2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست

[QUOTE=325933931]عه مگه واسه پانکچر هم پول میگیرن از من نگرفته بود پارسال منصف بود اما الان انگار قاطی کرده [/QUOTE 

Bale parsal manam pankcher shodam nemigereft

Ama emsal migire

Dg fek konam musapur ham fekresho dade pishe pul az in be bad natune dorost tebabat kone

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فاطمه جان دعام کن به زبون خودمون بگم ًباریم چادیر" امروز صبح لک قهوه ای دیدم الانم سمت راست شکمم درد ...

الهییییی قربووووون دلت برم ب خدا میفهمم. ولی سعی کن ارامشتو حفظ کنی . بچه ها هم بارها اینجا دیدی لک بینی ک هیچی خونریزی شدییییید داشتن و شکر خدا نی نی سالم و سلامت😍 برا شمام همین طوریه نگران نباش عزیز دلم😘😘 برا آرامش دلتم آیه الکرسی میخونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به خوش ب سعادت تون😍 خییییلی سلام مارو هم برسونین🥺خییییلی دل تنگم

عزیزم به زودی روزیتون ان شاالله 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
ااخه یعنی چی انقد اضافه گرفتن دقیقا ی ماه پیش 4 تومن واسه سزارین میگرفت من نمیدونستم یهو 7 تومن کرده ...

Vala manam nemidunam 

Musapur ye khubi ke dasht monsef bud alan az biensaftarin dr ham biensaf shode

Age haminjuri pish bere marizash Kamtar mishan

ای بابا😤😤 ب نظرم گزارش بدین نمی‌دونم کجا وزارت بهداشتی جایی. باید برخورد بشه با این کارا. 

Are Vagean ye Chand nafar eteraz konan, dr az mogeyat ingad su estefade nemikone

Hala in pulo dar hali gereft ke ampulamam eshtebah neveshte bud az Khoda bikhabar

الهییییی قربووووون دلت برم ب خدا میفهمم. ولی سعی کن ارامشتو حفظ کنی . بچه ها هم بارها اینجا دیدی لک ...

فدات شم که انقد مهربونی خودم برا همه مامانای اینجا لک دیدن میگم نگرانی نداره و تو ای وی اف طبیعیه 😁😁ولی خودم دل تو دلم نیس

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
Vala manam nemidunam  Musapur ye khubi ke dasht monsef bud alan az biensaftarin dr ham biensaf ...

اره خب بیشتر دکترا 5 تومن میگیرن دستمزد این یهو 7 تومن کرده واقعا بی انصافیه من 4 تومن هم به زور جور کردم چه برسه 7 تومن والا انقد مریض ریخته سرشون که نگو فکر نکنم کم بشه مریض 

اره خب بیشتر دکترا 5 تومن میگیرن دستمزد این یهو 7 تومن کرده واقعا بی انصافیه من 4 تومن هم به زور جور ...

Are dg majburim mirim pisheshun,khodeshunam ino midunan

فکر کنم همون روزای زوج مطبش باشه با مدارکت برو برای تشکیل پرونده. ممکنه یه سری آزمایشاتو دوباره بخوا ...

اخه توی بهشتی اصلا خود دکتر که نمیبینه ادم رو اگر شانس بیاری اتفاقی ببینی دکتر رو.بعد هم شلوغ هست.دیگه گفتم اگر بشه برم اونجا کلا تشکیل پرونده بدم.میلاد چه روزایی هستن ناباروری و نوبت دهیش حضوریه یا چی؟

ینی بدون استرادیول و.... با هورمون های خود بدن جلو میرن و فقط لتروزول رو شنیدم میدن طوطیا جون هم گفت ...

اهان،مرسی از توضیحاتت عزیزم،ایشالا زود زود نتیجه بگیری

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»