2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043855 بازدید | 684348 پست
سلام دوستان من ان شاءالله ۵ شنبه انتقال دارم تا حالا رژیم غذایی خاصی نداشتم الان این یک روز رو چیا ...

سلام عزیزم انشاءلله به سلامتی باشه پس الان انتقال دادی و قراره نی نی هات حسابی به دلت بچسبن ماهم واست دعا میکنیم

امیدوارم که سری اول نتیجه بگیری🤲

معمولا غذاهای سبک قبل و بعد انتقال به خاطره یبوست

و حذف کافئین ، شیرینی جات ، فست فود

خوردن نشاسته و تخم مرغ خام (ارگانیک ) و کله پاچه بعد از انتقال به خاطره چسبندگی

حذف رب ، ادویه و استفاده از روغن زیتون ، روغن های ارگانیک

لبنیات به مقدار کم ، سردیجات تا جایی که میتونی حذف کن

خیلیا بودن با انجام دادن این روشها منفی هم شدن پس اول از همه چیز مهمتر باید توکلت به خدا باشه اینایی رو هم که گفتم در نهایتش چه باردار باشی چه نه خوبه که برای سلامتی خودت هم که شده رعایت کنی . یه خلاصه ای رو اینجا برات نوشتم خوردن مایعات فراوان و میوه جات مخصوصا سیب هم خیلی خوبه

منم سه شنبه انتقال دادم و بار پنجمم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

بچه‌ها تیروید3.2 سه ممیز دو تو هفته‌های پونزدع خطرناکه لیوترکسین صد هم مصرف میشه جز جممعه ها 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما خوبین امروز روز 12انتقال بودم بی بی زدم مثبت بود رفتم ازمایش عدد بتام پایین بود 60بود کس ...

مبارکه مهم رشده بتاس عزیزم ۴۸ ساعت بعد تکرار کن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

خانوما یعنی کسی نبوده بتاش پایین باشه بعد انتقال و بارداری سالمی داشته باشه

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

سلام عزیزم انشاءلله به سلامتی باشه پس الان انتقال دادی و قراره نی نی هات حسابی به دلت بچسبن ماهم واس ...

شیوا جون مبارک باشه انشالله اینبار مامان شدی😍♥️

از خودت خبر بده بهمون منتظر خبر های خوبت هستم🧿🤍🌱

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خانوما یعنی کسی نبوده بتاش پایین باشه بعد انتقال و بارداری سالمی داشته باشه

عزیزم برای روز ۱۲ عدد بتا خوب بوده 

مهم رشد بتا هست ، انشالله که بارداری سالمی داشته باشی 😍

بله خیلی ها بودن ک عدد بتا پایین بوده و الان زایمان کردن 🙂

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم برای روز ۱۲ عدد بتا خوب بوده  مهم رشد بتا هست ، انشالله که بارداری سالمی داشته باشی 😍 ...

ایشالا ممنون عزیزم 

خدایا هزاران بار شکرت بعد از 8سال تاریخ 1403/6/13آزمایشم مثبت شدانشاالله که صحیح و سالم بغلش بگیرم 😍♥

بچه‌ها تیروید3.2 سه ممیز دو تو هفته‌های پونزدع خطرناکه لیوترکسین صد هم مصرف میشه جز جممعه ها 

زیر نظر دکترت ک باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد..باید هرماه چک بشی.یعنی ازمایش بدی..اگه زیر نظر دکترتی ک چ بهتر

زیر نظر دکترت ک باشی هیچ مشکلی پیش نمیاد..باید هرماه چک بشی.یعنی ازمایش بدی..اگه زیر نظر دکترتی ک چ ...

سلام ماهور جان حالت چطوره خوبی 

نی نی چطوره هنوز استراحت مطلقی یا بیرون هم میری؟

رفتم یه سری از پیاماتونو خوندم انشاءلله که همیشه سلامت باشید

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام خانوما خوبین امروز روز 12انتقال بودم بی بی زدم مثبت بود رفتم ازمایش عدد بتام پایین بود 60بود کس ...

میگم چطو‌میتونین ایقد زود آزمایش بدین.همین دوروزو هم تحمل کنید.

۴۸ ساعت دیگه هم بتا تکرار کن.

سلام ماهور جان حالت چطوره خوبی  نی نی چطوره هنوز استراحت مطلقی یا بیرون هم میری؟ رفتم یه سری ...

شکر خدا خوبم عزیزم..نی نی هم حرکاتش خوبه..لگد زیاد میزنه😄

ایقد بیرون میرم.از همون اوایلش.

داخل خونه روانی میشم..جدیدا پشت فرمون هم میشینم

ممنون از همراهیت عزیرم. نمیخوام انرژی منفی تو تاپیک بزارم ولی خیلی حال روحیم بده. اصلا دلم نمیخواد پ ...

عزیزم واسه نتیجه انتقال حتما باید آزمایش بدی،قوی باش دختر این راه سخته،برو آزمایش بده ،اگه خدایی نکرده منفی بود به دکترت خبر بده،احتمالا داروهات رو قطع کنه،تهران مرکز مام خوبه عزیزم ،گروه دکتر نصر

سلام ماهور جان حالت چطوره خوبی  نی نی چطوره هنوز استراحت مطلقی یا بیرون هم میری؟ رفتم یه سری ...

امروز رفتم مطب..دکتر گفت مگه تو هنوز شیاف استفاده میکنی..گفتم بهم نگفتین قطع کن..خداروشکر شیافم قطع..فقط قرص ویتامین دارم

2810