2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
عزیزم منم فقط پنج تا جنین فریز دارم،ممکنه همه ش از فریز که خارج بشه،از بین بره؟    

نه عزیزم چرا از بین بره اصلا به این چیزا فکر نکن. ان شاالله با همون انتقال اولی بعد این، بگیره و بمونن برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها  من بعد تز انتقال منفی ماه قبل

ماه قبلش هیستو کردم

الان که تازه دارم نزدیکی میکنم خیلی درد دارم دو تا پهلوهام خیلی درد میکنه… هیچ ترشح خاصی  ندارم ترشحی که بوی بد و …. احساس نمیکنم عفونت باشه

کسی تجربه نداره؟! بعد از این ماه شروع کردم طبیعی

دل دردای  عجیب دارم عین پروییدی درد دارم 

روز ۱۷ اینقدر درد زیاد بود گفتم شاید تخمک گذاریم جابه جا شده ی کیت تخمک گذاری گذاشتم منفی منفی…. اصلا هاله ماله نداشت

ممکنه اصلا تخمکی ازاد نکردم این ماه؟! 

منم چندبار با گریدآ متفی شدم.. با گرید سی خارج رحمی باردار شدم با گرید بی سی الان باردارم..

دکترت را عوض نکردی بعد از دو بار منفی؟ 

من هم دو بار منفی شدم الان ی نی دیگه فریز دارم ولی همش میگم اونا هم عین دو سری قبلی حتما نمیگیره… اخه جنین شناس توی مام میگفت دفعات اول جنین خوب‌ترو میزارن… دبگه سری آخرت هم حتما نمیگیره🥹 

منم بی خیال شدم نمیدونم چرا هر سری یکم بتا بالا میاد و بعد کم میشه و به روز ۱۴ نمیرسه…

بچه ها بعد از انتقال منفی چیکارا میکنید که دفعات بعد مثبت بشه؟! من مشکل خاصی نداشتم دو بتر انتقال من ...

ازمایش ایمنی انعقادی دادی؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ازمایش ایمنی انعقادی دادی؟

اخه وقتی دفعه اول منفی شدم بدون هیچ ازمایشی گفت تکه میخوای خراش احتمالشون بیشتر میکنه انجام بدم برات… البته گفت رحمت مشکلی نداره ولی شانسو زیاد میکنه  بعد هیستو کرد و دو تا قرص اضافه کرد:

قرص فرتیل سی و قرص هیدروکسی کلروکین سولفات

نمیدونم همه آزمایشایی مه قبل ivfانجام دادم اسم آزمایشش چیه؟ برم تو آزمایشام ببینم

نمیدونم یسری فاکتور خونی

اکثرا بعد چندتا انتقال منفی میدن

اگه ندادی حتی اگه دکتر گفت نیاز نیست بازم بده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مثل من شدی کهههه

وای آره 

چقدرررر بد بود.

دو بار پریود سنگین در یک ماه.

ولی می گن پریود دوم بعد تخمک کشی تا دو هفته هم ممکنه عقب بیفته

یه سریام بودن یک هفته بعد تخمک کشی پریود شدن، یه بارم موعد خودشون🤯 من که دیگه جون ندارم

انقدر بی حال و خسته ام چند روزه که نگو. 😣 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

وای آره  چقدرررر بد بود. دو بار پریود سنگین در یک ماه. ولی می گن پریود دوم بعد تخمک کشی تا د ...

از منم اینبار خیییلییی شدید بود،اگه یادت باشه قبلش نگران یائسگی بودم چون کم شده بود

دکترت را عوض نکردی بعد از دو بار منفی؟  من هم دو بار منفی شدم الان ی نی دیگه فریز دارم ولی همش ...

ن هیچ عوضش نکردم.چون هرسری ک منفی میشدم ی روش دیگه برام انجام میداد..

مثلا سری اخر پیشنهاد سرم ای وی اجی داد..

سری قبلی پی ار پی و دومرحله ای

سری قبلتر به مرحله بلاست رسونده بودن

سه بار پیشش منفی شد بار چهارم مثبت...

اونی ک خارج رحمی شد پیش ی دکتر دیگه بود سه تا جنین فقط با دکتر بود ک یکیش گرفت و خارج رحمی شده بود..

من کلا دوبار پانکچر شدم اولین پانکچر سه تا جنین تشکیل شد ک خارج رحمی شد

دومین پانکچرم  ک پیش دکتر دیگه رفتم  ۱۳ تا جنین تشکیل و اخرین جنیام مثبت شدم

نه عزیزم چرا از بین بره اصلا به این چیزا فکر نکن. ان شاالله با همون انتقال اولی بعد این، بگیره و بمو ...

ممنون عزیزم، درجریانم شما هم انتقال دادین،ان شاالله که انتظارتون تموم شده باشه 

بچه ها بعد از انتقال منفی چیکارا میکنید که دفعات بعد مثبت بشه؟! من مشکل خاصی نداشتم دو بتر انتقال من ...

من سری اخری پیاده روی داشتم وروغن سیاهدونه زدم ب شکمم و زمانیکه پریودیم تموم کرد شروع کردم ب خوردن نشاسته