2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043257 بازدید | 684295 پست
وای دختر چقدر خود خوری می کنی  ببین همسر من ژنتیک از سمت مادری لوپوس داره نزدیک ۱۵ ساله   ...

ممنون عزیزم ، توضیحاتتون خیلی برام باارزش است.

خیلی به دخترم وابسته هستم ، نمی تونم بیماریش رو ببینم و اینکه در آینده چی در انتظارشه،  خیلی مترسم.

عزیزم از اینکه تجربه ات رو بهم گفتی یه دنیا تشکر می کنم.

خیلی استرس داشتم.

چقدر اینجا خوبه ، می تونی راحت حرف دلت رو بزنی.

انشالله به مراد دلت برسی. و زودتر خبر های خوش برات بیایید.

بهترین ها رو برات آرزومندم.

ممنون عزیزم ، توضیحاتتون خیلی برام باارزش است. خیلی به دخترم وابسته هستم ، نمی تونم بیماریش رو ببین ...

سارا جان

این روزا با هرپیامت ساعتها ذهنم درگیر شده و برای سلامتی کامل دخترت دعا میکنم 

اینطور که بچه ها گفتن پیگیر باش ان شا الله دخترت خوب خوب میشه🌹

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه های قدیمی تر حالتون خوبه ؟  دلم براتون تنگ شده ♥️ فکر کنم دوباره باید چله برگزار کنم تا ب ...

سلام فاطمه جون من ک ب یاد همتون هستم. مخصوصا دیشب تو جمکران ب یاد همتون بودم الهی خیییییییییییییلی زود خوش خبری همتونو بشنوم😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

[QUOTE=335106892] ن بابا مگه الکیه چیزیش بشه... شوهرا خیلیاشون درک ندارن.. برو دوش بگیر و دور ی کاری باش ک اروم بشی /QUOTE]

همون ،میدونی آدم بدی نیست ، ولی آدمی نبود که یه لیوان آب و جابه جا کنه  الان همش استراحتم براش زوره ، گاهی ظرف میشوره ، جارو هم میزنه فکنم خیلی خسته شده عصبی شد خودشم پشیمون شد وگرنه موضوعی نبود که بخاد بحث بشه به خاطرش چه برسه دعوا ، گفت خوبه حالا نزدمت اینجوری گریه می‌کنی  گفتم بهش امروز منو ببر سونو تا آروم بشم

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
بچه های قدیمی تر حالتون خوبه ؟  دلم براتون تنگ شده ♥️ فکر کنم دوباره باید چله برگزار کنم تا ب ...

سلام فاطمه جان

زیارت عاشورا خوبه

منم همزمان با تو شروع میکنم و میخونم🤩

بله درست می فرمایید. اشتباهم این بود که یک پیج درمان سنتی و ... رو فالو کردم و هر بار یه استوری می ...

قربونت مطمئن باش خوب خوب میشه توباغصه دورازجونت ی بلایی سرخودت میاریا همه تجربه هاشونوگفتن آروم باش دیدی همه میگن استرس نداشته باشه خوب میشه بامصرف داروهاش خیالت راحت باشه مادرمهربون

[QUOTE=335106892] ن بابا مگه الکیه چیزیش بشه... شوهرا خیلیاشون درک ندارن.. برو دوش بگیر و دور ی کاری ...

بخدا منم تا شوهرم صداشو روم میبره بالا کارم گریه ست..همش میگه چرا اینجوری..تا بخواد یکاری کنه عصبیم میکنه.یجایی تمیز میکنه دوجای دیگه رو کثیف میکنه و زحمتمو دوبرابر میکنه..

شوهرا شرایط الانمونو زیاد درک نمیکنن..

سعی کنیم زیاد ناراحت نشیم ازشون چون اونا عین خیالشون نیست..

[QUOTE=335106892] ن بابا مگه الکیه چیزیش بشه... شوهرا خیلیاشون درک ندارن.. برو دوش بگیر و دور ی کاری ...

منم چقد عجله دارم هفته دیگه بشه برم پیش دکتر خودم سونو داخلی بشم..باید دوتا دکتر برم و دوتاشو تو یکروز نوبت بگیرم..

بخدا منم تا شوهرم صداشو روم میبره بالا کارم گریه ست..همش میگه چرا اینجوری..تا بخواد یکاری کنه عصبیم ...

همیشه به دوستای باردار میگم  این ۹ ماه رو بیخیال کار خونه و تمیز کاری بشید.معلومه که اقایون نه وقت و نه حوصله ش رو دارن مثل خانم ها تمیز کاری کنن

هرچقدر که انجام میدن اگرچه کم یا ناقص ازشون تشکر کنید و بیخیال نواقص بشید باور کنید اصلا این موضوع ارزش دلخوری و ناراحتی رو نداره 

جو گیر هم نشید و خودتون کم و کاستی رو انجام ندید

کلا دور خانه داری رو خط بکشید.

بعدها دلتون برای لحظه لحظه ی استراحت این دوران تنگ میشه حیفه که بیخودی خودتون و همسرتون رو ناراحت کنید و این روزهای قشنگ رو به کامتون تلخ کنید.

ضمن اینکه حساسیت روحی تو این دوران بالاست کافیه یه جرقه بزنه که ادم عصبی یا ناراحت بشه نذارید این احساس بهتون غلبه کنید سریع خودتون رو جمع و جور کنید   با شوخی و خنده بحث رو تمومش کنید.

بخدا منم تا شوهرم صداشو روم میبره بالا کارم گریه ست..همش میگه چرا اینجوری..تا بخواد یکاری کنه عصبیم ...

ای خدا، فکنم ما زیاد حساس شدیم اونام که ندیدن اینجوری حاملگی‌ها ،دورورشون همه راحت حامله شدن درک نمیکنن مارو خدا خودش کمکمون کنه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
منم چقد عجله دارم هفته دیگه بشه برم پیش دکتر خودم سونو داخلی بشم..باید دوتا دکتر برم و دوتاشو تو یکر ...

اره این چند وقت تعطیلات هم زیاد ،نگران نباش  

@پشمایحاجعبدالله    

@آنهaدختریhدرمزرعه    

@djvifjt    

@_خدای_جذابیت_    

@hacker70    

باورم نمیشه این تاپیک 45 هزار صفحه رفته جلو😐😐

تعداد بازدید رو فقط😐😐

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

2810