2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
سلام عزیزم. قربونت خداروشکر خوبم. درمانو رها کردم الانم تقریبا ۴ روزه پریودم عقب افتاده برای اولین ب ...

وای چطور چهار روز دووم آوردی دختر،بزن از بلاتکلیفی دربیای،من اون آمپول دردناک رو ندارم،سینال رو فقط ترسیدم بخاطر خونش، گفتم نکنه زیرجلدی تزریق نشده باشه و خراب کرده باشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی تو تبریز دکتری میشناسه که فقط زایمان قبول کنه دکتر خودم خیلی دستمزد میخواد میخوام عوض کنم ...

شرمنده عزیزم چون من برام پیش نیومده هنوز😅 کسی رو نمی‌شناسم. چند میخوان؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ااره گفته 1 اسفند 7 تومن میخواد 15 تومن هم بیمارستان 

ان شااالله ب سلامتی 😍

یا خدا چقد زیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها اونایی ک سیکل انتقال شون طبیعی بوده. دارو چیا میده دکتر؟ من دیشب پریود شدم امروز قرار بود برم دکتر انقدررر شکر خدا برف باریده خود دکترم نیومد . حالا مونده شنبه گفتم دیر نمیشه گفتن نه. می‌خوام ببینم نیازه چیزی تا شنبه بگیرم شروع کنم یا منتظر دکتر باشم. آخه تا حالا سیکل طبیعی نداشتم. 

بعد نمی‌دونم پردنیزولون رو دوباره شروع کنم یا نه. دکتر احمدیان ک تبریز رفتم هم تاکرولیموس نوشته میشه هر دو رو با هم خورد یا یکی شون باید باشه؟ 

ممنون میشم اگه کسی می‌دونه راهنمایی کنه

واییییییی عزیز دلم إلهی خدا معجزه‌ای به بزرگی خودش نصیبت کرده باشه و همین روزا خبر توپش بترکه تو گرو ...

ممنونم از مهربونی ات کلی انرژی مثبت گرفتم عزیزم ان شالله ازین معجزه ها برای همه مون باشه پاداش تلاشها و دعاهامون برای خدا کاری نداره.🙏😘

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

الهی خدا بحق این ماه مبارک معجزشو بهت نشون بده نساجااان 

ممنونم آیدا جان🥺چشم امیدم فقط به لطف خداست و بریدم از هر چی دکتره که فقط میگن ناباروری بی علت.ایشالا اگه صلاحه خودش داده باشه🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

وای چطور چهار روز دووم آوردی دختر،بزن از بلاتکلیفی دربیای،من اون آمپول دردناک رو ندارم،سینال رو فقط ...

انقدر منفی دیدم که جرات نمی کنم! دیگه تا شنبه نشدم میرم آزمایش!

اون امپول فکر کنم بعد سونوی آخر بهت میده که تخمک ها زیادی بزرگ نشن و قبل تخمک کشی خودشون آزاد نشن. 

سلام  بچه ها من امروز 2 دفعه لک قهوه ای داشتم خطرناکه به نظرتون راستش هیچ وقت حتی تو انتقال ق ...

سلام عزیزم ان شاءالله خدا بهترینها قسمتت کنه 

من سر دو تا انتقالم هیچ تغییری نکردم ک یکیش مثبت و یکی منفی شد 

انتقال سوم تو تابستون پاهام یخ میشد و سینه هام حساس ک مثبت شد 

عزیزم من هر دوبار آخری داشتم هم اونبار که سه تاش گرفت و الان که روز 4انتقالم بخاطر اسپکلوم و لوله ی ...

ممنون عزیز 

من نداشتم کلا 

اما حدس زدم تا دیشب رفع شد الحمدالله 

عزیزم شما کجا انتقال دادی ؟ 

ممنونم آیدا جان🥺چشم امیدم فقط به لطف خداست و بریدم از هر چی دکتره که فقط میگن ناباروری بی علت.ایشال ...

دقیقا اصل کاری هم خداست دکترا وسیله ان از خودش بخواه .الهی باخبر خوش بیایی گلم.وسوسه نمیشی بیبی بزنی؟

سلام صبح که پاشدم لباس زیرم خون قهوه ای بود چیکار کنم دکترمم جواب نمیده راهم بسته س 😔

سلام عزیزم 

خیره استراحت کن 

شیافت رو بیشتر کن 

با بیمارستانی ک انتقال داشتی تماس بگیر 

سلام عزیزم  خیره استراحت کن  شیافت رو بیشتر کن  با بیمارستانی ک انتقال داشتی ...

مرکز انتقال دادم تعطیله

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵