2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
من انوکسا هم نزدم تاالان فقط همون سینال زدم.روز ۷ و ۹سیکل گعتن بزن همه روز انتقال زدن درتعجبم.پروانه ...

عزیز دلم شما لطف داری انشالله خدا نگاهی به تلاشات بندازه و یه دوقلوی ناز بهت ببخشه

ای بابا من ۶و۲۰دقیقه لوو میخورم ۷و۲۰ پردنیزون و ۸ استرادیول.زمانبندی کردم یعنی بهم بزنم؟

عزیزم تداخلشون زیاده دوساعت فاصله بده  اگرم انو کسا یا هپارین واسپرین داری اونام با استرادیول تداخل دارن و میگن بهتره با پروژسترونم فاصله بدی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها نشاسته قبل انتقال شروع کردین به خوردن یا بعدش؟نمیشه روزی یه سیب زمینی بخورم بجا نشاسته؟خیلی ب ...

ببخشید ایدا جون هی ریپلای میکنم ولی دختر نشاسته برایه کسی که تیرویید داره ممنوعه 

سیب زمینی ماکارونی بخور سعی کن شب قبل و صبح انتقالم کله پاچه بخور

عزیز دلم شما لطف داری انشالله خدا نگاهی به تلاشات بندازه و یه دوقلوی ناز بهت ببخشه

فدااات هنوزم جمله ای که گفتی بدون دارو نرو تو سیکل و دارهایی که نوشتی شوهرم بخوره اسکرین دارم هردفعه چشمم میفته بهش دعات میکنم.😘ان شا الله به مراد دلت برسی

ببخشید ایدا جون هی ریپلای میکنم ولی دختر نشاسته برایه کسی که تیرویید داره ممنوعه  سیب زمینی ما ...

این چه حرفیه دستت هم دردنکنه .یه دنیااممنون عزیز دلم خداخیرت بده گلم خیلی ماهی😘😘

ببخشید ایدا جون هی ریپلای میکنم ولی دختر نشاسته برایه کسی که تیرویید داره ممنوعه  سیب زمینی ما ...

پروانه خانم شماباردارشدید؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

جنینای من مال سال ۹۷ بودن..چندتا کاشت ناموفق داشتم. اینسری خدا خواست و مثبت شدم

ازهمون جنین‌های 97مثبت شدیدإن شالله؟ خداحفظشون کنه براتون

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

من کیست ندارم آیدا جون ،بنظرت ماه قبل انتقال بخورم؟پلی کیستیکم.سیکل لانگ چجوریه؟

منم سابقه کیست نداشتم ولی رفتم برم تو سیکل پانگچر دیدم کیست هست.من چون راهم تامرکز دوره گفتم اینهمه راه برم و بگن کیست جی باز عقب میفته دیگ با ماما مرکز مشورت کردم گفت ال دی بخور بیا.اون سیکل خیلی آمپول داره به بازو منم دقیق نمیدونم

عزیزم میتونم بپرسم دقیقا مشکل شوهرت در چه حدی بود؟ تعداد یا سرعت یا تحرک؟  

اره عزیزم چرا که ن هر سوالی داری بپرس

شکل و سرعت و حرکت در حدی ک هر دکتری ازمایششو میدید اولین حرفش ivf بود 

عمل کرد بعد ۱سالو ۷ماه باردار شدم و در طول این مدت بعد عملش دوتا انتقال هم داشتم ک منفی شد 

اره عزیزم چرا که ن هر سوالی داری بپرس شکل و سرعت و حرکت در حدی ک هر دکتری ازمایششو میدید اولین حرفش ...

شوهر منم عمل کرد 4سال پیش. ولی وضعیتش بدتر شد. توی این فکر بودم دوباره با یه دکتر دیگه عمل کنه. نمیدونم دیگه چه کاری درسته. آزمایش جدید از شوهرت نداری بگی دقیقا تعداد و سرعتش چقدر شده؟ 

یه صلوات مهمونم کنید