2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046538 بازدید | 684523 پست
سلام دوستان که به ایمونولوژیست معرفی شدن ازمایش های که براشون نوشتن هزینه اش چند شد اختلاف  با ...

براي من ٤ تومن شد. بیمه دانا کلش رو برگردوند. البته خودم رفتم‌پیش ایمونولوژیست. گفتم ۳ساله ناباروری بی علت دارم.ممکنه مشکل ایمنی داشته باشم؟ اونم یه سری فاکتورها رو بررسی کرد و دارو بهم تاکرولیموس و  ایورمکتین داد که بی اثر بود چون دو انتقال بعدی هم منفی شد. دکتر خودم گفت نیاز نیست اخه من انتقال اول مثبت شدم و قبل از سونوی قلب سقط شد.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

قربونت برم مرسی مهربون ایشالا هرچی زودتر خبرای خوب از خودت بشنویم  برام دعا کن عزیزم خیلی محتا ...

انشالله که خوش خبری عزیز دلم

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

✨🧿🤍

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم نه اصلاااا نگران نباش با این چیزا جنین نمیفته.بقول بچه ها اون مثل ی کنجده تو عسل. ان شااا ...

ممنون عزیزم حمام چندم برم چهارم میتونم؟سرکار کسی شنیدی بره شما روز پنجم به بعد ؟

14بهمن عزیزم 

انشالله فردا خبر مثبت شدنت رو بهمون بدی🥹😍🧿

یا الله ✨🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

براي من ٤ تومن شد. بیمه دانا کلش رو برگردوند. البته خودم رفتم‌پیش ایمونولوژیست. گفتم ۳ساله ناباروری ...

چجوری سقط شد خونریزی داشتی علایم سقط چیه😔😭

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم من سی ثانیه هم رو تخت نبودم،سریع گفتن بلند شو،بعدشم لباسام تو کشو پایین بود خم شدم برداشتم،بعد ...

شما هم شدی الان بارداری خیلی خوشحال شدم برای منم دعا کن بگیره لطفاً بچه سالم خدا بهم بده انتقام مثبت بشه چقدر سخته این باید و نباید ها آدم نمیدونه چی درسته چی غلط دکتر میگه برو حمام یکی میگه نرو یکی میگه استراحت مطلق دکتر اصلا توجهی نداره

وای فاطمه  اولش از ذوق مُردم و آخرش از خنده🤣🤣🤣🤣

😍🤪😂

من خودمم خندم گرفته بود

یعنی تو نمیدونی که با چه ذوقی از خواب بیدار شدم رفتم اون یکی اتاق با ذوق جواب دادم ، همسرم خواب بود 

تا گفتم الو خانومه با لحجه قشنگ مشهدی گفت مامان محمد مهدی ، من از کلاس زبان زنگ میزنم چرا نمیاد کلاس هاشو..

اونجا بادم خوابید 🤣🤣

اخه کی صبح زود میره کلاس زبان

بعدش یادم افتاد من شماره کویین جان رو دارم زنگ بزنه ناشناس نمیزنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امسال انقد زیاد شده برفمون الان با اینکه یه هفته میشه نیونده الان حیاطمون تو کوچه خیابون کم کم نیم م ...

وای ن سمت ما خبری نیست منطقه ۱۹ هستم 

امروز رفتیم منطقه یک اینا انقد برف بود🥹✨

کلی بازی کردیم الان له لهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی فدات شم شیاف واژینال بهتره یا مقعدی من واژینال میزارم

سلام 

عزيزم خوبي 

ان شاءالله ك رفع بشه و آسيبي ب بارداريت نزنه 

ب من ك انتقال دادم گفتن اگر خونريزي داشتم ب صورت مقعدي استفاده كنم 

حالا دوستان اطلاعاتشون بيشتره راهنمايي ميكنند 

هفت بار حمد بخون خدا نگهدار بچه ت باشه آمين💜

وای ن سمت ما خبری نیست منطقه ۱۹ هستم  امروز رفتیم منطقه یک اینا انقد برف بود🥹✨ کلی بازی کردی ...

ما منطقه ٥ هستيم 

اما از ديروز يكسره بأريد 

اما الان همشون آب شدن فقط مقداري هست 🥰

دوستان لطفا اطلاعی داشتین جواب منو بدید

من ماه پیش آزمایش دادم تو آزمایشگاه پاتوبیولوژی مرکزی فقط آزمایشای ایمنی انعقادیم که فکر کنم ۱۴ تا آیتم بود شد ۴میلیون و ۲۰۰.

یه سری آزمایش معمول چکاپ داشتم باضافه پرولاکتین و amh که اونا جدا شد ۲ میلیون.

من ماه پیش آزمایش دادم تو آزمایشگاه پاتوبیولوژی مرکزی فقط آزمایشای ایمنی انعقادیم که فکر کنم ۱۴ تا آ ...

هنوز مدارک رو به بیمه تکمیلی ندادم ببینم چقدر پس میده

اینایی که گفتم با بیمه تامین اجتماعی انقدر شد یعنی این ۶ میلیون و خورده ای پولی بود که خودم دادم یه مقدار خیلی کمی در حد ۴۰۰ هزار اینا رو زده بود که بیمه داده!

شما هم شدی الان بارداری خیلی خوشحال شدم برای منم دعا کن بگیره لطفاً بچه سالم خدا بهم بده انتقام مثبت ...

عزیزم ۴ تا ۵ روز نری حموم بهتره بعدش یه دوش سریع آب داغ نباشه ولرم باشه استراحت مطلق هم من خیلی تحقیق کردم اکثر دکترا مخالفن فقط سه روز اول میتونه مطلق باشه بعدش استراحت نسبی که خونرسانی به رحم انجام بشه حتی دکتر من گفت بعد از سه روز حتما تو خونه آروم راه برو ولی کار سنگین ، حرکت ناگهانی ، نزدیکی ، یبوست از ممنوعیات هست

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن