وای دختر چقدر خود خوری می کنی
ببین همسر من ژنتیک از سمت مادری لوپوس داره
نزدیک ۱۵ ساله که سرش حالت پوسته پوسته شد ببخشید حتی به آلت تناسلی اش هم منتقل شد که اگه پیشرفت کنه کلا مجاری ادراری بسته می شه و عمل و.... داره
یکسری حتی حالت گرفتگی مجاری براش پیش اومد
فقط همسر من یه حسنی داره بی خیال بی خیاله اصلا خودش رو درگیر دکتر و سرچ نمی کنه من می کردم حرص می خوردم و اینکه چی می شه
ولی چی شد هیچی یه دوره سرش خوبه خوب می شه مشکل مجاری خوبه خوب می شه یه وقتایی نه دوباره تکرار همینجور
فهمیدم همین بی خیالی همسرم خیلی خوبه و بدون حتی یه دونه دارو خوردن باعث خوب شدنش می شه
هیچی بدتر از استرس نیست همین استرس سیستم ایمنی بدن رو مختل می کنه برای خود شما هم خوب نیست بیمار می شید
اینقدر اینترنت سرچ نکن بدترین حالت های یه بیماری رو می زاره که یک درصد افراد ممکنه این اتفاق براشون بیفته
حالا قبلا هم گفتم انشالله بعد امتحانات بچه تون یه دکتر طب سنتی حاذق ببرینش
خوبی طب سنتی البته اگر دکترش حاذق باشه کمک می کنه اون بهم ریختگی تعادل بدن که باعث بروز بیماری شده را تنظیم کنه
ولی در کل چون فرزندتان استرسی است و فصل امتحان عرق بهارنارنج بگیرید هر شب یه لیوان با عسل شیرین کنید بدید بخورند خیلی برای آرامش خوبه
این رو دکتر طب سنتی به من بخاطر استرس داد که خیلی خوبه دوست داشتین یکم گلاب و بیدمشک هم اضاف کنید
یه چیز بالاتر توکل به خدا ، توکل کنید و آرامشتان رو حفظ کنید خداروشکر بیماری خطرناکی نیست و قابل کنترل و حتی خوب شدن
من که همسرم رو می بینیم فقط می گم بی خیالی برای بیماری های مشکل سیستم ایمنی خیلی خوبه
همسر من حتی آسم هم داره که اینم بیماری خود ایمن قشنگ مشخصه روزهایی که حالش از نظر روانی خوبه هیچ اسپری نمی زنه شده یک هفته هم نزنه ولی موقع عصبانیت یا استرس یک دفعه وضعیت آسمش وحشتناک می شه
انشالله خدا بزودی دختر گلتون رو شفا می ده و خیالت راحت می شه