2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043407 بازدید | 684312 پست
فکر کنم هزینه انتقالش بستگی به خصوصی و یا دولتی بودن مرکزش داره. درواقع مرکز جنین ها رو رایگان در ا ...

ببین من اصلا تو فکرش نبودم، رفته بودم ایران برای ivf بعد دکترم خودش پیشنهاد داد گفت همه کارهای اهدایی رو بکن که اگر روز انتقال جنینهات از بین رفتند اخدایی استفاده کنی.

اول یه برگه داد که بدلیل مشکل تخمک و اسپرم این  زوج بارها ivf انجام دادن و نشده و کاندیدای دریافت جنین اهدایی هستند

بعد رفتیم یه جایی دادخواست دادیم برای دادگاه، بعد یکی دو هفته sms اومد که برید فلان شعبه. ما رفتیم اونجا و‌قاضی رو دیدیم بهمون برگه داد بریم پزشک قانونی و برگه داد برای کلانتری محل برای تحققیقات محلی

پزشک قانونی زیاد کاری نداشت فقط یه صبح تا بعد از ظهر اونجا بودیم

تحقیقات محلی هم اصلا نگفتیم برای جنبن اهدایی هست، کفتیم ما میخواهیم خیریه راه بندازیم و تحقیقات محلی میخوان، یه نفرر لباس شخصی با خودمون اومد دم خونه اونایی که خودمون گفتیم و پرس و جو کرد. 

بعد از چند هفته هم حکم دادن، با اون برگه هر مرکزی میشه انتقال داد.

دکترم گفت هم تو کلینیک امید و هم بیمارستان بهمن میتونی انتقال بدی، بهمن اونموقع ۶ میلیون میگرفت برای اهدایی و امید فکر کنم ۳ میلیون. اصلا نوبتی نبود، با دکتر هماهنگ میکردی میگفت فلان روز بیا انتقال ولی همه سونوها و کارها رو تو مطب میکرد.

میگفت سفارش میکنم جنینهای خوب براتون انتقال بدن 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مممنونم عزيزم از راهنماییتون،  من یه دختر بعد از سه لار منفی شدن از طریق میکرو دارم ،، شما کدوم ...

خدا حفظ کنه دخترتو عزیزم 

من بیمارستان رضوی مشهد رفتم هزینه هاش بالا بود خیلی 

از قدیم گفتن در دروازه رو میشه بست اما دهن مردمو ن🤪

خدای نکرده پسر باشه نااهل  باعث بدبختیه 

دخترم به همچنین...خدا فقط بچه ی اهل صالح به آدم بده  هر چی داد شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان طبیعی باردار شدید یا ای وی اف کردید ؟

بعد منفی شدن  دوماه صبر کردم رفتم سراغ طب سنتی بیشتر رو شوهرم مانور دادن بعد چهارماه الحمدلله جواب داد...

جنینام a و ab  چندتا فک کنم cبودن دقیق یادم نیس 

اما بعد تعین جنسیت فقط دوتا موندن که ی دونش بلاست شد 

پس طرف قرارداد نیستن دیگه اگه بودن ساپورت می‌کنه  انشالله که اینبار مامان میشی گلم ♥️

عزیز دلمی💗

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم،خوبی؟ ببخشید من دیر به دیر به نی نی سایت سر میزنم یه دنیا ممنونم ازت که به یادم بودی و بر ...

چرا اینطوری میگی 🥺 چرا انقد ناامید عزیز دلم؟

انشالله نوبت توام میشه صبر داشته باش

زمان همه چیز رو درست میکنه فداتشم ، ما انسان ها خیلی عجولیم...

ممنون بابت دعای قشنگت 🍓🧡✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جونم ان شا الله بسلامتی همه چیز عالی پیش بره و نی نی تو تو عید ۴۰۴ بغل کنی🤩

مرسی مهتاب عزیز 🥹🫀

دوباره امید برگشته تو دل منو سعید خیلی ذوق داریم 

حتما با دعاهای شما منم نتیجه میگیرم😍🤍

ندیده خیلی دوستت دارم 💙✨ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همیشه برام سوال که جنین اهدایی یا تخمک و اسپرم اهدایی رو از کجا میارن؟هر کسی می‌تونه بره اهدا کنه ...

من که رفته بودم برا تخمک کشی چندین نفر خانوم جوان و زیبا با من قرار بود عمل شن همون روز..با هم ک صحبت کردیم گفتن ما اومدیم تخمک اهدا کنیم...ینی  با اون واسطه ای که هست و از طرف مرکزه رفته بودن دکتر و هنون داروهای هورمونی  ک ما خوردیمو  استفاده کرده بودن و طبق برنامه اومده بودن برا تخمک کشی...یادمه یکی ۴۰ تا تخمک ازش کشیده بودن😑🥲خیلی درد داشت ولی....خلاصه دلیلشم پرسیدم که چرا اینکارو میکنید ضرر داره یکیشون گفت من پول میگیرم خرج عملای زیباییم میکنم😶😃

ی نفرم اومده بود که در عرض ۳ ماه دوبار تخمک کشی شده بود 

دکتر اومد گفت این تخمکات خیلی بی کیفیت ممکنه اصلا جنین نشه  گفت عب نداره  ب پولش نیاز دارم  من فقط فکر اون بنده خدایی بودم ک قرار بود هزینه کنه تخمک اینو بگیره 😠

همون عزیزی ک با اسپرم اهدایی پسرش الان بغلشه همش راهنماییم میکنه..

بهم گفت به دکتر بگو برات تزریق دابل انجام بده 

پرسیدم یعنی چی ، گفت مثلاً امروز ک تزریق کردی 

مجدد فرداش برات تزریق کنه ...

اینطوری درصد مثبت شدنت میره بالا

خب من شرایط موندن تو اصفهان رو ندارم ... تو شهر غریب سختمه!

نمیدونم چیکار کنم 🥲 

بعد بهم گفت من دفعه اول مثبت شدم ولی سقط شد انتقاد خون داشتم ، گف تو اسپرین بخر بخور ک خون رسانی به رحمت بهتر بشه..

(با شما درمیون میزارم ک راه درست رو انتخاب کنم، خدا اون روز رو نیاره به هیچ عنوان تحمل سقط رو ندارم ترجیح میدم منفی بشم تا خدایی نکرده سقط بشه)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاالله عزیزم  انشاالله😍

مرسی قشنگم 😍😍😍

پارسال ۱۶ خرداد اخرین انتقالم منفی شد ...

امسال مجدد تو همین حدودا انتقالمه🥹 ولی روند درمانم تغییر کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگران نباش عزیزم نمی خوان تخمک کشی کنن که فقط یکدونه تخمک هم داشته باشی آزاد بشه کافیه که با همین دا ...

مرسی رادیس جونم 🥹 🤍 

راستش دلم میخواد دوقلو بشه😍

من که با اون همه امپول تخمک چندانی نداشتم با این دارو ها هم زیاد تخمک نمیدم نهایت یکی دوتا...

همون لتروزول رو میخورم پناه بر خدا

قرص تقویت تخمک هم زیاد دارم امروزم اینوفولیک اضافه شد انشالله که خیره...

قرص ها اثرش رو کی میزاره؟ اینوفولیک رو دیر شروع نکرده واسم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر کنم هزینه انتقالش بستگی به خصوصی و یا دولتی بودن مرکزش داره. درواقع مرکز جنین ها رو رایگان در ا ...

ینی برا خود جنین هیچ هزینه ای نمیگیرن؟ 🤔فقط همون هزینه انتقاله؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببین من اصلا تو فکرش نبودم، رفته بودم ایران برای ivf بعد دکترم خودش پیشنهاد داد گفت همه کارهای اهدای ...

عزیزم سلامت جنین ها مشخصه یا اونام مث نیم های خودمونه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم سلامت جنین ها مشخصه یا اونام مث نیم های خودمونه

جنین

ببین من اصلا تو فکرش نبودم، رفته بودم ایران برای ivf بعد دکترم خودش پیشنهاد داد گفت همه کارهای اهدای ...

پس اینو میشه از خود کلینیک امید یا بهمن پرسید که کدوم دکترا باهاشون کار می‌کنن ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810