سلام عزیزم
اصلا از این مقایسه ها و فکرهای منفی نکن
انتقال اول من هم جنین هام خوب بودن هم وضعیت خودم اون موقع مرسوم بود فرش انتقال میدادن
همون روز خانم بزرگواری بود که سنش بیشتر از همه پانکچری های اونروز بود مریض دکتر خودم بود همسرش نمونه خوب نداشت یادمه دو سه بار ازش نمونه گرفتن تا توش اسپرم پیدا شد و جنین تشکیل شد
روزی که منفی شدم و رفتم مطب دکترم
اون خانم هم اومده بود مطب
من دل گرفته ی منفی شدن تو اتاق دکتر بغضم ترکید بعد دکتر به منشی گفت فلانی رو صدا کن وقتی وارد شدم دیدم همون خانم هست مثبت شده بود با بتای بالااااا دکتر میگفت احتمالا دو قلو هست
دکتر گفت خواست خداست با تقدیر نمیشه جنگید ببین ایشون رو یادته مثبت شده ولی شما که بهت خیلی امید داشتیم منفی
اینا رو گفتم که به شما یاداوری کنم هیچ وقت خودت وشرایطت رو با کسی مقایسه نکن خصوصا در این روزهای پر استرس
توی همین نی نی سایت ۷ تا دوست صمیمی بودیم که سال ۹۳ تو واتساپ گروه دوستی زدیم من بدون علت باردار نمیشدگ و اون بچه ها با علت های مختلف و مشکلات فراوان خودشون یا همسر درگیر بودن. به من میگفتن خوشبحالت مشکلی نداری زودتر از همه با ای وی اف جواب میگیری ...
گرچه مدتی بعد گروه مون تعطیل شد ولی بعدها خبر رسید همه شون مامان شدن ولی من هنوز تو مسیر ناباروری و سقط بودم
ایدای عزیزم تو تلاشت رو بکن برای رسیدن به خواسته ت هرکاری میتونی انجام بده بقیه شم بسپار به خدا که مهربانتر از مادر هست و تلاش و توکل هیچ بنده ای رو بی جواب نمیگذاره❤️