2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045781 بازدید | 684484 پست
من این ماه  تخمک کشی کردم هایپر شدم امروز پریود شوم زنگ زدم مطب گفتن ۱۷ تا۲۱ پریودی بیا اشتباه ...

سلام عزیزم امیدوارم انتقال خوبی داشته باشین و زحماتتون نتیجه بده

منم احتمالا ماه بعد پانکچر دارم

شما پلی کیستیک بودین تنبلی تخمدان داشتین؟

و اینکه میشه بفرمایین چه آمپولایی براتون تجویز کرده بودن؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

رفتم سونو کرد شکر خدا ساک حاملگی و جنین دیده😍😍 شد اسپرین و قط کرد امپول پرژسترون روزی دوتا اضافه ک ...

الهییی هزاراااان بار شکر😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم اصلا از این مقایسه ها و فکرهای منفی نکن انتقال اول من هم جنین هام خوب بودن هم وضعیت خود ...

ممنونم عزیزم .کلا ناانید شدم بیبی زدم حتی هاله هم نداشت .کاش خدا به دل خسته منم یه نگاهی بندازه دیگ نمیکشم.روحم جسمم مغزم خسته

رفتم سونو کرد شکر خدا ساک حاملگی و جنین دیده😍😍 شد اسپرین و قط کرد امپول پرژسترون روزی دوتا اضافه ک ...

خداروشكر الحمدالله 

ان شاءالله تا آخرش برات ب خوبي پيش بره و بچه ي سالم و صالح با عمر طولاني داشته باشي 😍✨

بچه ها من الان روز چندم انتقالم میشه؟چهارشنبه قبلی انتقالم بود.بیبی بزنم عصر؟نگرانم خیلی از ناراحتی ...

آيدا جان شما هم ٤ بهمن انتقال داشتي ؟ هنوز زود نيست؟؟

ان شاءالله خدا قسمتت كنه و با خوشحاليت ما هم خوشحال بشيم آمين

آيدا جان شما هم ٤ بهمن انتقال داشتي ؟ هنوز زود نيست؟؟ ان شاءالله خدا قسمتت كنه و با خوشحاليت ما ...

چهارشنبه هفته قبل انتقالم بود بهارجان حالم خرابه.یه حال بدی دارم.نمیدونم میشه روز ده یا یازده

۲۷دی انتقالم بود

عزیزم هنوز روز ده هستی. ناامید نباش. زوده برا بی بی چک

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مامانایی که مثبت شدید میخوام بدونم کمترین رنج روز ۱۴ چقدره؟

گلم این ی چیز متفاوتیه نمیشه مقایسه کرد. مهم۱/۵- دو برابر شدنش هس. ان شاالله برا شمام همین طوری میشه😍

مامانایی که مثبت شدید میخوام بدونم کمترین رنج روز ۱۴ چقدره؟

سلام عزیزم

ببین بتای ۲۵ داشتیم که بچه شو بغل کرده

بتای ۲۰۰_ ۴۰۰ یا بالای ۱۰۰۰ و ۲۰۰۰ هم داشتیم

شما تکرار کن ان شا الله لانه گزینی دیر بوده و با رشدجنین بتا هم بالا میره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم امیدوارم انتقال خوبی داشته باشین و زحماتتون نتیجه بده منم احتمالا ماه بعد پانکچر دارم ش ...

مرسی گلم

ماه اول ک تقویتی مصرف میکردیم من و شوهرم

بعد از سوم پریودی تا ۹ روزی ۲۴ واحد سینال اف و هاش ااس جی بعد  ۱۰ و ۱۱و ۱۲ پریودی هم روزی ۲۴ واحد سینال و هاش اس حی و ستروناکس میزدم روز ۱۲ شبش دو تا امپول ازاد سازی و ۳۴  ساعت بعدش تخمک کشی