2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اخه تاپیک هام توضیح دادم ی وقت متوجه میشن 

پس از پشتیبانی یا همچین چیزی اگه سایت داره بپرسین شاید بشه پاک کرد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
والله سال پیش دکتر گفت ایمونولوژی نزدیک انتقال بود نشد فقط سرم اینترالیپید زد بعدش جنین ها تموم شد،ا ...

نه همسرم همکاری نمیکنه نمیبرم،والا این دفعه سرمم زدم ولی باز سقط شد نمیدونم دیگه چیکار کنم، هفته ی اینده میرم دکتر ببینم چی میگه 

الهی و ربی من لی غیرک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جون من میخام بخورم.مگ نمیشه با وجود تیروئید نشاسته خورد؟اخه قرص تیروئید که میخوریم.سیب زمینی ...

عزیزم میشه بگی چ کارهایی انجام دادی ک همه تخمکات جنین شدن و کیفیتشون خوب بوده

و ب همسرت چ داروهایی دادی

اخه منم ی سال دیگه ک بچم دوسالش بشه میخام ای وی اف کنم

خواستم اطلاعات جمع کنم  

من بیمارستان بهمن میرفتم و سه سری انتقال انجا انجام دادم و از سال پیش رفتم رویان ولی هنوز به انتقال ...

من رویان هر راهی گفتن انجام دادم واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم خیلی خستم ۹ سال منتظرم همه ازمایشات انعقادی و ایمنی ژنتیک انجام دادم مشکلی نبود فقط کلاس آ نداره اسپرم همسرم کلاس بی هم خیلی کم موندم دیگه کجا برم چیکار کنم

انتظار ۱۰ ساله...
برو مرکز رویش کرج  یا مرکز مام تهران

گلم با اینکه کرجم ولی رویش اصلا نمیشناسم خوبه میشناسین شما؟درصد موفقیتش چطوره؟ شنیدم الان مام ۵۹ درصد موفقیت داره درسته؟

انتظار ۱۰ ساله...
چرا میشه آیدا جان فقط با قرص تیرویید فاصله بده نشاسته به خودی خود تیروئید بالا نمی‌بره  ولی م ...

باشه عزیزم من یه روز درمیون قرص میخورم .فک کنم بذارم روزی که دارو میخورم بهتره یا نمیخورم بنظرت؟

عزیزم میشه بگی چ کارهایی انجام دادی ک همه تخمکات جنین شدن و کیفیتشون خوب بوده و ب همسرت چ داروهایی ...

من دهتا تخمکم همش جنین شد ولی فقط پنج تاش گرید آ شد و دوتا بی .زیادم شرایطم خوب نیست بنظرم چون تعیین جنسیتم.خودم اووبوست کیوتن ویتامین سی ای دی هفته ای.پرگناکر که بعدا اکتی ناتال جایگزینش کردم.فموبرا.فولیک اسید.شوهرم کیوتن اسپریژن فرتیل سلن پلاس سی.ای.دی هفته ای.همینا یادمه امیدوارم بدردتون بخوره.من کلی نیوه و ابمیوه سیب و هویج خودم توخونه تهیه کردم خوردیم.خرما و سیاهدونه و عسل.حذف قندوشکر و فست و فورد و خوراکی بیرون.ورزش نیم ساعت تو خونه .روغن مالی شکم با روغن سیاهدانه.

من دهتا تخمکم همش جنین شد ولی فقط پنج تاش گرید آ شد و دوتا بی .زیادم شرایطم خوب نیست بنظرم چون تعیین ...

عزیزم این تقویتیا و اینکارا رو چند ماه قبل تخمک کشی انجام دادید؟

بعد همسرتونم حذف قند وشکر کرد یا فقط خودتون؟

مرسی عزیزم دستت درد نکنه تو پیشش رفتی؟ازش راضی هستی؟

من اول راهم و فعلا قصد آی وی اف ندارم  ولی خیلی از شهرستان و تهران بیمار دارن تا جاییکه دیدم راضی بودن 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

عزیزم این تقویتیا و اینکارا رو چند ماه قبل تخمک کشی انجام دادید؟ بعد همسرتونم حذف قند وشکر کرد یا ف ...

بله هردو حذف کردیم من از مرداد تا آبان طول کشید سیکل پانگچرم.قراربود مهر وارد سکل بشم که کیست داشتم.اول رفتم مرکز قرارشد وارد سیکل بشم که دوستای اینجا گفتن دارو بخور و وارد سیکل نشو. که شوهرمم دارو دادن برا دوماه ولی بخاطر کیست یماه عقب افتاد همچنان داروهارو خریدیم و خوردیم.

خانم ها ی سوال  چیکار کنم تاپیک هام پاک شه ی وقت شناسایی بشم

عزیزم خیلی سخت پاک میشن ..

هم میتونی تو تاپیک ها لینک بزاری و بگی برات گزارش بزنن

هر ۱۰ نفر که گزارش بزنن یه تاپیک پاک میشه

هم میتونی تو روز های خاص لینک تاپیک رو بزاری تو تاپیک حذف تاپیک نینی یار 

تا نینی یار چک کنه و حذف کنه

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

[QUOTE=323448466]《وَه مِن اَللهُ توفیق》 چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم ا مرس ...

عزیزی❤️🫂

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️