2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043342 بازدید | 684303 پست
بخدا من خیلی ریلکس بودم.اینور اونور میرفتم.رانندگی هم میکنم.کارای خونه و بازار رفتن .. اصلا ن دردی ...

ببين عدد بهت نگفت گفت سرویکست چنده؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارو چی بت میداد؟؟

ببین ماهور جان اولا خیلی بهت الکی استرس داده چون با سن بارداری یکم کم میشه ولی اگه از ۲۸پایینترع باید رعایت کنی !به نظره من ماها که اینهمه انتظار کشیدیم هرچند که مشکل نداشته باشیم باید رعایت کنیم و مثل بقیه باردارا راحت نگیریم من با اینکه طبیعی باردار شدم ولی اصلا رانندگی نکردم حتی من خیلی خانما باردار معمولی رو‌دیدم رانندگی نمیکنن من بازار  نمیرم پیاده روی نمیکنم فقط در حد غذا و دسشویی انجام میدم من دکترم شیاف رو قطع کرد ولی من گفتم هنوزم میخام ادامه بدم تا یه مقدار از ۷ رو رد کنم و الان گاهی اکه درد دارم میزنم ببین دو هفته اختلافمونه ولی هیچوقت ما نباید خودمونو با آدمای معمولی مقایسه کنیم و بخابم مثل اونا دوران بارداری‌مون رو بگذرونیم درسته اول و آخر خداس ولی ماها کم سختی نکشیدیم که ساده بگیریم ولی بازم میگم اصلا استرس نداشته باش کامل استراحت باش تا بری پیش دکتر خودت 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ببين عدد بهت نگفت گفت سرویکست چنده؟

نه نگفت..زورش اومد بگه..گفتم چنده عددش.گفت کوتاهه.اگه دکتر اصلی بودش بخدا میگفت..

این زورش اومد.گفت چون تو نسخه ت ننوشته انجام نمیدم.گفتم حالا چی میشه دستگاه رو یکم پایینتر ببرین

ببین ماهور جان اولا خیلی بهت الکی استرس داده چون با سن بارداری یکم کم میشه ولی اگه از ۲۸پایینترع بای ...

درست میگی..منم گفتم دیگه این سه ماه رو رعایت کنم..

یا دوماه رو خیلی رعایت کنم ک وارد ۹ ماه بشم و خیالم راحت شه...

دیگه پشت فرمون نمیشینم..موقع غذا درست کردن میگم شوهرم بیاد کمکم..بخدا شوهرم خیلی پرو شده ی سحری رو خودش اماده نمیکرد بخوره..همش میگفت تو قوی هستی و میتونی از پس همه چیز بر بیای..از این ب بعد باید نشونش بدم..

ولی دیشب ک دید اینجور پر استرس و گریه بودم خیلی عصبی شد از دکتر..و ناراحت شد برام..

دیگه باید رو تخت بخوابم..رختخوابم جلو‌تلویزیون بود همش اونجا میخوابیدم و چقد بلند میشدم..بخدا سرفه گرفتم بحدی محکم  سرفه میکنم ک میگم نکنه الان بچه در بیاد

درست میگی..منم گفتم دیگه این سه ماه رو رعایت کنم.. یا دوماه رو خیلی رعایت کنم ک وارد ۹ ماه بشم و خی ...

ببین منم شوهرم اینجوری میگفت گفتم از این خبرا نیس هیچ انتظاری ازم نباید داشته باشی والا مگه اونا بدبختی به اندازه ما کشیدن که تو فکر باشن من یه قابلمه هم بلند نمیکنم هر جا هم برم یه بشقاب بلند نمیکنم همه هم میدونن چون تو خونه خودم شوهرم رو عادت دادم که هیچ کاری نکنم جارو هم میزارم شوهرم بزنه فقط یه وعده غذا میپزم اونم بعضی شبا میریم بیرون پله هم بالا پاییین نمیکنم هیچکی به اندازه بچت مهم نیس دوماه رو بخور بخاب هرچی هم گفت بیخیال یه گوش در یه گوش دروازه!واس سرماخوردگی هم توفک نباش من دوماه درگیر بودم همه چی دکتر بهم داد البته دکتر عفونی دیفن ساده هم مشکل نداره ببین دکتر به من گفت داروها مختص بارداری حتی سرم و امپول هیچ مشکلی ندارن با تجویز پزشک متخصص سرفه و عفونت از همه چی بدتره واس همین همش سرم وامپول زدم که عفونت نگیرم چون دکتر خودم تاکید میکرد عفونت باعث زایمان زودرس میشع با خیال راحت دکتر بهت دارو‌دادمصرف کن و نترس درضمنا من دوماه سرفه کردم خداروشکر سرویکسم تکون نخورد پس فک نکن بچه پایین میاد نترس فقط استراحت کن تا انشالله این دوماه هم بگذره

ببین منم شوهرم اینجوری میگفت گفتم از این خبرا نیس هیچ انتظاری ازم نباید داشته باشی والا مگه اونا بدب ...

خیالم راحت شد.بخدا همش میگم بخاطر سرفه سرویکسم پایین میاد ..

بعدظهر میرم پیش دکتر برا دارو سرفه..

دیگه داغون شدم..

بخدا سیزده بدر اینحور شدم.بچه های کوچیک مریض بودن از همونا سرفه گرفتم.اولش کم بود الان زیاد شده..

منم دیگه کار نمیکنم.خداروشکر فردا هم ماه رمضون تموم میکنه دیگه راحت شوهرم کار کنه برام...نمیدوم چم بود این همه کار میکردم چقد تند کار میکردم..ولی حایی میرم اصلا دس بکاری نمیزنم .میگم خونه خودم کم کار میکنم ک خونه بابام و‌پدرشوهرم کار کنم.

خیالم راحت شد.بخدا همش میگم بخاطر سرفه سرویکسم پایین میاد .. بعدظهر میرم پیش دکتر برا دارو سرفه.. ...

نه خیالت راحت پایین نمیاد ولی دکتر برو که قطع بشه من سرفه م به حدی بود که نفسم مبرفت ولی خداروشکر پایین نیومد !من دیگه از ترس سرماخوردگی تو عید هیچ جا نرفتم همش خونه بودم دیگه بدنم توان سرما خوردن نداشت الانم عیب نداره از الانم رعایت کنی خوبی خداروشکر که متوجه شدی  بعدم داری میری تو ۷خطر خیلی کمتر میشع فقط باید رعایت کنی همین استرس خودش خیلی چیز بدیه

نه خیالت راحت پایین نمیاد ولی دکتر برو که قطع بشه من سرفه م به حدی بود که نفسم مبرفت ولی خداروشکر پا ...

منم دیگه باید خیلی رعایت کنم..

انشاالله همه مون بارداریامون بخیر و خوشی بگذرن.و بغل بگیریمشون..

بخدا وقتی بچه لگد میزنه ایقد تو دلم میگم خداروشکر.بهترین حس دنیاست

دارو چی بت میداد؟؟

برای طول سرویکس داروی خاصی نمیدن همون شیاف سیکلوژست  برای سرویکس خوبه من تا آخر ۳۶ هفته داشتمش

بازم طبق نظر دکترت پیش برو

فقط مواردی که بهت گفتم رو رعایت کن تا بری پیش دکترت؛ 

استراحت زیاد در حد کارهای شخصی دستشویی و نماز و اینا 

(اگر مبل راحتی داری جلوی تی وی روی مبلت پتو بنداز دراز بکش که حوصله ت هم سر نره)

پیاده روی و ایستادن طولانی مدت ممنوع

شیاف طبق دستور پزشک

نزدیکی هم ممنوع 

مطمئن باش خدایی نکرده اگر شرایطت اورژانسی بود یا مشکلت جدی بود دکتر سونو حتما تو گزارش قید میکرد حتی اگر دکترت نخواسته بود خیالت راحت باشه❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه ها شما برا سرماخوردگی ک میرفتین دکتر.چ دارویی بتون میداد.. خودم رفتم دیفن هیدرامین ساده از دارو ...

من ماه ۸ کرونا گرفتم

دارو نخوردم 

فقط مایعات زیاد بخور_ سوپ ماهیچه_ سبزیجات _کباب اینارو بیشتر بخور 

هروقت برای دستشویی بلند شدی  با اب نمک دهان و حلقت رو بشور 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
منم دیگه باید خیلی رعایت کنم.. انشاالله همه مون بارداریامون بخیر و خوشی بگذرن.و بغل بگیریمشون.. بخ ...

اره خاهر باید بسپریم به خدا خودش برامون معجزه کرده خودشم مواظبشونه تو فک نباش انشالله بقیشم به سلامتی میگذرونیم منم وقتی تکون میخوره اشکم درمیاد منتظرا رو دعا میکنم میگم خدایا این لحظات رو بزودی تجربه کنن انشاللع من آخر ماه که میشم درده پریودی گاهی سراغم میاد باید شیافمو دوباره ادامه بدم تا برم دکتر !راستی رفتی دکتر بیا خبر بده  فقطاستراحت کن 

عزیزدلی😘مگه سونو ندادی من خیلی وقته دارم از زمانی که تحت درمانم حدود ۱۳ سالی میشه تو سونو مشخص میشه ...

سلام جونم چه روزهایی معمولا برای پیگیری تنبلی تخمدان سونو میکردن منظور چه روز از سیکل قاعدگی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
2810