2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045774 بازدید | 684483 پست
انتقال سوم استراحتم سه روز کانل بعد اونم تا الان فقط غذا درست کردم اونم بیشتر غذاهای راحتی پختم که ز ...

راستی برای سونو چند روز بعد از جواب آزمایش معمولا وقت میدن ؟

من اومدم تهران میخواستم تا آزمایش بمونم 

اما اگر سونو یکماه بعد از انتقال هست میتونم برم 

چقدر امیدوارم من و این چ خوبه🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستم والله من کلا حذف کردم و اینقدر چای به خوردم که برام مزه چای میده دیگه اگر میتونی همون ل ...

سلام عزیزم 

خوب میکنی.چای به پر از خاصیت هست

اتفاقا از فردا میخوام دم کنم بخورم

من چیزهایی رو حذف کردم که بهتره همه مصرف نکنن،ربطی به مزاج نداره مثل شیرینی و فست فود و کافئین گرم ...

ت رژیمم باید یه سری مربا مصرف کنم

همه رو با شکر سرخ درست کردم

خوشگل نیستن ولی چاره ای نیست 

من مرکز دکتر رستمی میرم عزیزم اما دکترم دکتر مددی هستش. بله عزیزم،روز هفده انتقال هستم و خداروشکر م ...

خیلی خوشحال شدم اون قسمت که گفتی مثبت شدی 😍😘😗

انتقال چندمت بود؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
راستی برای سونو چند روز بعد از جواب آزمایش معمولا وقت میدن ؟ من اومدم تهران میخواستم تا آزمایش بمون ...

معمولا یک ماه بعد انتقال ولی من چون داروم تموم میشه اونروز سکمین هفتا انتقالم میرم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم شما بعد چند وقت لکه بینیت کامل قط شد ؟

ساک حاملگی و جنین تو ۳ هفته بعد انتقال دیده میشه هر کی میدونه لطفا بگه؟

چ نشاسته ای ؟ گندم ذرت ؟   نشاسته باعث یبوست نمیشه  و بعد سیب زمینی و لوبیا بعد از انتقا ...

انشاالله که خوش خبر میای نشاسته ذرت میخوردم من که یبوست نشدم لوبیا سبز که از قبل پانکچرم میخورم خیلی استفاده مبکنم بله سیب زمینیم چون نشاسته داره زیاد خوردم ولی اگه شما یبوست دارین نخورین