2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
پروانه همسرت داروهای هورمونی هم استفاده کرده بود ؟ به نظرت درسته که با وجود اینکه آزمایشات هورمونی ...

دکتر مردان با چند بار معاینم متوجه نشد با اینکه تو ازمایشش این فاکتور هاش مشکل داشت و باید شک میکرد اما سنو ننوشت وبا سنو مشخص شد اصلا شوهر من هیچ درویی مصرف نکرد قبل تخمک کشی و تو ازمایش های هورمونیشم مشکلی نداشت اما دکتر اطرج برایه مشکلات جنسی که داره شوهرم ۸ساله ناتوانی جنسی داره بدونه ازمایش داروی هورمونی بهش داده باور کن دیگه به هیچ دکتری اعتماد ندارم اخه از این چند تا دکتری که تو این چند سال رفتم چرا یه درصدم شک نکردن با وضع اسپرمش تازه اطرجم براش ننوشت بهترین دکتر تهران خودم ازاد رفتم گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروانه همسرت داروهای هورمونی هم استفاده کرده بود ؟ به نظرت درسته که با وجود اینکه آزمایشات هورمونی ...

دیگه پیش مردان نرفتم چون جنین فریز شده دارم ودکتر زنانم گفتم گفت این جنیناتو انتقال بده حیفن ولی باز استرس انتقال منفی و یا سقط جونمو ورداشته نمیدونم تاثیر داره یا نه

دوستان گل با اصرار وپا فشاری خودم وبی کفایتی دکتر مردان تو این چند سال همسر جان واریکوسل داشتن دو طر ...

پروانه جان منم همسرم واریکوسل داشت ۴سال تو اهواز بهترین دکترارو رفت هیچ کدوم تشخیص ندادن الکی فقط داروهای گرون گرون تجویز میکردن ک هیچ افاقه ایم نکرد 

رفتیم همدان با اولین معاینه دکتر تشخیص داد و عمل کرد 

البته فقط ی طرفش بود

خداروشکر خوب شد چند روز پیش عکس قبل و بعد ازمایششم گذاشتم همین جا 

دکتر مردان با چند بار معاینم متوجه نشد با اینکه تو ازمایشش این فاکتور هاش مشکل داشت و باید شک میکرد ...

به نظرم چون مورفولوژی و تعداد خوب بود دارو ندادن ،من شنیدم واریکوسلی که با معاینه قابل تشخیص باشه باید عمل بشه 

اگر اشتباه نکنم گرید ۳ نیاز به عمل داره 

با دکتر زرنانی ویزیت نشدی؟شاید اصلا علت سقط کیفیت جنین نباشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دیگه پیش مردان نرفتم چون جنین فریز شده دارم ودکتر زنانم گفتم گفت این جنیناتو انتقال بده حیفن ولی باز ...

توکل کن به خدا ،به نظر منم حیفن که انتقال ندی 

تازه میگی که dfi هم خوب بوده ،پس نگران نباش

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام استاره جون خوبي؟ چيكار كردي؟ رفتي مام؟ پيش كدوم دكتر رفتي؟چي بهت پيشنهاد دادن ؟

سلام عزیزم . تو خوبی، آره رفتم خودم با دکتر علیرضایی ویزیت شدم، برا همسرم هم دکتر اطرج نوبت گرفتم ،من سریع بهش گفتم جنین اهدایی میخوایم که مخالفت کرد گفت چرا اهدایی وقتی که اسپرم هست .سونو قبلی رودید که گفت واریکوسل داره چرا عمل نشده، بعد خودش دوباره  سونو نوشت براش. که وقتی جوابش رودید گفت که نه نیاز به عمل نداره و دارو نوشت 

من نمیدونستم که اطرج داخل تیم دکتر نصر نیست وقتی علیرضایی فهمید با اطرج ویزیت شده پیشنهاد داد که با مظلوم فرد هم ویزیت بشه ببینه نظر اون چیه که اون موقع نبودش و با رضایی ویزیت شد

نظر دکتر رضایی این بود که با توجه به سوابق که داشتیم ای وی اف مجدد فایده نداره و نظرش روی اسپرم و یا جنین اهدایی بود 

راستش رو بخوای من نظر این دکتر رو بیشتر قبول داشتم 

ولی با این حساب باز هم دارو نوشت وگفت ۶۰ روز دیگ آزمایش تکرار بشه 

ولی وقتی جواب آزمایش رو گرفتیم فهمیدم کلا دارو خوردن هیچ فایده ای نداره .تعداد تقریبا صفر شده ،تحرک کلا صفر شده که قبلا اینطور نبود ،فقط مورفولوژی بین صفر و یک بود ،دی اف آی هم به خاطر تعداد کم قابل گزارش نبود 

الان هم موندیم با داروهایی که کلی هزینه ش شد و مصرفشون نکرد 

به نظرم چون مورفولوژی و تعداد خوب بود دارو ندادن ،من شنیدم واریکوسلی که با معاینه قابل تشخیص باشه با ...

عزیزم کلا ازمایش اسپرمش نرمال نبود مورفوژیش کمه دو تحرک آصفر بی هم ۲۰یعنی تحرکشم پایین بود حجمشم کم بود خاک بر سر باید با ازمایشش حدس میزد چون یکی از دلالیل این مشکلات واریکوسله نه پیشه زرنانی نرفتم ولی ازمایش ایمنی انعقادی وکاریوتایپ هیچ کدوممون مشکل نداره قطعا از مشکل همسرمه والبته نگرفتن دارو

سلامت باشی عزیزم ما هم بد نیستیم نفسی میادو میره با فهمیدن مشکلات همسرم کمی داغونم که چرا دکترش متوج ...

خیلی فکر و خیال نکن ان شاالله همه چیز خوب پیش میره .فکر نکنم خیلی مشکلشون حاد باشه داشته چون شما خداروشکر شما دوتا دختر گل بصورت طبیعی باردار شدین ..ان شاالله انتقال بعدی هم صاحب یه گل پسر میشین و پرونده این بسته میشه ..خوب کاری میکنین کاهش کزن خیلی تاثیر داره منم باید وزن کم کنم اما امان از نداشتن اراده 🙂

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
@poweroflove     @nooshabehjoon     @نهالیم     @رادیس۱۲ &nb ...

سلام مهتاب جون ..یه دنیا ممنونم که به یاد هم هستین و منو تو دعاهاتون لحاظ میکنین ..ان شاالله خیر و برکت این دعاها برگرده به زندگی خودتون و عزیزانتون .حاجت روایی خودتون ان شاالله ..خدا دختر گلتون رو براتون حفظ کن 🌷😘😍🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خدا رو شکر که خوبی گلم. انشالله الهی آمین فداتون بشم❤

شکر خدا منم بد نیستم .خدا نکنه 😘😍🤲

عزیزم کلا ازمایش اسپرمش نرمال نبود مورفوژیش کمه دو تحرک آصفر بی هم ۲۰یعنی تحرکشم پایین بود حجمشم کم ...

باز خدا رو شکر که خودت مشکلی نداری،درسته دارو تاثیر خوبی رو کیفیت اسپرم داره