2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم. آره تو این مرکز می‌خوان ولی مرکز قبلی نداشتیم همچین چیزی. دقیق نمی‌دونم فک می کنم مث ضخا ...

انشالله همه چی اوکی میشه عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آلا جون اتفاقا پروژسترون باید کم باشه تا انتقال بدن ،سیکل طبیعی اینجوریه ،دکترم میگفت ،فک کنم باید ز ...

من اینو تو آپارت دیدم. بعد یه سایت دیگه هم مشاوره رایگان داشت زنگ زدم بهشون ایشون گفت از هر کدوم ۲ قوطی انجام بدم. به مدت ۳ شب. من نگران بودم که ی موقع دچار لک بینی و... نشم ایشون گفت اگه گرمیجات و... نخورم لک بینی نمی‌گیرم که شکر خدا نگرفتم. 

ولی به نظرم دوستان کسی استفاده نکنه فعلا ، بذارین ببینیم در مورد پروژسترون انتقال من اگه مشکلی نداشت انجام بدید.من نگران بودم که نکنه اینا با داروهای خودم تضاد داشتن و باعث شدن پروژسترون بالا نره.  البته الان با حرفای مارال جون خییییلی امیدوار شدم . فردا ببینیم دکتر چی میگه اگه واقعا همین بود ، با خیال راحت استفاده کنین. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  ماه بعد پانکچر دارم دکتر واسم سینال ۹۰۰تجویز کرده میخوام سر خود گونال تهیه کنم  چ ...

چرا سر خود استفاده میکنی ،به دکتر میگفتی سینال بهم نمیسازه گونال بنویس ،چون اگه با بیمه حساب نشه خیلی گرونه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انشالله همه چی اوکی میشه عزیزم 

ممنوووونم دعا کن برام عزیزم❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من اینو تو آپارت دیدم. بعد یه سایت دیگه هم مشاوره رایگان داشت زنگ زدم بهشون ایشون گفت از هر کدوم ۲ ق ...

البته بگم من با دوتا طب سنتی مشورت کردم (به متخصص طب اسلامی دسترسی نداشتم)هیچ کدوم تایید نکردن انجام بدم. با یه دکتر طب سنتی هم مشورت کردم گفتن نه رد میکنند نه تایید. بعضی وقتا جواب میده بعضی وقتا نه.

ولی چون سابقه ام نشون میداد در عرض یک هفته حتی دو تا هم بالا نمیره و احتمال کنسلی سیکلم خیلی بیشتره دیگه توکل ب خدا کردم و انجامش دادم. می‌خوام بگم شاید ی روش صدرصد نباشه ولی برا کسایی مثل من ک همه راهها رو رفتن امتحانش ضرر چندانی شاید نداشته باشه

سلام عزیزم. روز انتقال معمولا بین روز ۱۴ تا ۱۷ انجام میشه. دو بار سونو می کنه یکی روز اول تا سوم اگه ...

نمیدونم چرا جلو افتادم  آره حق با توعه بستگی به سونوها و شرایط داره روز انتقال ولی میگم خوبه منم احتیاط بیام سوال کنم ازش،مثلا شاید بشه با دارو کنترل کرد و شرایط رو کشوند به چندروز دیرتر، شایدم حرفم عجیب و خنده دار باشه اصلا جوابمو ندن،خلاصه خل شدم دیگه انگار  

نه عزیزم، ازمون مربیگریه،چون ورزشه و تحرک داره اصلا هیچجوره باهم جور درنمیاد    

اها ای بابا من دیروز از دکترم پرسیدم ۱۸ اسفند امتحان دارم امکان داره بیفته  قبل امتحان انتقالم گفت برای انتقال دستمون بازتره زمانشو  و نثل تخمک کشی نیس

منم دوس دارم انتقالم بیفته قبل عید چون ماه رمضان شوهرم کارش سبک تره میتونه کمک بده 

منم میخواستم اسفند و فروردین که سرکار نمیرم شانسمو امتحان کنم ولی همین یه هفته که زودتر پریود شدم، انتقال بدموقع شد، نمیدونم حکمت خدا چیه