2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045601 بازدید | 684475 پست
آره دقیقا دکتر هم گفت تو چهارماه رسیدی آخراش هم هستی پس جای نگرانی نیست.آنوکسا که کلا ماها باید بزنی ...

منکه با همون لکه بینیم انوکسا رو قطع کردم تا همین ده روز پیش شروع مردم ب زدنش بجای سرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام قربوووونت برم😘😘❤️❤️چقد خوشحالم کردی. ان شااالله نگاه ویژه خدا روت باشه همیشه😍😘❤️ من آره هم ...

قربوونت برم عزيزم، ايشالله زود تر خبر مادر شدنت بدي بهمون و خوشحالمون كني، ممنون كه جواب دادي مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️❤️

والا یخ دادم بذاره دوماه هرشب، آسپریژن و الکارنیتین خورد بعد ازمایش داد جواب اومد ۵۰! دکترو عوض کردی ...

دفعه قبل برای پانکچر اینکارارو کردیم جواب داد دارو جواب عکس میداد برای همسرم بیخیالش شدیم جنین شناس گفت این کارو بکنین و گفت شبا ۴۰دقیقه پیاده روی سریع داشته باشه جوری که عرق کنه اما تپش قلب نداشته باشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم نه سیکلم کنسل شد ی دونه هم کیست داشتم دکتر آمپول hcg,و لوپرومر داد ک بعد پریود برم دوباره ...

فاطمه جان خوبی عزیزم بفکرت بودم راستی راجع به ویتامین ب به دکترت گفتی اثرش خیلی زیاده برای ضخامت بعد استرس نداشته باش خواهری بیخیال باش می‌دونم سخته درک میکنم اما مدیریتش کن یه جوری هر کاری که خوشحالت میکنه و حواستو پرت میکنه انجام بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍

عزیزم تبریک میگم تبریز کدوم مرکز انجام دادین

فاطمه جان خوبی عزیزم بفکرت بودم راستی راجع به ویتامین ب به دکترت گفتی اثرش خیلی زیاده برای ضخامت بعد ...

Salam fatemeh jan halet chetore

Vitamin b Chand baraye zekhamat khube 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قربوونت برم عزيزم، ايشالله زود تر خبر مادر شدنت بدي بهمون و خوشحالمون كني، ممنون كه جواب دادي مهربون ...

همچنین عزیزم❤️❤️😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جان خوبی عزیزم بفکرت بودم راستی راجع به ویتامین ب به دکترت گفتی اثرش خیلی زیاده برای ضخامت بعد ...

سلام عزیزم قربونت برم. نه هنوز نرفتم پیشش سیکل ک شروع شد میگم. 

نه شکر خدا استرس ندارم فعلا.توکل به خدا تا ببینیم چی پیش میاد❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
 ممنون عزیزم جهاد دانشگاهی دکتر عبدالهی فرد

سلام عزیزم مبااااااارکه الهی شکرت خوشحال شدم ♥️🤲

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

خانم‌ها نظرتون در موردوینامین های قبل انتقال چیه؟ 

فرتیل سی ام چیه؟ یا امگا ۳؟ 

یا ویتامین ای ؟

اخه من الان ویتامین دی و فولیک اسید فقط میخورم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️