2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
الهی امین انشالا دامن همه چشم انتظارا سبز بشه و اوناییم ک تعیین جنسیتن ب مراد دلشون برسن  واسه ...

دقیقا عزیزم،خوب کاری میکنی😘🥰

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
انشالا ب سلامتی فارغ میشی و جوجه قشنگت میادبغلت 

قربونت عزیزم،با دعای خیرت،الهی همه باردارا بسلامت فارغ بشن و همچنین شما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن صداشو پخش نکرد گفت درصد ریسک سقطو بالا میبره صداشو پخش نمیکنم ولی الهی شکر گفت سالمه و ضربان قلبش ...

خداروشکر عزیزم 

الحمدالله🤲❤️ 

تا  ۱۰ دهفته  خیلی ها پخش نمیزارن 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

دوستای قشنگم باردارا جدید بهتون تبریک میگم مبارکتون باشه آهسته جون ژیان جان و بقیه دوستان ایشالا ۹ماه سلامتی طی کنین 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها من سونو انتی رفتم خداروشکر خوب بود همچی ولی هنوز ازمایشش جوابش نیومده ایشالا قسمت همه منتظرا خاهرا

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ایشالا که مثبت میشی منم شیطون قولم میزنه بی بی بزنم شوهرم نمیزاره

نه عزیزم ازمایشم منفی شد بی بی چک واقعا دقیقه.حیف اونهمه زحمتم و وقتی که گذاشتم واقعا ریختم بهم

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
بچه ها من سونو انتی رفتم خداروشکر خوب بود همچی ولی هنوز ازمایشش جوابش نیومده ایشالا قسمت همه منتظرا ...

خداروشکر که خوب بوده سونو،سونو خیلی مهمتره 

🤭🤭🤭🤭😅 کلی خندیدم دختر دیوونه ب نظرم همون شیو کن این همه داریم بدبختی میکشیم ۹ ماه بزار بیان ببا ...

شوهرم دیدم گفت خجالت بکش اصلاح کن..گفتم مگه مرض دارت ک نگام میکنی😄😄 بعد بش میگم چقد بی حیایی ک میای نگاه میکنی😄😄

منکه چندماهه نزدیکی نداشتم..بخدا هرسری میخوام از دکتر بپرسم خجالت میکشم..

نه عزیزم ازمایشم منفی شد بی بی چک واقعا دقیقه.حیف اونهمه زحمتم و وقتی که گذاشتم واقعا ریختم بهم

خیلیی متاسفم میدونم الان دلداری ارومت نمیکنه هممون این دردو کشیدیم ایشالا خدا خودش دلتو اروم کنه و دفع بعد جبران کنه برات

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
الهی امین انشالا دامن همه چشم انتظارا سبز بشه و اوناییم ک تعیین جنسیتن ب مراد دلشون برسن  واسه ...

سلام عزیزدلم سایت و باز کردم دیدم که بارداری خداروشکر، مبارکه🌺🙂❤ 

شما همدان میرفتین؟ با دکتر پیله وری؟

سلام دوستان. کسی هست پیش دکترشهنازفشارکی اصفهان انتقال جنین داده باشه جدیدا؟ هزینه اش چقدرمیشه؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏