2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045073 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 

من از روز ۱۲ قائدگیم درد کمر و تخمدان و لگن دارم امروز روز ۱۴ هست  

من هیچ وقت زمان تخم گذاری ب این شدت درد نداشتم 

بودا اما کم ،، 

اولین پریودیم بعد از انتقال منفیم هست 

پریودم هم مثل سریای قبل بود ،، 

یعنی ممکنه ب خاطر استفاده داروهای هورمونی باشه ؟؟ 

امکان داره کیست درآورده باشم ؟؟

کسی اینجوری بوده ؟؟

سلام بچه ها.شبتون بخیر

بچه ها بنظرتون امکانش هست جنینی که هفت هفته و چهار روزشه توی سونوی شکمی ضربان قلبش دیده نشه اما توی سونو واژینال دیده بشه؟؟؟؟؟

و اینکه بنظرتون اگه این جنین قلبش تشکیل نشده باشه ممکنه دیرتر تشکیل بشه یا سقط میشه؟؟؟

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
ممنون گلم براحرکت اسپرم کدوم آیتمه که ببینم.براتعیین جنسیت میگن حرکت مهمه اون چطوره

جدول دوم مال حرکت اسپرم هاست که موتیلیتی آ و ب نوشته یعنی اسپرمایی که حرکت سریع و روبه جلو دارن که مال شما ۴۳ درصده و اسپرمای بی حرکت ۵۷ درصد

باید خیلی تلاش میکردی..باید اشنا پیدا کنی.. باید سمج بشی تو دارخونه ها.تا سراغی برات بگرفتن چون این ...

آره من اونجور که باید پیگیری نکردم اولش که هلال احمر گفت تو بازار نیست زنگ زدم سامانه ۱۹۰ اون اصلا جواب سربالا داد،بعدشم که رفتم ۱۳ آبان منو فرستاد ۲۹ فروردین رفتم اونجا اونا میگفتن برو ۱۳ آبان و هلال احمر،رفتم داروخونه های غیردولتی گفتن ما اگر بیاریم غیرقانونیه،منم کلا حس خوبی به آی وی آی جی نداشتم دیگه بی خیالش شدم البته اون دو روزیم که میتونستم تزریق کنم سرما خورده بودم هنوزم سرما خورده ام دیگه کلا بی خیالش شدم

سلام عزیزم نترس به منم گفتن سرم بزنم ولی گیرم نیومد  حلال احمر هم بهم گفت 7 ماه دیگه نوبتت ...

سلام عزیزم مبارکت باشه به سلامتی،خیلی انرژی مثبت گرفتم از پیامت😍،منم توکل به خدا کردم دیگه بدون سرم میرم برای انتقال،شما پی آر پی هم کردی؟ پردنیزولونم استفاده کردی؟ 

سلام بچه ها.شبتون بخیر بچه ها بنظرتون امکانش هست جنینی که هفت هفته و چهار روزشه توی سونوی شکمی ضربا ...

آره عزیزم بودن کسایی ک قلب دیرتر تشکیل شده. ان شااالله همه چی خیلی خوب پیش می‌ره برا شمام❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان من شوهرم آزو اسپرم میخوایم بریم میکرو تسه کی تجربه داشته خیلی نگرانم ؟

سلام عزیزم 

ما این مشکل رو داشتیم 

اولین انتقال و سومین انتقالم مثبت شد و الان دو تا پسر الحمدالله دارم 

من دکتر حمید صاحب کشاف رفتم و تسه با دکتر سعید کشاف بود 

و اینکه هر س انتقالم تخمک کشی و تسه داشتیم 

و اینکه انتقالام ب روش زیفت بود ،، یعنی جراحی شدم و انتقال دادن 

دفعه سوم ب یک بسته فریز رسید ک اونو یکماه پیش انتقال دادم و منفی شد 

ان شاءالله که برای شما هم موفقیت آمیز باشه 🫶🏻

آره عزیزم بودن کسایی ک قلب دیرتر تشکیل شده. ان شااالله همه چی خیلی خوب پیش می‌ره برا شمام❤️

عزیزم.انشاالله برای شما هم بهترینا رقم بخوره قشنگم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
سلام عزیزم مبارکت باشه به سلامتی،خیلی انرژی مثبت گرفتم از پیامت😍،منم توکل به خدا کردم دیگه بدون سرم ...

ممنونم 

اره عزیزم هم پی ارپی کردم هم پردنیزولون خوردم

اصلا استرس نداشته باش

انشالله میگیره و مثبت میشی 

ممنونم  اره عزیزم هم پی ارپی کردم هم پردنیزولون خوردم اصلا استرس نداشته باش انشالله میگیره و ...

مرسی عزیزم برام دعا کن،از امروز پرژسترون و آنوکسارو شروع کردم الان اندازه یه رگه لک دیدم نگران شدم،پس فردا باید پی آر پی بشم،چهارشنبه ام انشاالله انتقالمه،از آنوکساپارین میتونه باشه اون یه کم لک؟ شیافم دارم که میخواستم ساعت دوازده بذارم

سلام عزیزم  ما این مشکل رو داشتیم  اولین انتقال و سومین انتقالم مثبت شد و الان دو تا پسر ...

سلام دوستم خوبین؟منم همسرم مشکل آزو داره میشه درخواست دوستی بدم درمورد دکترها و زیفت سوال دارم ازتون