2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها امروز یادم رفته کدوم مامان میخواست بره سونو قلب؟ همش ب یادشم دعاش میکنم 

منم منتظر خبرشم،گفت ۳:۳۰ نوبت داره انگار

ایشالا با خبر خوش بیاد

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
منم منتظر خبرشم،گفت ۳:۳۰ نوبت داره انگار ایشالا با خبر خوش بیاد

الهی آمییییین

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم شکر خوبیم ممنون از احوالپرسیت و جواب دهیت اره بخدا از بس ک سختی کشیدیم هم من هم شوهرم اصل ...

این همه زحمت کشیدید قطعا همسرتون هم درک میکنه 

ولی تا جایی ک میدونم میگن ۳ ماه اول رد بشه  

الهی همگی سلامت و به وقتش فارغ بشید 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
خداروشکر سالمه 😍😍 ولی لکه بینیم بیشتر شده شیاف داد 

خداروشکر 

صدای قلب جوجه رو شنیدی 😍

عزیز دلم با خبر خوش میای،از خدا پیشاپیش بابت خبرای خوب امروز سپاسگزاری کن😍

روزی هزار بار خداروشکر میکنم تاحالا همچین احساسی نداشتم ب خواستم رسیدم ولی هنوز باورم نمیشه 

الهی شکر سالم بود 

روزی هزار بار خداروشکر میکنم تاحالا همچین احساسی نداشتم ب خواستم رسیدم ولی هنوز باورم نمیشه  ا ...

درک میکنم چی میگی،منم تا نیاد بغلم دلم اروم نمیگیره،اینقدر سختی رنج کشیدم انگار باورم نمیشه،الهی خدا هیچکسو نا امید نکنه،الهی هیچ زنی در انتظار نمونه،ایشالا همه بچه‌های تاپیک بزودی دامنشون سبز بشه🙏🏻

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
درک میکنم چی میگی،منم تا نیاد بغلم دلم اروم نمیگیره،اینقدر سختی رنج کشیدم انگار باورم نمیشه،الهی خدا ...

الهی امین انشالا دامن همه چشم انتظارا سبز بشه و اوناییم ک تعیین جنسیتن ب مراد دلشون برسن 

واسه همین هر احساسی داشته باشم میام اینجا میگم چون هممون ی رنج و عذابو کشیدیم حالا یا بیشتر یا کمتر 

ممنونم قشنگم  خداروشکر خوب بود  خدا ایشالا روزی همتون کنه منم ذوق کنم واستون

ای جانممم😍😍😍خدارو شکر مواظب خودت باش استراحتت و بیشتر کن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵