2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
متاسفانه گوشت من نمیتونم بخورم خیلی محدود شده غذاهام وزنمم خیلی افت کرده چون میوم دارم باید مصرف نکن ...

عزیزم یه طب سنتی برو به نظرم تا براساس شرایطت بهت بگن چی بخوری

تمام این کیست ها و فیبروم و میوم و ... برای سردی رحم هست

به نظرم ما که این همه کار انجام دادیم یه طبرسنتی هم به روش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها جای امپول پروژسترون من مث یه گلوله سفت شده عادیه؟الان دودفعه تزریق کردیم رو هردوباسن دوروز پش ...

میشه عزیزم تازه خدا راشکر تا حالا نشده

مال من تو این ی هفته همه جاش قلنبه س.اونباری بسکه زیاد زده بودم جا نداشت میزدم تو ابسه ی قبلی 😭

بچه ها کسی تو تبریز دکتری میشناسه که فقط زایمان قبول کنه دکتر خودم خیلی دستمزد میخواد میخوام عوض کنم ...

Dr khodet kiye azizam 

Chegad dastmozd mikhad

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
میشه عزیزم تازه خدا راشکر تا حالا نشده مال من تو این ی هفته همه جاش قلنبه س.اونباری بسکه زیاد زده ب ...

وای خدای من 😣😣

الان باید آمپول بزنم ولی از ترسی که تو جونم مونده نمیرم بزنم

پروژسترن اونجوری میشه فقط خیلی ادم تزریق کنین من دوتا بردم بیمارستان زدم یعنی قشنگ دوتا م م ه رو باس ...

شوهرم نیزنه انقد که ترسوعه و آروم میزنه خیلی طول میکشه تزریقش بازم گلوله میشه

میشه عزیزم تازه خدا راشکر تا حالا نشده مال من تو این ی هفته همه جاش قلنبه س.اونباری بسکه زیاد زده ب ...

الهییی من پس شانس اوردم تازه قلمبه شده  .ان شا الله خدا به دلت نگاه کنه آترین جانم  میفهممت خیلی سخته.من سر بارداری دومم هم خیلی امپول زدم تا ۵ماه ولی یادم‌نیست از قلمبه شدن هاش فقط کبودیشو یادم میاد.الانم انقد جاامپولا خارش میده که زخم شده خاروندم

سلام عزیزم  میگم گاهی همراه سینال hmg میدند و گاهی وقت ها آمپول رشد میدند .این hmg و هورمون رش ...

فکر کنم یکی باشن. با سینال تعداد تخمک ها بیشتر میشه و با hmg بالغ ميشن. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ممنونم....نوبت دهیش چطوریه؟چه روزایی هستن؟این دفعه اگر برم میرم پیش تهرانی

فکر کنم همون روزای زوج مطبش باشه با مدارکت برو برای تشکیل پرونده. ممکنه یه سری آزمایشاتو دوباره بخواد. ولی اگر حوصله شروع مجدد مراحلو نداری  با همون نقشينه ادامه بده ولى برو بیمارستان میلاد برای تخمک کشی و انتقال. خودش همیشه می پرسه میلاد میایی یا بهشتی. من توی میلاد هیستروسکوپی کردم واقعا رسیدگی شون عالیه، اگر کارم دوباره به ای وی اف کشید حتما میرم میلاد. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔