2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045696 بازدید | 684478 پست
نه عزیزم به لطف یه دکتر ناشی فعلا پریود نمیشم احتمالا بعداز عید آمپول تقویتی میزنم

ایخدا خیره خواهری

لامصب همیشه پری کار خراب کنه

مال من سر تایم.اونباری قبل از انتقال شد 40روز 

اینبار دیگه از اینور بوم افتاد 21روزه تشریف اورد

همش انشاالله خیره خداس گلم 

سلام عزیزم امیدوارم صحتمند سر حال باشید انتقال من شما یک هفته فکر کنم از هم فرق داشت دیدم تیک تون بر ...

انشاالله که شما بسلامتی نینی تو بغل بگیزی

و این دوستمون و سه نفری که بعد از ایشون دچار همین مشکل شدن به زودی خدا براشون جبران کنه 🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی آمین 😍 ای خدا یعنی میشه 🥹 خدایا دل من و دل تمام دوستانم ک منتظر رحمتت هستن شاد کن آمین 🙏

آره عزیزم میشه خدا خیلی‌ ارحم الراحیمن

انشاالله صلاحش بر خواسته دل و آرزوی ما باشه

من سر بارداری قبلی همین علایم زیاد داشتم از روز 4دلدرد شدید داشتم تا روز 9

بچه ها گفتن سه تاش داره لانه گذینی میکنه

واقعاً همین بود

اما اینبار خیلی ندارم اینباری کمردرد شدم از سوم که ادامه داره 

امیدوارم خدا ب قلب مهربونت آرامش  و صبر بده و بااین سختیا کنار بیاد قشنگم خدا بزرگه خودش هوامون ...

چطوری عزیزم خوبی ؟

ژیان هنوز نبودن بچه ت باور نکردی

امان از چند روز بعد که دورت خلوت میشه 😭

اما با تقدیر نمیشه جنگید عزیزم

انشاالله به زودی خدا دوتا بهت میده

بچه ها من الان روز چندم انتقالم میشه؟چهارشنبه قبلی انتقالم بود.بیبی بزنم عصر؟نگرانم خیلی از ناراحتی بلندشدم هرچی ظرف داشتم تو سینک شستم چون دوستم منفی شدتو مرکز خودم سه تا انتقال ااد گرید عالی

مرسی عزیزم  خدا ب دل هممون آرامش و صبر عطا کنه

ژیان جان از ته دل ناراحت شدم...برگشته بودم هی پیاما رو‌میخوندم ببینم جریان چیه ماتم برد...

قربونت همونجور ک صبرکردی و‌طبیعی باردار شدی.بازم خدا نگاه دلت میکنه و دوباره باردار میشی عزیزم..

فدات بشم عزیزمن بازم ببخشید باعث شدم نارحت بشی 

نه قشنگم این چه حرفیه ..

همونقدر ک با بارداریت خوشحال شدم ، با این اتفاق هم ناراحت شدم 🥺

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزکم✨

«خدا میگه:

مِن حَیثُ لا یَحتَسبُ

یه جوری کمکت میکنم؛که فکرشم نکنی»

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دخترا یه راهنمایی میکنید منو لطفاً 🙃 زندایی من 2 تا پسر داره یکی 10 ساله یکی 3ساله حالا میخواد بر ...

کسی اطلاعی نداشت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمیدونم عزیزم خودمم موندم چی شد 

نمیدونم چی بگم واقعا به خدا دیدم انگار آب یخ ریختن رو سرم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

دیشب سعید میگفت اگه تا عید از دوستت ( کویین جان منظورش بود)  خبری نشد برای نوزاد بعد عید بریم التماس کنیم اسممون رو بنویسن تو نوبت بهزیستی

بعدش اروم اروم گریه میکرد🥲

منم گفتم بعد عید دوباره بریم ivf  انشالله مثبت میشه من امید دارم ک مادر میشم

بعد گفت خیلی دوست دارم از تو از وجود خودت یه دختر داشته باشم ببینم دختری که تو میاری چطوریه مثل خودت میشه🥺

میگه میترسم حسرت به دل بمیرم😔

دلم گرفت از حرفاش کاش خدا صدای قلب شکسته ی هممون رو بشنوه✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها من الان روز چندم انتقالم میشه؟چهارشنبه قبلی انتقالم بود.بیبی بزنم عصر؟نگرانم خیلی از ناراحتی ...

سلام عزیزم

اصلا از این مقایسه ها و فکرهای منفی نکن

انتقال اول من هم جنین هام خوب بودن هم وضعیت خودم اون موقع مرسوم بود فرش انتقال میدادن

همون روز  خانم بزرگواری بود که سنش بیشتر از همه پانکچری های اونروز بود مریض دکتر خودم بود همسرش نمونه خوب نداشت یادمه دو سه بار ازش نمونه گرفتن تا توش اسپرم پیدا شد و جنین تشکیل شد

روزی  که منفی شدم و رفتم مطب دکترم

اون خانم  هم اومده بود مطب

من دل گرفته ی منفی شدن تو اتاق دکتر بغضم ترکید بعد دکتر به منشی گفت فلانی رو صدا کن وقتی وارد شدم دیدم همون خانم هست مثبت شده بود با بتای بالااااا دکتر میگفت احتمالا دو قلو هست 

دکتر گفت خواست خداست با تقدیر نمیشه جنگید ببین ایشون رو یادته مثبت شده ولی شما که بهت خیلی امید داشتیم منفی

اینا رو گفتم که به شما یاداوری کنم  هیچ وقت خودت وشرایطت رو با کسی مقایسه نکن خصوصا در این روزهای پر استرس

توی همین نی نی سایت ۷ تا دوست صمیمی بودیم که سال ۹۳ تو  واتساپ گروه دوستی زدیم من بدون علت باردار نمیشدگ و اون بچه ها با علت های مختلف و مشکلات فراوان خودشون یا همسر  درگیر بودن. به من میگفتن خوشبحالت مشکلی نداری زودتر از همه با ای وی اف جواب میگیری ...

گرچه مدتی بعد گروه مون تعطیل شد ولی بعدها خبر رسید همه شون مامان شدن ولی من هنوز تو مسیر ناباروری و سقط بودم

ایدای عزیزم تو تلاشت رو بکن برای رسیدن به خواسته ت هرکاری میتونی انجام بده بقیه شم بسپار به خدا که مهربانتر از مادر هست و تلاش و توکل هیچ بنده ای رو بی جواب نمیگذاره❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیز دلم استرس برات بدتره  با هرچی فکر میکنی ارامش میگیری انجام بده♥️

رفتم سونو کرد شکر خدا ساک حاملگی و جنین دیده😍😍 شد اسپرین و قط کرد امپول پرژسترون روزی دوتا اضافه کرد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دیشب سعید میگفت اگه تا عید از دوستت ( کویین جان منظورش بود)  خبری نشد برای نوزاد بعد عید بریم ا ...

ایشالا که یه دختر شبیع خودت خدا بهت هدیه میده تو قلبت خیلی مهربونه انشاالله که میشع

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵