2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای قشنگم،خیلی ممنون از دعاهای قشنگتون ببخشید اعلان ها رو اصلا باز نکردم،حتما باز میکنم میخ ...

سلام دوستم

مبارک باشه قدم نورسیدت،خدا نی نی رو برات حفظ کنه

ممنون که بیادمون بودی 😘😘

@مهتاب۴۴۴     مهتاب جون تموم شد

🥺🥺🥺

فاطمه جون بهت تسلیت میگم🖤

خدا بهتون صبر بده😭

ان شا الله روح مادربزرگت شاد باشه مهمان اقا امام حسین و اقا ابالفضل العباس باشند.

میدونم چقدر برات سخته کسی رو از دست دادی که در دوران بچگی تو اون روزهای سخت برات مادری کرده بود غصه ت رو میخورد از خدا میخوام به دلت آرامش بده و از دعاهای خیرش صاحب فرزند بشی فرزندی که تنهایی طاقت فرسای  این روز و شبها رو برات پر کنه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سریای اخر ک شوهرم برام میزد .متر میاوردم ک از ۵ کمتر نزنه😄😄

😂😂 واای ماهور جان شوهر من وقتی پروژسترون میزدم پا میشد فرار میکرد میترسید😉 چ سختی هایی کشیدیم انشالله خدا نگهدار خودمون و نی نی هامون باشه.و حس شیرین مادرشدن رو از خدا برای همه ی چشم انتظارا میخام.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
من زمزمه میکنم نامت را.. تو آرام کن قلبم را..🌱 یالله..🕊❤️  خـ♡ــدا از غـصه‌هات بـزرگتره.. ...

سلام قشنگم ممنون از دعاهات مهربون خدا عوض خیر بهت بده ❤️

سلام دوستای قشنگم،خیلی ممنون از دعاهای قشنگتون ببخشید اعلان ها رو اصلا باز نکردم،حتما باز میکنم میخ ...

سلام مامان قشنگ و مهربون قدم نو رسیده مبارک زیر سایه پدر و مادر ب خوبی و خوشی بزرگ بشه.🤲👏👏👏

بچه ها ب کمکتون نیاز دارم من ۱۶ بهمن رفتم سونو ntده هفته و ۵ روزم بود گفت زوده جنین کوچیکه نتونست برسی کنه الان من چند هفته میشم

🥺🥺🥺 فاطمه جون بهت تسلیت میگم🖤 خدا بهتون صبر بده😭 ان شا الله روح مادربزرگت شاد باشه مهمان ...

مادربزرگم، آرام بگیر،

حالا پیش خدایی،

حالا دیگه نه دردی مونده و نه غمی،

فقط خودت هستی و خدا.

یادته چقدر آرزوی سفر مکه رو داشتی؟

یادته چقدر دوست داشتی خونه ی خدا رو زیارت کنی؟

حالا بهت تبریک میگم چرا که برای همیشه رفتی پیش خدا.

اما عزیز جان،

این سفر تو ابدیست،

چطوری فراق تو رو تحمل کنم؟

چطوری باور کنم که حالا تو شدی جزوی از خاطرات گذشته ما و دیگه نمی تونم روی مهربانت رو ببینم و دستای زحمت کشت رو ببوسم؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مادربزرگم، آرام بگیر،  حالا پیش خدایی، حالا دیگه نه دردی مونده و نه غمی،  فقط خودت هستی ...

تسلیت میگم عزیزم  انشاالله روحش شاد و با حضرت فاطمه مشحور بشه.واقعا سخته من ۱۲ سال میشه مادر بزرگمو از دست دادم هنوز ک هنوز اون دستاو صورت گرم و مهربونش جلو چشامه .

ایجونم بسلامتی عزیزم یادت باشه منتظرم اینجا رو از شادی بترکونیم إلهی به حق ای اعیاد که خوشخبر ودست ...

ممنونم مهربونم انشالله با دعاهای شما و برکت این روزا تموم شه این همه انتظار

امیدوارم به حق این روز عزیز و ولادت باب الحوائج خودت هم انتظارت تموم شه نتیجه سختی ها و زحمتهایی که کشیدی رو بگیری

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
مادربزرگم، آرام بگیر،  حالا پیش خدایی، حالا دیگه نه دردی مونده و نه غمی،  فقط خودت هستی ...

عزیزم تسلیت میگم روحشون شاد و قرین آرامش باشه و خدا صبر بده به شما

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

فردا خاکسپاری عزیزجونمه

فردا شب میشه شب اول قبرش هرکی میتونه منت رو سر من بزاره براش نماز بخونه 

برام مادری کرده خیلی واسم عزیزه

تو عقدم مامان خودم نبود عزیزم بود

تو گریه هام مامانم نبود عزیزم بود 

دورت بگردم ، بهشتی شدی با عذاب هایی که کشیدی😔🕯️

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️