2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

خانما سلام من این ماه قرار بود کارای انتقالمو بکنم بنا ب دلایلی نشد من این ماه 9پریود شدم امروز پاک شدم 

میخوام برج 12برم انتقال ولی میخوره ب تعطیلی چون 22ببعد رمضانه که دکترم نیستش 

چی بخورم بجای ده یا دوازدهم ماه بعد  یکم بشم؟؟؟

هر کی راهکاری داره بگه ممنونم فقط ی هشت روزی میخوام  عقب بی بی افته 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=326871223]عزیزمی.رفتم سرپایی شیو کردم اومدم. احتیاط شرط عقله.اگه واژینال باشه اونطوری خیلی شرمنده میشدما ممنون عزیزم خوبیم شکر یکم تهوع و اینا اذیتم میکنه.دوشنبه نوبت ان تی دارم.انشالله تمام نه ماهتو بسلامتی پشت سر بزاری تجربه شیرینی باشه برا گلم.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
ببخشید تو رو خدا من سوال میکنم روز سوم انتقالمه معذرت می‌خوام دستشویی رفتم آب اولش داغ بود مشکل پیش ...

نه هیچ مشکلی نیست معلومه خیلی استرس داری این خودش بد برات تا چهارپنج روز اول استراحت کن ولی هروز اروم راه برو تو خونه یکم بعدم روال عادی زندگی خودتو خسته نکن کار سنگین نکن .برا حموم رفتنم من از روز سوم مث مرغابی حموم رفتم در حد اینکه موهامو شستم وبدن و اومدم بیرون اب داغ نباشه حموم بخار نگیره هرسوالی داری بپرس انشالله نتیجه بگیری و دلت اروم بشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
[QUOTE=326871223]عزیزمی.رفتم سرپایی شیو کردم اومدم. احتیاط شرط عقله.اگه واژینال باشه اونطوری خیلی شر ...

انشالله بسلامتی عزیزم.به دل خوش.

ممنونم.با دعای شما انشالله

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...
براي من ٤ تومن شد. بیمه دانا کلش رو برگردوند. البته خودم رفتم‌پیش ایمونولوژیست. گفتم ۳ساله ناباروری ...

ممنونم  گلم انشالله موفق بشی

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
خوبي تو فكرت بودم اتفاقا ميخواستم سراغتو بگيرم 😃 هههه آره فكر كردم زودپزم 😂😂   خودت چطوري ...

سلام عزیزم خوبی قربونت برم

دیروز اتفاقی گیر افتادیم برای رفتن ایسین زن بچه داداشم باهامون بود خبر ندارن زن 9ماهه بارداره سه تا بچه هم داره

عقب سمند پنج نفری نشستیم دخترش کلاس دوم رو پام بود تا اونجا ی دوساعتی هم بیرون بودیم امدم خونه بازم لک داشتم

توکل بخدا 

سلام عزیزم خوبی قربونت برم دیروز اتفاقی گیر افتادیم برای رفتن ایسین زن بچه داداشم باهامون بود خبر ن ...

قربونت شكر خدا خوبم 

عزيزم 😃

بد ب دلت را نده 

ان شاءالله ك خيره 

يه فردا هم بگذره همه چي مشخص ميشه 

اميدوارم خدا بهترين هاااا رو برات رقم بزنه و جواب تمام زحماتت رو ببيني آمين 

خيلي تو فكرتم ❤️

ميگم من ١٩ هم وقت موعدمه اما من هميشه ٥/٦ روز جلو ميندازم 

فردا ميشه ١٥ وقت پريودم 

١٦ قاعده گفتن هم انتقال دادن، جنين س روزه  

فردا بزنم بيبي چك نشون ميده يا بازم زوده ؟ 😬

سلام عزیزم خوبی قربونت برم دیروز اتفاقی گیر افتادیم برای رفتن ایسین زن بچه داداشم باهامون بود خبر ن ...

جواب آزمایشت کی میاد ؟😍

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره بنظرم یه فکری براش بکن چون هر چی تو راحت‌تر باشی بهتره و نتیجه بهتری هم میگیری 

عزیزی😘😘

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️