2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
اره عزیزم اردیبهشت انتقال داشتم ک مثبت شد ولی مث قبلیا بعد ی هفته افتادم خونریزی و تمام. تیر ماه به ...

سلام الا جان خوبی ؟ من دیر اومدم تایپک ان شالله الان بارداری

خدایا شکرت
سلام خانم از بچه ها توی چت متوجه شدم همسرتون آزو بوده و از تسه اسپرم گرفتین،جنینهاتون گریدشون به aمی ...

سلام عزیزم ممکنه قوی هم باشه. برای من جنین ای تشکیل نشد. تعداد اسپرمی که پیدا شد کم بود که خدا رو شکر همون کافی بود

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمای عزیز‌من ان شا الله چهارشنبه انتقالم هستش لطفا منو از دعای خیرتون محروم نکنین.اگ کاری به ذهنتون نیرسه لطفا کمکم کنید من خودم هنگ شدم یجوریم حس میکنم خیلی ساده دارم‌میگیرم و زیادی بیخیالم و این منو نگران کرده و دچار دلشوره نکنه دارم کم میذارم اصلا نه غذای مقوی نه اجیل هیچی ....

تا وقتی کع شکمت جا داشته باشع احساس نکنی به بچه میخوره شکم بهتره بعد اون یا به بازو بزن یا ران   ...

هنوز شکم ندارم..دو دل شدم..امشبی رو تو شکم زدم..

دیشبی رو تو بازو زدم بازوم کبود شد وزیر پوستم سفت شده

خانمای عزیز‌من ان شا الله چهارشنبه انتقالم هستش لطفا منو از دعای خیرتون محروم نکنین.اگ کاری به ذهنتو ...

ضخامتت خوب باشه زیاد کار ب مقویجات ها نداشته باش..

من بیشتر نشاسته تو ابمیوه میخوردم و چندروزی یبار اناناس میخوردم

ممنون عزیز دلم. اره امروز آزمایش دادم روز ۱۲ بتام۴۸۵ بود، دکتر گفت شنبه مجدد ازمایش بدم الانم استراح ...

به سلامتی مبارکت باشه خیلی مراقب خودت و نی نی قشنگ باش😍،منم ازمایشم شنبه ست با اینکه بی بی چکم منفیه اما دکتر گفت من فقط تیتر بتا رو ازت میخوام توکل بر خدا دعام کن هرچی نیره برام پیش بیاد🌼راستی خانمها کسی رو شنیدید بی بی چک منفی ولی ازمایش مثبت باشه؟

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
خانمای عزیز‌من ان شا الله چهارشنبه انتقالم هستش لطفا منو از دعای خیرتون محروم نکنین.اگ کاری به ذهنتو ...

عزیزم من اشتباهی که مرتکب شدم و الان پشیمونم استراحت خوبی نداشتم خوب مراقب نبودم روز پنجم تو معذوریت قرار گرفتم مجبور شدم برم جایی که پله داشت ،روز دوم حموم سرپایی رفتم بخاطر اینکه بتونم نماز بخونم دستشویی فرنگی تهیه نکردم،اینا رو در نظر بگیر بقیه ش رو بسپار به خدا ان شالله که به زودی نی نی قشنگت میاد بغلت😍😍😍

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
سلام پروانه جون .خوبم مرسی هستم همینجور فقط گذران زندگی میکنم 😶 شما چطورین ؟ خوبین ؟

سلامت باشی عزیزم ما هم بد نیستیم نفسی میادو میره با فهمیدن مشکلات همسرم کمی داغونم که چرا دکترش متوجه نشدو نگفت شاید الان دستم خالی نبود شایدم اصلا به شوهرمم مربوط نباشه هزار فکرو خیال جورواجور تو سرم که دلم به انتقال نمیره ودر حال کاهش وزنم

بچه ها امروز روز ۱۱ سیکلم بود . با دوز داروی بیشتر وضعیت ضخامت نسبت به انتقال قبلی بدتر شده بود. شده ...

ای وای خیلی متاسفم… مکمل چی مصرف میکنی؟

ببین روزی ۶ گرم حتما ال ارژنین ، ۲ تا ویتامین ای ۴۰۰، روغن ماهی، پریناتال، ویتامین دی، ویتامین سی، کو‌کیوتن، اگر پیدا کردی NAC، 

قرص آهن اینها رو مصرف کن

آب قلم هم حتما هر روز یه نصف استکان بخور

رژیمت پر پروتئین باشه ، تخم مرغ ، ماهی، حبوبات، سبزیجات زیاد بخور

اینها کمک میکنن به بالا رفتن ضخامت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام قشنگها،یک ختم قران به نیت بچه دار شدن منتظران  تا ۲بهمن گذاشتم، ممنون میشم به تاپیک اخرم سر بزنید هر جزء رو خواستید بردارید ان شالله همگی به زودی صاحب اولاد سالم و صالح شیم