2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
@فردایی_روشن     ببخشید نشد ریپلای کنم فاطمه عزیزم از خدا میخوام حاجت دل پاک و مهربونت ...

قربونت برم عزیزکم 🩵 انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دخترای قشنگم 

۱۹ دی چله جدید رو میخوام شروع کنم

انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره و حاجتروا بشید 🤍

چله ی زیارت امین الله 

خودم اسامی چند نفر از دوستان رو طبق قبلی مینویسم

اگه دوست دارید اسم قشنگتون توی لیست باشه اعلام کنید❤️

پایدار و پیروز باشید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥲 کسی از الهه_elahe خبر نداره؟؟

خیلی وقته نیومده همیشه بود تو تاپیک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آترین جان دیشب سرباز کرد ببخشید ی کم چرک و خون اومد دردش اروم شد خداروشکر

اره عزیزم این اصلأ جای نگرانی نداره

دکتر گفت غده های جنسی که موقع مقاربت ترشح میشه نمیتونه از سطح پوست تراوش کنه مثل جوش زیر پوست جمع میشه یا سر باز میکنه یا جذب میشه

تقریبا مثل همون کیست بارتولن که الا گفت هست ولی خفیفتره به اون شدت نیست 

کسی نییت جدیدا پی درمان باشه اطلاعاتش به روز باشه منو راهنمایی کنه؟ بین محدد رفتن به رویان و مام و گ ...

سلام عزیزم گاندی ورویانو نمیدونم ولی من چند ساله ابن سینام من به خاطره تعیین جنسیت اول رفتم اما بعدش دیدم باردار نمیشم جلو گیریمم ول کردم و همون ازمایش اول همسرم مشکل مورفوژی و تعداد داشت و اصلا دکتر مردان ابن سینا به ما چیزی نگفت ولی توی مام همون اول تمام ازمایش های تکمیلی دی اف ایم میگیرن ولی ابن سینا نه ۴بار تخمک کشی کردم ۴بار انتقال یه بارش مثبت ولی سقط اخرم دکتر مردان باز نفهمیدو چیزی نگفت جالب اینجاست خودم ده بار ازش پرسیدم گفت شما دکتری یا من چون ما مدت زیادیه مشکلات توی رابطه داریم بعد خودم کتبی اوردمش ازمایششو متوجه شدم خودم بردم سنو واریکوسل داره با معاینه متوجه نشد ولی خدایی جنین شناسشو من راضی بودم ولی بخش مردانش نه شاید از اول شوهرم دارو میگرفت کار به ۴بار نمیکشید ولی هزینه نسبت به مام بهتره ولی باز انتخاب با خودته ولی رفتنی ابن سینا حتما بگو ازمایش دی اف ایم از شوهرت بگیرن چون اول نمینویسن معمولا وخدت ببر سنو بده وازمایش هاشو کتبی بگیر ببین به حرف دکتر بسنده نکن ببخش طولانی شد

من رویان هر راهی گفتن انجام دادم واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم خیلی خستم ۹ سال منتظرم همه ازمایشات ان ...

گلاس بی چنده بقیه ی فاکتور ها مشکل نداره مورفوژی تعداد واریکوسل چی خودت مشکل نداری پس اگه اونجوری باشه من کارم زاره فعلا بهش نمیرسم با این وضع افتضاح همسر جان 

عزیزم خیلی سخت پاک میشن .. هم میتونی تو تاپیک ها لینک بزاری و بگی برات گزارش بزنن هر ۱۰ نفر که گزا ...

چقدر سخت میگیرن ممنونم عزیزم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
گلاس بی چنده بقیه ی فاکتور ها مشکل نداره مورفوژی تعداد واریکوسل چی خودت مشکل نداری پس اگه اونجوری با ...

بی ام خیلی کم در حد ۱۰ درصد نه ناهنجاری تو شکلشم داره خودم مشکلی ندارم

انتظار ۱۰ ساله...
سلام عزیزم گاندی ورویانو نمیدونم ولی من چند ساله ابن سینام من به خاطره تعیین جنسیت اول رفتم اما بعدش ...

ازمایش دی اف ای منم بعد سومین انتقال خانم اشرفی تو رویان مشاوره منفی مکرر فرستادن پروندمو پیشش بهم گفت بعد دی اف ایش خوب بود گفت اصلاح سبک کنه سیگار نشکه اینا با دارو باردار میشی بهم گعت ۶ ماه بیا جفتتون دارو بخورید مرتب روزایی ک سونو میشی بهت میگم نردیکی کنید با کمک نتبجه مبگیرید بهم گفت انتقال نده من ولی چون جنین داشتم انتقال دادم چهارمی باز منفی شد اون متعقد بود چون دارو نگرفته همسرم و سیگار میکشه کیعیت اسپرمش نامطلوب اول باید اون درست بشه بعد همسرمم ک کمترین سختی بخودش نمیده سبگار نکشه

انتظار ۱۰ ساله...
دخترای قشنگم  ۱۹ دی چله جدید رو میخوام شروع کنم انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره و حاجتروا ...

۱۹ دی تولد منه میشه روز اول به نیت من بخونی منم حدیث کسا چله برداشتم هر روز به نیت این تاپیک میخونم 

دخترای قشنگم  ۱۹ دی چله جدید رو میخوام شروع کنم انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره و حاجتروا ...

سلام عزیز دلم خدا خیرت بده عشق خاله😘😘😍😘❤️❤️ الهی قبل انتهای چله آن حاجت روایی خودت باشه❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
گلم دکتر نصر خودشونم هستن یا رفتن خارج؟ شما پیش کدوم دکتر میرید هزینه هاش چطوری بیمه تکمیلی قرارداد ...

ایشون ایران نیستن ولی شنیدم ک اسفند میان 

برای بیمه مینویسن ک بعدا خودتون از تکمیلی تهیه کنید 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
۱۹ دی تولد منه میشه روز اول به نیت من بخونی منم حدیث کسا چله برداشتم هر روز به نیت این تاپیک میخونم& ...

عه منم ۱۸ دی تولدمه 😍🫂

تولدت مباررررک پیشاپیش عزیز دلم ♥️

انشالله ارزوهات خاطره بشن ، برسی بهشون

چشم حتما😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشون ایران نیستن ولی شنیدم ک اسفند میان  برای بیمه مینویسن ک بعدا خودتون از تکمیلی تهیه کنید& ...

مام اغلب هر کسی مثبت شده میپرسی دکترت کی بوده میگه نصر 

انتظار ۱۰ ساله...