2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045711 بازدید | 684480 پست
نه عزیزم درسته ایا الدی هم بهت داده یانه ؟ روز ۱۶الدی که میشه ۲۱سیکل

نه عزیزم ال دی نداده . ی سری قرص تقویتی داده ویتامین دی و ملاتونین و فولیک اسید و پرو پرانولول و آ اس آ.   هر روز بخورم و این آمپول که ۲۱ سیکل بزنم و دوفاستون  شما نمیدونی این آمپول رو برای چی تجویز میکنن  تو نت میزنم مربوط به کیست و اندومتریوز میشه که من ندارم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لوپرومر رو برا چی بهتون داده شاید بسته به علتش روزش فرق می کنه. من ۱۱ سیکلم دکتر بودم چون ضخامتم خیی ...

نمیدونم برای چی داده سونو نکرد که. این آمپول رو ب اضافه ی یه سری دارو داد گفت  روز دوم پریود بعدی بیا که سیکل انتقال رو شروع کنیم .شما دیر زدی آمپول رو مشکلی پیش نیومد  من میترسم یه روز اینور اونور بشه

سلام  بچه ها من امروز 2 دفعه لک قهوه ای داشتم خطرناکه به نظرتون راستش هیچ وقت حتی تو انتقال ق ...

لک از اول تا ۳ ماهه حاملگی خیلیا میبینن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
کسی هست سونو در اب انجام داده باشه... یا شنیده.. میخوام بگم روز چندم پریودی بری خوبه

اگه منظورت سونو هیسترو عه من دادم خودشون گفتن  روز ۱۲ سیکل بیا

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
کسی هست سونو در اب انجام داده باشه... یا شنیده.. میخوام بگم روز چندم پریودی بری خوبه

من انجام دادم

از بعد از تموم شدن پریودیت میتونی بری

فقط نباید پریود باشی

نگرانم نباش نه درد داره نه اذیت میشی خیلی راحته مثل معاینه هست 

نه عزیزم ال دی نداده . ی سری قرص تقویتی داده ویتامین دی و ملاتونین و فولیک اسید و پرو پرانولول و آ ا ...

بسلامتی عزیزم

به وسیله ی این امپول عملکرد سیکل طبیعی کنترل میکنه

تقریبا تخمدان موقتا غیره فعال میکنه تا رحم در حالت آرامش برسه