2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046536 بازدید | 684523 پست
من دیشب دیر خوابیدم ساعت ۵ صبح خوابم برد گمونم... بعد کلا دیشب حسم خوب بود میگفتم فردا که بیدار شم ...

سلام عزیزم .انشاالله بزودی زود مادر بشید و خبر مادرشدنتون رو بشنویم. 

دیدم تو تایپیک برای عزیزان دعا میخونید میشه منم تو چله هاتون ببرید و برای حاجتم دعا کنید خیلی خیلی این روزا دلشکسته و منتظر معجزه ام😢ممنونم. 

منم به نیت شما امشب سوره یس میخونم. 

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
سلام دوستان که به ایمونولوژیست معرفی شدن ازمایش های که براشون نوشتن هزینه اش چند شد اختلاف  با ...

دوستان لطفا اطلاعی داشتین جواب منو بدید

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چای مگه میشه سه روز حمام نرفت من میخواستم امروز که روز سومه برم بازم گفتم بزارم فردا برم پس چرا دکترا میگن مانعی نداره چرا اینطوری راهنمایی میکنن خدایی اینجا بوده مسی بعد از انتقال جنین سرکار رفته باشه حمام رفته باشه

باشه عزیزم. همه رو انجام میدم اما هیچی بیشتر از دو دقه تو معدم نمیمونه از بس معذرت میخوام تهوع استف ...

اخی عزیزم خیلی سخته،ایشالا خیلی زود خوب بشی،خدا توان بده بهت😘

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
سلام خانما خواهش میکنم جوابمو بدید هر کجا سوال کردم یه نفر جواب نداده من روز انتقال جنین داشتم روز ا ...

عزیزم من سی ثانیه هم رو تخت نبودم،سریع گفتن بلند شو،بعدشم لباسام تو کشو پایین بود خم شدم برداشتم،بعدم همونجا رفتم توالت ایرانی،

منم اتفاقا ترشح خیلی داشتم نگران شدم،گفتن طبیعی هست،اخه هم ترشح هست هم اینکه رحم رو قبل انتقال شستشو میدن از اونه

و من اصلا اصلا کوچکترین علائمی نداشتم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
سلام خانما خواهش میکنم جوابمو بدید هر کجا سوال کردم یه نفر جواب نداده من روز انتقال جنین داشتم روز ا ...

سلام عزیزم نه اصلاااا نگران نباش با این چیزا جنین نمیفته.بقول بچه ها اون مثل ی کنجده تو عسل. ان شااالله لانه گزینی کنه بچسبه به دلت و بمونه برات😍

سوال دومتم نه خطرناک نیس. سومم که از همین اول تلاش کن اصلااااا ب علایم داشتن نداشتن اهمیت ندی . چون نه داشتنش نشونه بارداریه نه نداشتنش نشونه نگرفتن. ان شاالله خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من بازم خونریزی کردم اسپرین و قط کرده بود دیشب خوروم امروز بارم خون اومد دعام کنین بچه چیزی نشده باش ...

چیزی نیس قربونت برم. دکتر گفت آسپرین رو دوباره شروع کنی؟ احتمالا از همون باشه. کاش بتونی با دکتر حرف بزنی دلتم آروم بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان که به ایمونولوژیست معرفی شدن ازمایش های که براشون نوشتن هزینه اش چند شد اختلاف  با ...

سلام عزیزم هزینه ها آخه فرق می‌کنه آزمایشگاه ب آزمایشگاه و گاه شهر ب شهر. من آخرین بار نزدیک ۶-۷ تومن شد ولی متاسفانه یادم نیس چقدرش رو بیمه تکمیلی داد. 

چیزی نیس قربونت برم. دکتر گفت آسپرین رو دوباره شروع کنی؟ احتمالا از همون باشه. کاش بتونی با دکتر حرف ...

اره  گفت لکت قط شد شروع کن  خیلی حالم گرفته س فقط دعام کنین اخه اونسری لک قهوه ای بود اینبارخونه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دخترا برای اینکه انتقالمون مثبت بشه من براتون یک حمد شفا  میخونم اگر وقت داشتید شما هم بخونید ب ...

خوندم عزیزم ان شاالله خبر مثبت شدنتو بدی😍.

راستی شما تبریزین؟ ب خاطر اسم پروفایلت پرسیدم😅

اره  گفت لکت قط شد شروع کن  خیلی حالم گرفته س فقط دعام کنین اخه اونسری لک قهوه ای بود اینب ...

ان شااالله که خیره کاملااا میفهمم حالتو آدم چهارستون بدنش میلرزه برات آیه الکرسی میخونم ان شااالله که چیزی نیس. امشب میخوای نخور ببین قطع میشه یا نه

ان شااالله که خیره کاملااا میفهمم حالتو آدم چهارستون بدنش میلرزه برات آیه الکرسی میخونم ان شااالله ک ...

مرسی فدات شم شیاف واژینال بهتره یا مقعدی من واژینال میزارم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵