2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046594 بازدید | 684530 پست
نه مشکلی نی..داروهاتو زیاد میکنه..سریع سرماخوردگیتو خوب کن تا جنین کوچیکه

وای خدا از دهنت بشنوه عزیزم.

وقتی سرفه میکنم یکم خیلی خیلی کم دستمالم رنگی میشه کمرمم درد میگیره.مواقع دیگه مشکلی ندارم.

برام دعا کنین عزیزم لطفا

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا از دهنت بشنوه عزیزم. وقتی سرفه میکنم یکم خیلی خیلی کم دستمالم رنگی میشه کمرمم درد میگیره.مو ...

برا سرفه نشاسته بخور خوبه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام بچه ها خوبین نمیدونم منو یادتون میاد یا نه خواستم بگم بتام مثبت شد ولی هیچ سونویی هنوز نرفتم دع ...

سلام عزیزم خوبی خدارو ۰لشکر کجا رفتی روز چند انتقالته یه شرح حالی برامون بده واقعا خوشحال شدم برات

من دیشب دیر خوابیدم ساعت ۵ صبح خوابم برد گمونم... بعد کلا دیشب حسم خوب بود میگفتم فردا که بیدار شم ...

وای فاطمه

اولش از ذوق مُردم و آخرش از خنده🤣🤣🤣🤣

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه ها لطفا کمک کنید اخرین جنینام موندن پیش کی انتقال بدم؟

سلام بنظرم پیش فروتن برو 

بیمارستان بهمن هست 

مطبش شمشیری هست و خیییییلی شلوغه

تو همون بهمن هم ویزیت میکنه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
راستی ببخشید dfi شما چند بود با داروهای امیر جنتی چند شد؟

سر پانکچر اول ۳۰ بود که میکرو کردیم که یک بسته جنین شد که انتقال دادم نگرفت.

برای پانکچر دومی ۵۰ شده بود که حتی بالاتر هم رفت با ۳ ماه درمان که دکتر اطرج گفت باید تسه بشه ولی ما چون نیکان بودیم رفت پیش دکتر امیرجنتی که تسه کنه که یه مقدار ویتامین هاش رو کم کرد و دوز سینال رو زیاد کرد قبل پانکچر دوباره dfi چک کرد ۱۵ شده بود که دیگه تسه نشد.

سلام بچه ها خوبین نمیدونم منو یادتون میاد یا نه خواستم بگم بتام مثبت شد ولی هیچ سونویی هنوز نرفتم دع ...

فکر میکنم شما مام بودین اگه درست یادم باشه. تبریک میگم امیدوارم تا آخرش همه چی عالی پیش بره براتون

سلام دوستان 💐🌹🌹🌹💐

من شهرستان ای وی اف کردم و همه انتقالام منفی شده

میشه دکتر خوب تو تهران و اصفهان بهم معرفی کنید 

خیلی ممنونم❤️

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

سلام دوستان.من ۵ سال بیشتره که نازایی دارم و یه iuiو ۲ انتقال منفیivf  داشتم .

باهیچ دارویی هم تاحالا باردار نشدم (یعنی اصلا تست مثبت و سقطم نداشتم)

الان دوباره تو سیکل میکرو قرار گرفتم که ۵ تخمک داشتم و قراره یکشنبه یه تعدادی رو برام انتقال بدن

تا حالا آزمایش ایمنی ندادم 

شنیدم یه سریا قرص پردنیزول مصرف کردن تا ایمنی بدنشون پایین بیاد و میگن شانس لانه گزینی بیشتر میشه

میشه دوستانی مه تجربه دارن بگن ببینم چجوریه؟

میشه سرخود خورد؟

چون به دکترمم دسترسی ندارم نمیدونم اگه تا پس فردا صبر کنم نظر اون چیه و تجویز میکنه یانه؟

حتی قرار بود prpکنه برام دقیقه نود منصرف شد و واقعا ازین سهل انگاریش ناراحتم

سلام عزیزم،بد نبود،اولش که به هوش اومدم دردم زیاد بود ولی الان خیلی بهترم،هفت تا شد،دوشنبه هم گفت بر ...

چقدر خوب خدا رو شکر. ان شاالله ۷ تا جنین با کیفیت بشن.

قربونت عزیزم من هم خوبم. توی سونو ده تا سایز ۱۲ داشتم چهارشنبه.روز ۷ بودم. داروهامو برای سه روز تمدید کرد شنبه روز ده ببینه چطور رشد کردن. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام خانما خواهش میکنم جوابمو بدید هر کجا سوال کردم یه نفر جواب نداده من روز انتقال جنین داشتم روز اول بهم گفتم خودت برو لباس بپوش بعد انتقال لباس افتاد هم شدم برداشتم میخواستم بدونم الان جنین ها ممکنه افتاده باشه؟؟؟؟؟؟؟

دوم اینکه من ازم امروز که روز سومه  خواستن بشینم روتخت کمی بعد ازم ترشح سفید رنگ آبکی اومد آیا خطرناکه ؟؟؟؟کسی بوده مثل من 

و سوم اینکه حتما همه علایم داشتن باردار شدن؟؟؟؟؟

خدا کنه کسی جواب بده

عزیزم اینکه گفتن ساعت هفت صبح بیمارستان باشیم،دیرتر نمیشه رفت؟انگار تنها نمیشه رفت اونجا ولی ساعت هف ...

تا ۸ هم خودتو برسونی اوکیه. دکتر ساعت ۹ میادش معمولا. مگر این که عملی چیزی داشته باشه که زودتر بیاد اول انتقالا رو انجام بده. سعی کن زودتر بری برای احتیاط.

همسرت هم باید باشه باید یه سری برگه امضا کنه.رضایت نامه و.. اگه کار داره بعدش میتونه بره ولی یه همراه دیگه نیازه که اگه رفتی اتاق عمل بره کارای حسابداری و  برگه ترخیص و.. انجام بده.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔