2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043457 بازدید | 684318 پست
اره دیگه دیشب اومدم خونه  به همون شکمی راضی بودم ترسیده بودم که آن اس تی انجام داده که از سی هف ...

الان هفته چندی دقیق؟ 

کمتر شده ولی قطع نشده..همی الان دارم سرفه میکنم..

مکمل چی بود خوردی؟ 

من اموکسی سیلین ۵۰۰ میخورم و دیفن هیدرامین..

شوهرم امروز میگه چیه عادت کردی کارم ازم میکشی..

گفتم چندسالع من دارم برات کار میکنم حتی این ۶ ماه بارداری همش خودم پخت و پز و تمیزکاری.همین دوروز فشار بت اومد؟

تنهاکاری ک خوب انجام میده اشقالها همشو جمع میکنه تو پلاستیک و میندازه سطل بیرون..

خدا چ صبری بما زنا داده..😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم امروز میگه چیه عادت کردی کارم ازم میکشی.. گفتم چندسالع من دارم برات کار میکنم حتی این ۶ ماه ب ...

به آشغالا فقط حساسن  مکمل استیل سیستین ۶۰۰، بیست عددی ، مثل قرص جوشان شکلش ولی جوشان نیست سفید رنگه قرصش

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
بشقاب پلو خورست و بلند کنیم بده ؟ من برنجم میخام بزارم دوتا پیمانه رو نصف میکنم بعد میبرم سر گاز بعد ...

نه خاهر اینقد حساس نباش من بلند میکنم ولی درکل چیز خیلی سنگین بلند نمیکنم ولی چیزای معمول بلند میکنم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بشقاب پلو خورست و بلند کنیم بده ؟ من برنجم میخام بزارم دوتا پیمانه رو نصف میکنم بعد میبرم سر گاز بعد ...

منظور از سنگین فکرنکنم این چیزا باشه.سنگین مثلا مبل جابه جا نکنی.چندکیلو بار بلند نکنی 

من بارداری اولم طبیعی بود ۲بار اتاق تکونی کردم .همش کار میکردم

تاروزی که برم زایمان کنم فقط کار میکردم .در طول ۹ماه هم تمام کارای خونه م رو خودم انجام دادم

چندتا هم مهمانی برگزار کردم در طول ۹ماه

چون بخور بخواب نبودم زایمان خوبی داشتم و دکتر گفت به خاطر اینکه تحرک داشتی 

ولی آی وی اف احتیاط بیشتری میطلبه

[QUOTE=335106892] ن بابا مگه الکیه چیزیش بشه... شوهرا خیلیاشون درک ندارن.. برو دوش بگیر و دور ی کاری ...

ببین منم استراحت میکنم و همسرم دقیقا هیچ کاری نمیکرد قبلش ولی از وقتی مسیولیتش سنگینتر شده اصلا بهش چیزی نمیگم اگه نتونم ظرف بشورم یه هفته ظرف بمونه بهش غر نمیزنم بشور نهایت بتونم خودم میشورم دیگه خداروشکر سن بارداریم که بالاتر رفت خودم کارا رو انجام میدم ولی خب یه کارایی هنوزم خودش انجام میده ولی اگه هم انجام نده گیر نمیدم چون دعوا استرسش خیلی بدتر از این کار هست

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
منظور از سنگین فکرنکنم این چیزا باشه.سنگین مثلا مبل جابه جا نکنی.چندکیلو بار بلند نکنی  من بار ...

اره عزیزم بارداری های معمولی که راحت باردار میشن مشکلی ندارن ولی ای وی افی ها که بعد از چندین سال باردار میشن خیلی استرس اوره خاله خودم باردار بود کیسه سیمان ۵۰کیلویی بلند کرد تو ۵ماه هیچیشم نشد ولی من خودم یه ساک لباس که جمع میکنم سنگین باشع بلند نمبکنم ولی خب قابلمع واینا بلند میکنم کارای معمولی میکنم ولی واقعا وقتی در ه پریودی سراغم میاد مثل موش میرم زیر پتو از ترس حتی ظرف هم نمیشورم

دکتر سونوگرافی شکمی انجام داد گفت دهانه رحمت کوتاهه..ولی چندبار بش گفتم چنده نگفت..چون روزش اومد بگه ...

تا وقتی میری استراحت باش تو سونو شکمی طول سرویکس دقیق نیس منم ۱۰ روز پیش رفتم دکتر گفت برا سرویکس واژینال انجام میدم ولی نگفت چنده گفت طول سرویکس دراز دیگه نگفت خوبه یابد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
شوهرم امروز میگه چیه عادت کردی کارم ازم میکشی.. گفتم چندسالع من دارم برات کار میکنم حتی این ۶ ماه ب ...

شوهر من خودش وسواس داره مخصوصا رو نظم خیلی حساسه بخاطر همین راحتم تمیز کاری خونه کلا با خودشه من غذا میپزم و یکی دو هفته س ظرف میشورم انقد تمیز کابینتارو دسمال میکشه که برق میزنن😂😂

با تجربه ها من از اول بارداریم هر دردی داشتم طرف راستم بوده و تو همه سونو ها جنین سمت چپ بود از دیشب پایین شکمم همون جایی که پا و شکم بهم وصل میشن اونجا درد دارم میگیره ول میکنه طبیعیه یا خطرداره نگرانم طرف راست خابیدنی خیلی کم میشه به پشت بخابم قط میشه

سلام فاطمه جون من ک ب یاد همتون هستم. مخصوصا دیشب تو جمکران ب یاد همتون بودم الهی خیییییییییییییلی ز ...

الهی دورت بگردم خاله ی مهربونم

زیارتت قبول انشالله به حاجت دلت برسی نفسم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه جان زیارت عاشورا خوبه منم همزمان با تو شروع میکنم و میخونم🤩

قربونت برم عشقم 

اتفاقا خیلی از چله ی زیارت عاشورا شنیدم میگن خیلی حاجت میده 

ولی یادم رفته به نیابت از کدوم شهید بخونی حاجت میده..

اینو پیدا میکنم امشب 

انشالله فردا لیست رو با همراهی شما تکمیل میکنم و میخونیم🥹🤍 

امشب جشن ده روزگی نوه عمم بود ، چند سال بعد ما عروسیشون بود...

دعوت بودیم ولی سعید گفت من نمیام از نگاها حس بدی میگیرم منم بخاطر سعید نرفتم

دلم خیلی براش میسوزه... کاش معجزه بشه🤍

مهتاب جون ، یه راهنمایی میخوام ازت ربطی به بچه نداره تو ایتا نمیگم ممکنه سعید ببینه 

خصوصی میگم 

ببخشید انقد اذیتت میکنم😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت برم عشقم  اتفاقا خیلی از چله ی زیارت عاشورا شنیدم میگن خیلی حاجت میده  ولی یادم ر ...

پیداش کردم مهربون

حالا بنظرت چله رو طبق همیشه پیش ببرم 

یا لیست تهیه کنم و به نیتبت دوستان هدیه بدیم به این شهید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی دورت بگردم خاله ی مهربونم زیارتت قبول انشالله به حاجت دلت برسی نفسم

قربووونت برم عزیزم همچنین ان شالله ❤️ ❤️ ❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربووونت برم عزیزم همچنین ان شالله ❤️ ❤️ ❤️ 

🥰🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810