2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
آترین جان  توکل بر خدا  ب چیزای منفی فکر نکن  تو تمام تلاشت رو کردی بقیه ش ب خداست ...

قربونت بشم بهار قشنگم

حرفات خیلی امید آرامش داد بهم ممنونم از ابراز داداریت

نمیدونم چرا ی لحظه پهلو به پهلو شدم بیدار و غم عالم ریخت تو دلم.الان خوبم توکل به خدا

خدا ببخشه که گول شیطون میخورم

بازم ممنونم که تجربه هات گفتی برام 😘😘

إلهی پایان 14روز شادی باشه برای همه مون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر تو آزمایش دادی بی‌بی چی میگه ؟ چیزی نیست لک تو ای وی اف شایع اس 

من کلا مغزم تکون خورده هر چی بگی ازم بر میاد 🤣🤣شیافمو اضافه کردم تا ببینم فدا دکتر چی میگه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم حق داری خیلی سخته  شاید بگی من خودم بچه دارم و نمیتونم حس شما رو درک کنم  ...

إلهی شکر بابت جوجه هات که خدا بهت هدیه داده انشاالله ابنبارم خدا نتیجه تلاش وایمانت میده عزیزم

ممنونم که این همه وقت گذاشتی تایپ کردی

چشم گلم

من سری قبل چله یونسیه.حدیث کسا روزی هزار صلوات

سوره ی واقعه.قلم ومحمد.استغفار.دعای یستشیر سوره ی یاسین

سه تا آیت الکرس دعای عهد و 70حمد و سوره های که متفرقه میخوندم.وقتی که قلب جنینام از کار افتاد چند نفر گفتن خیلی‌ چله هات سنگین بوده 😔😔

این‌بار من موندم دو دلی

ایت الکرسی و صلوات و استغفار دارم همین 

إلهی شکر بابت جوجه هات که خدا بهت هدیه داده انشاالله ابنبارم خدا نتیجه تلاش وایمانت میده عزیزم ممنو ...

عبادت هیچ وقت کم نیست 

اما ما ذکر می‌کنیم و قرآن میخونیم چون انرژی مثبتش زیاده، و اینکه از افکار منفی دور بشیم  

هر چ ایمان قوی تر دعاهامون مستجاب تر 

✨✨✨ 

خداوند بهترینها رو برای من شما و همه کسانی ک محتاج ب دعامون هستن نثار کنه 

الهی آمین 

✨✨✨

لکت چطوریه ؟ حق داری همه مون همینیم 

قهوه ای مث اب اصلا شبیه خون نیس بعضا اندازه قطره قهوه ای سفت هس توش ببخشیدا واضح گفتم

سلام عزیزم روز چندمی فکر کنم ۹باشی الان بیبی نشون میده وایی من به جای شما دل تو دلم نیست  راس ...

سلام عشقم اگ روز انتقالم حساب کنم میشه روز ده.والا بیبی چک خطا داره یا میزنه تو ذوق یا الکی امیدوار میکنه آدمو.جرات ندارم بزنم فردا احتمالا بزنم ولی باز اگ دلم بیاد پروانه جون.من خیلی دلم روشنه امیدوارم امید واهی نباشه

قهوه ای مث اب اصلا شبیه خون نیس بعضا اندازه قطره قهوه ای سفت هس توش ببخشیدا واضح گفتم

نگران نباش عزیزم قهوه ای باشه اشکال نداره.من سربارداری دومم بشدت خونریزی داشتم تا بعد انتی حتی تو سونو انتی دکتر گفت امید نداشته به این بچه نمیمونه ولی من ته دلم روشن بود و تا ۵ماهگی بازدن روزی دوتا پروژسترون و شیاف کلا قطع شد خدا دخترمو بهم بخشید

همین الان بی بی زدم مثبت شد ولی لکم بیشتر شده😭😭😭😭

جووووووونم😍😍😍😍 تلفنی چیزی از مامای دکتر نداری ؟ اگه تونستی ی ویزیت اینترنتی از ی دکتری حداقل بگیری شاید نیاز باشه شیاف اضافه کنی یا آمپول بزنی. فقط تلاشتو بکن آروم باشی مامانی😍 استراحتتم زیاد کن فعلا. انوکسا یا آسپرین داشتی؟ احتمالا یکی از اونجارم بگن قطع کنی. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من بیمارستان گاندی بیمار دکتر چوبساز بودم کارشون حرف نداره ولی متاسفانه دیشب بیمارستان اتیش گرف و جن ...

جواب نمی‌دن خبری بگیری عزیزم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جووووووونم😍😍😍😍 تلفنی چیزی از مامای دکتر نداری ؟ اگه تونستی ی ویزیت اینترنتی از ی دکتری حداقل بگی ...

نه شماره ندارم شیافمو خودم اضافه کردم هم اسپرین دارم هم انوکسا ترسیدم قط کنم حالا برا شیافم فردا دعوان نکنن خوبه😁

اها پس تو کلا با بیمارستان بهشتی شروع کرده بودی...اونجا فلوشیپ ها ‌و دستیارا ویزیت و سونو می کنن! می ...

اره اونجا بودم از اول.....حالا تاببینم کی دوباره توان پیدا میکنم دیروز به شوهرم گفتم بیا بریم میلاد....گفت دوبااااره امپول و تخمک کشی  واقعا دوتامون روحیه نداریم شروع کنیم باز اخع میشه پانکچر چهارم