2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044063 بازدید | 684356 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیاده روی اربعین رفتم التماس کردم نشد حرم آقا امام رضا رفتم ضجه زدم نشد تا اینکه دی ماه پزشکم گفت ...

سلام عزیزم

خیلی خیلی  مبارکه🤩

من شما رو یادمه 

تو لیست دعاهام بودین

خدا خیلی خیلی بزرگه

این رو به شما و دوستای دیگه مون میگم

درسته لحظه لحظه ی این انتظار و این همه تلاش بی نتیجه خیلی سخته ولی وقتی از همه جا نا امید بشی و فقط کارها رو به خودش بسپری کار درست میشه

میدونم که خیلی از بچه ها مثل شما بارها و بارها توکل و توسل داشتن از همه چی دست کشیدن و از خداخواستن ولی مشکلشون حل نشده و هنوز نتیجه نگرفتن ولی داستان شما و من وچندتااز دوستای دیگه مونم که الحمدلله فرزند دار شدیم همینطور پیش رفته؛ رشته محبت و لطف خدا رو محکم بگیری و هیچ وقت از رحمت خدا نا امید نشی

درسته ثانیه ثانیه ی انتظار خیلی خیلی سخته ولی  وقتش که برسه یه جوری دلت شاد میشه که خودتم باورت نمیشه این لحظات شیرین رو داری تجربه میکنی 

ان شا الله این شادی به زودی روزی همه دوستامون بشه الهی آمین🤩❤️💕

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
پیاده روی اربعین رفتم التماس کردم نشد حرم آقا امام رضا رفتم ضجه زدم نشد تا اینکه دی ماه پزشکم گفت ...

مبارکت باشه قشنگم

چقدر نیاز داشتم به دیدن این معجزه 😭😭

چند روز پیش داشتم همینو ب دوستم میگفتم امید ندارم و...

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@فردایی_روشن    

سلام عزیزم

پیام های اینجا رو میخوندم ولی فرصت پیش نمی اومد پیام بگذارم 

یه روز هم که بچه ها از خاطرات تلخ سفره تکوندن و اینا گفتن واقعا دلم گرفت. ولی اصلا نمیدونستم چطوری خواهرای عزیزمو دلداری بدم برای همین سکوت کردم 

بالاتر که ویهان جون خبر خوب بارداریش رو بهمون داد بازم نور امید تو دلم روشن شد برای تو برای alaae برای عبدالواحد و houra و  همه بچه های دیگه

ان شا الله خیلی زود همگی حاجت روا بشین❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها غربالگری دوم میشه بعد ازظهر رفت ناشتایی نمیخاد ؟ نوزده هفته و یک روز کسی سونو انومالی و داده ؟ 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
مبارکت باشه قشنگم چقدر نیاز داشتم به دیدن این معجزه 😭😭 چند روز پیش داشتم همینو ب دوستم میگفتم ام ...

من دیگه واقعا فهمیدم تا خدا نخواد نمیشه

بسپر به خودش 

بهترین هارو برات رقم میزنه عزیزم😍

عزیزم تبریک میگم،خدا برات حفظش کنه،شما هم ضخامت اندومترتون بالا نمیرفت؟

نه 

من بهمن سال پیش پانکچر کردم

هرما به خاطر اندومتر کنسل میشد

یه بار فقط ۷ بود که منظم رشد نکرده بود که پزشکم نظرش بود انتقام بدیم منفی میشه

دیگه آخرین بار بعد یه سال و کلی روش مختلف پیشنهاد رحم اجاره ای داد بهم

آااااااای جاااااااااان 😍😍😍😍😍😍😍😭😭😭😭😭😍😍😍😍😍

خدااااااااااا هزارااااااااااااااان بار شکرت . خیییییییییییییلی خوشحالم برات عزیزم. الهی ب سلامتی تا اخر،، پیام روز زایمانتو بذاری عزیزم😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@alaae   @طوطططیا   @عبدالواحد     شب نیمه شعبان مخصوصا یاد شما عزیزای د ...

قربوووونت برم عزیزم خییییییلی لطف کردی❤️❤️😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810