

دکتر زرنانی ب من گف مشکل شما یا جنین هست یا ضخامت رحم. میگم خب من اگه ب جنین اهدایی بخوام فک کنم آدم کلی خرج کنه، دوباره همین مشکل جنین خودمون پیش نمیاد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم بیشتر جنین های اهدایی جنین هایی هستن که تععین جنسیت شدن اوناسالمن

عه واقعا؟ چ جالب. ممنون جواب دادی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810