2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ن عزیزم ساعت ۳و نیم میرم  برام دعا کنید انشالا سالم باشه خیلی نگرانم  خدا کوچولوی شمارم ...

بخدا تا من اینو بدنیا بیارم پیر میشم😄😄😄

عزیزم سالمه..فقط زیادی حساسیم ما..وگرنه خودمم لکه بینی داشتم خون دیده بودمم.ولی سالم بود..

من انتقالهای قبلی رو بازو میزدم.. این انتقالم ک مثبت شده رو شکم زده بودم.. بخاطر این همش احساس میک ...

بازم خدا روشکر ک حس خوب داری از  این بابت 

واسه من از اول گفتن روی شکم تزریق کنم هر س انتقالم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن عزیزم ساعت ۳و نیم میرم  برام دعا کنید انشالا سالم باشه خیلی نگرانم  خدا کوچولوی شمارم ...

فکر این باش ک‌ میریُ صداي قلبش رو مي شنوي 😍

و ما رو هم از اين بابت خوشحال ميكني 🥰

بچه ها الان هفته ۱۴ هستم تو ماه وچهارم.. برم ارایشگاه اپلاسیون کنم مشکلی پیش نمیاد؟ از موقعی ک بارد ...

من بعد بارداری گذاشتمش کنار،برای ماهایی که به سختی و با هزار حسرت باردار شدیم به نظرم احتیاط کنیم بهتره،حداقل ممنوعه رو اپیلاسیون نکن

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

عزیز دلم با خبر خوش میای،از خدا پیشاپیش بابت خبرای خوب امروز سپاسگزاری کن😍

من بعد بارداری گذاشتمش کنار،برای ماهایی که به سختی و با هزار حسرت باردار شدیم به نظرم احتیاط کنیم به ...

باشه گلم..دیگه منصرف شدم.این همه گذاشتم اومدن..

اونروزی رفتم پیش دکترم فک‌نمیکردم سونو انجام بده.ایقد خجالت کشیدم😄

قبلش گفتم اصلا نمیدونستم سونو میشم اصلاح نکردم گذاشتم اپلاسیون کنم..

دکتر خندید گفت بیا اشکال ندارع توجه نمیکنم😄😄

باشه گلم..دیگه منصرف شدم.این همه گذاشتم اومدن.. اونروزی رفتم پیش دکترم فک‌نمیکردم سونو انجام بده.ای ...

🤭🤭🤭🤭😅 کلی خندیدم دختر دیوونه ب نظرم همون شیو کن این همه داریم بدبختی میکشیم ۹ ماه بزار بیان ببافیمشون چهل گیس.😉😉 معذرت میخام ابجی میپرسم تا چند ماهگی نزدیکی نداشته باشیم روم نمیشه بپرسم از دکتر

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
باشه گلم..دیگه منصرف شدم.این همه گذاشتم اومدن.. اونروزی رفتم پیش دکترم فک‌نمیکردم سونو انجام بده.ای ...

😃😃 برای منم پیش اومده خیلی حس بدی بود😃ولی براشون عادیه

🤭🤭🤭🤭😅 کلی خندیدم دختر دیوونه ب نظرم همون شیو کن این همه داریم بدبختی میکشیم ۹ ماه بزار بیان ببا ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم حداقل تا سونو بررسی جفتت نداشته باش،تا خیالت راحت بشه،فکر کنم۱۴ هفته سونو جفت میدی

من جفتم پایین بود دکتر ممنوع کرد

عزیزم ببخشید من جواب میدم حداقل تا سونو بررسی جفتت نداشته باش،تا خیالت راحت بشه،فکر کنم۱۴ هفته سونو ...

خواهش میکنم عزیزم مرسی ک جواب دادید 

توکل برخدا انشاللله مشکل همه حل بشه

ان شاالله ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
🤭🤭🤭🤭😅 کلی خندیدم دختر دیوونه ب نظرم همون شیو کن این همه داریم بدبختی میکشیم ۹ ماه بزار بیان ببا ...

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه 

نزدیکی نداشته باشید ما ای وی افی ها خیلی باید مراقب باشیم حداقل تا غربالگری اول فکر کنم  

اینهمه راه های دیگه 

باز با دکترتون صحبت کنید 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

بچه ها امروز یادم رفته کدوم مامان میخواست بره سونو قلب؟ همش ب یادشم دعاش میکنم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه  نزدیکی نداشته باشید ما ای وی افی ها خیلی باید مراقب باشیم حداقل تا ...

سلام عزیزم شکر خوبیم ممنون از احوالپرسیت و جواب دهیت اره بخدا از بس ک سختی کشیدیم هم من هم شوهرم اصلا یادمون رفته مسئله نزدیکی و این حس همینجور گفتم اینجا بپریم راحترم تا از دکتر.

بچه ها امروز یادم رفته کدوم مامان میخواست بره سونو قلب؟ همش ب یادشم دعاش میکنم 

ژیان بود فکرکنم انشالله همه چیز براش خوب پیش میره