2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
اونایی که پانکچر بشن اگه تخمکای زیادی داشته باشن احتمالا هایپر میشن وشکمشون آب میاره.فکنم این باشه🤔

نه بابا من آبان پانگچر شدم که.الان دوناه گذشته سونو اول رفتم تو مریودی گفت رحم عالیه دارو دادن اینجوری شدم

امروز دوشنبه س از جایی ک نوشته دوشنبه شروع کردم اشکال نداره؟ 

ببین از اولین دونه شروع کن به اون هفته ها توجه نکن اصلا مهم نیست.اینو ماما گفت از یه طرف شروع کن به خوردن طبق فلش برو جلو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اب اوردن از داروهای تحریک تخمدانه چی مصرف کردی 

پروانه جون خودشون آ اس آ دادن استرادیول.مترونیدازول.آزیترو.پردنیزون.دوتا امپول چسب جنین.ویتامین ای و دی و فولیک.فقط فرتیل خریدم که ماما گفت اشکال نداره بخور.من متخصص زنان شهر خودم رفتم گفت عفونت جزئی داری دارو داد خوردم حالا امروز آب با سرنگ از رحم کشیدن بیرون دکتر میگفت عفونت داره .موندم والا این عفونت چیه.از طرفی دکترش ناشی بود اول با ماما مشورت کرد بعد آب رحم کشید بیرون.بعد میگفت تو لگنش هم هست .اصلا شوک بودم.حالا گفت برو دوروز دیگ بیا ببینم باز آب هست یانه.اگ باشه سیکل دوماه عقب میفته من میمونم و اینهمه دارو و امپول.میگم نکنه از پردنیزون باشه؟حدست چیه پروانه حال روحیم بد.همین انروز جدا از ۴۰۰کرایه که دادم طفلی بچه هام خونه تنها بودن بیشتر زجر آوره برام دوس دارم زودتر تموم بشه بره

بله عزیزم هر روز یکی سره ساعت بعد تموم شد دوتا ۷روز بعدش پریود میشی  اون روزا روزدن که قاطی نکن ...

خدا خیرتون بده الهی هر چی از خدا میخواید ب خیریت بهتون عطا کنه 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
ببین از اولین دونه شروع کن به اون هفته ها توجه نکن اصلا مهم نیست.اینو ماما گفت از یه طرف شروع کن به ...

ممنونم مهربون خدا حاجت دلتو بده 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام بچه ها..کسی بوده  جدیدا سرم ای وی ای جی بزنه  تا ۵ ماه؟؟بیمه بما گفته تا ۱۲ هفته بیشت ...

سلام عزیزم خوبی 

کوچولوتون چطوره زنده باشه الهی 

اره از همون شیاف هست.انشالله قشنگم عیدی بگیریم وشادبشیم همه  هرچی خدابخوادقشنگه شکرش

الهی امین توکل بر خدا که حتما برای بنده هاش بهترینها رو می خواد❤

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
امروز جواب انتی بردم پیش دکتر گفت خوبه..ریسک پایین بود..ولی کفت مشکلی ندارع.گفت برا اطمینان بیشتر تس ...

والا هر چی فکر کنیم همون میشه  به آینده با امید نگاه کن 

الهی دوران بارداری همگیتون به سلامت و شادی بگذرونید 🌱

گفتن روز۱۴ تا ۱۶. من روز ۱۴ میرم نمیتونم صبر کنم،من بیستم موعدمه، دردای پریودی و بارداری خیلیا میگن ...

برا من موعدم یکشنبه دوشنبه بود دردهام دیروز خیلی بود فعلا که بخیر گذشته توکل بر خدا ازمایش منم برا روز ۱۵ نوشتن چون روز ۱۴میفته جمعه.توکل بر خدا ان شالله بارداری خوب و اولاد صالح وسالم نصیب وقسمت تمام منتظران از جمله خودمون بشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو