2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045704 بازدید | 684479 پست

بچه ها همه جا و در هر حالی هستین این دوتا ذکر رو زیر لب زمزمه کنید که معجزه ها میکنه

اَستَغفِرُاللهِ رَبی و اتوبُ اِلَیه

اَلحَمدُللّهِ کَما هُوَ اَهلُهُ

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام عزیزم من ابن سینا میرم شوهرم منم مورفوژیش ۲ سنو واریکوسل داده چون احتمال واریکوسل داره با معاین ...

کی تا الان رفتی ابن سینا اگه خوبه منم برم ابن سینا ا یا مام شاید فرجی بشه الان تا الن 6 انتقال منفی داشتم واقعا داغونم نمی دونم چی کار کنم نه میتونم بکسی چیزی بگم ی کم دلم خالی شه ازبس ریختم تو خودم داغون شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی تا الان رفتی ابن سینا اگه خوبه منم برم ابن سینا ا یا مام شاید فرجی بشه الان تا الن 6 انتقال منفی ...

والله عزیزم من نمیتونم بگم کدوم بهتره چون الان خودمم ۴بار تخمک کشی و ۴بارم انتقال منفی اینجا داشتم و درکت میکنم چی میگی واقعا گاهی ادم میبره ۶بار واقعا زیاده اونو باید خودت تصمیم بگیری به نظرم برومراکزو ببین با دکتراش ویزیت بشی خودت تصمیم بگیری بهتره چند بار تخمک کشی داشتی

عزیزم شکر خدا الهی راه مادر شدن هموار باشه برات عزیز دلم ♥️ منم دیروز انتقال دادم.محتاج دعاتم خواهر ...

سلام آترین جان ..به سلامتی 😍ان شاالله که دلتون شاد میشه و تا ۹ ماه مامانشون رو ول نمیکنن 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام خانما من سیکل بعدی انتقال دارم امروز ۶ ام سیکلمه . کسی میدونه آمپول لوپرومر روز چند سیکل باید بزنم ؟! بهم گفتن ۱۹ بهمن بزنم که میشه ۲۱ ام سیکلم . بنظرتون دیر نیست احساس میکنم اشتباه کرده راستی بهم دوفاستون هم داده از روز ۱۵ سیکل شبی یدونه به مدت ۱۰ شب .دوفاستون چیکار میکنه برا چی داده

علائم بارداری از کی میاد انقد ناراحتم فقط دنبال علامتم و هیچی نیس همش فکرای منفی میاد😭😭😭😭دعا کنی ...

سلام عزیزم چقدر خوشحال شدم از بارداریت ان شالله به سلامتی فارغ شی خدا رو هزاران مرتبه ششکر😍😍😍😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو