2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
خوبه والا  نمیدونم چرا اقایون در این موارد فقط میتونن توانایی شون رو با گزینه های دیگه ثابت کن ...

همینو بگو😂😂

البته اینا رو تو شوخی میگه

وگرنه بنده خدا وقتی میبینه من ناراحتم میگه اصلا غصه نخور هرچی روزی ما باشه همون میشه

چندسال من مشکل داشتم و هنوزم نمیدونم طبیعی میتونم بارداربشم یانه چون اصلا اقدام ندارم ولی همسرم ذره ای نگفته که چرا یا حتی یه اخم کنه یا برای دکتر و هزینه هاش. شده من غر زدم که چرا نباید بتونم راحت بچه بیارم مثل قبلی میگه مگه دست خودت بوده که مشکل دار بشی

سلام آترین جانم خوبی؟ نه هنوز الان پریود شدم رفتم داروهامو گرفتم هفته دیگه برم برای سونوی ضخامت اند ...

عزیزم شکر خدا الهی راه مادر شدن هموار باشه برات عزیز دلم ♥️

منم دیروز انتقال دادم.محتاج دعاتم خواهری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شکر خدا الهی راه مادر شدن هموار باشه برات عزیز دلم ♥️ منم دیروز انتقال دادم.محتاج دعاتم خواهر ...

عزیزم به سلامتی باشه 

انشاالله بهترین تجربه زندگیت بشه برات

همشون بچسبن به مامانشون

ووی خدا چند تا جوجه بردی خونه تون آخ قلبم فندوقای من 😍😍😍 نمیدونم درد میاد میره آبسه کرده بود جای ...

قربونت بشم.سه تا فاطمه جان

انشاالله به زودی روزی خودت اول بازداری طبیعی بعدش مرحله ی انتقال 

بچه ها من روزای سختی رو دارم میگذرونم خیلی محتاج دعاهاتون هستم اگه میشه برام دعا کنید انتقال آخرین ...

ففط میتونم بگم درکت میکنم 

واقعا آدم یه جاهایی کم میاره

ولی ما قوی هستیم چون خدا رو داریم.اهل بیت رو داریم.

امیدوارم به حق این ماه عزیز هممون به زودی زود باردار بشیم

همینو بگو😂😂 البته اینا رو تو شوخی میگه وگرنه بنده خدا وقتی میبینه من ناراحتم میگه اصلا غصه نخور ...

الحمدلله که همسرتون فهمیده هست😍

خدا به دلتون نگاه میکنه و دستتون رو خالی نمیذاره ان شا الله

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام خانما روزتون بخیر من بشدت جا آمپولام درد میکنه هم خیلی آروم میزنم هم هواسم هست همش ی جا نزنم ...

سلام عزیزم.ان شاالله انتقال موفقی باشه و به زودی خبر بارداری تو بدی 🤲❤

درد پروژسترون به خاطر روغنی بودنشه چون جذبش سخته.

من همش کلینیک میزدم، گاهی هم خون میومد نگرانی نداره. ولی یه پرستار بهم گفت جاشو سرد و گرم کن بهش شوک بده بعد کیسه آب گرم کمپرس یخ می ذاشتم. موثر بود. یا جاشونو با روغن سیاهدونه چرب می کردم و ماساژ میدام که اونم خوب  بود تو انتقال آخرم  دیگه حرفه ایی شده بودم زیاد اذیتم نکرد اما یادمه بار اول شب ها گریه می کردم دردش تا کمر و پاهام می کشید... . 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم شکر خدا الهی راه مادر شدن هموار باشه برات عزیز دلم ♥️ منم دیروز انتقال دادم.محتاج دعاتم خواهر ...

به سلامتی 😍

ان شاالله به زودی خوشحالمون کنید با جواب مثبت. و تا آخرش به خوشی طی بشه. 

که ما هم انگیزه دوباره بگیریم برای ادامه راه.🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خدا کمکمون کنه واقعا دردش زده به مخم سریع جوش میارم منم مثگم بهش نباید خون بیاد  ببینم می ...

سلام عزیزم شور نزن

من هم بیرون زدم هم تو خونه 

هر 2 تاشم خون اومده

بخاطر قرص asa که میخوریم خونمون رقیق میشه 

نگران نباش

خدا واقعا صبر ایوب داده به اونایی که چندبار انتقال منفی داشتن 😔 الهی هیچکس تو این راه هی نره ناامی ...

الهی آمین 😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره میدونم عمل کردی.چرا؟ چه عوارضی ؟ منم دیروز انتقال دادم عزیزم محتاج دعاتونم خواهرای مهربونم 😘♥ ...

ان شااالله خوش خبر باشی عزیزم ❤️🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱