2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

سلام مامانای گل الان و آینده

روز مادر پساپس و پیشاپیش مبارک تک تکتون و مادر شدن گوارای وجودتون

انشاالله نگاه حضرت فاطمه به زندگی تک تکتون باشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم خوبی؟ روزت مباااارک😍 در چ حالین؟ خیلی ممنون ک سر زدی ❤️

سلام خوبی عزیزم

روزت مبارک

در چه حال و مرحله ای هستی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام پی سی او یا pco یا پلیکیستیک  همون تنبلی تخمدان اما شدید وجود کیست های ریز در تخمدان. فقط ...

عشقم علایمش یا عوارضش چیه ؟

چون سر موقع پریود میشم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الان دوتاش شده حدود۴۸۰.نمیدونم چراهمه روز انتقال تزریق کردن به من گفته ۷و۹سیکل.یعنی همون بافاصله ۴ان ...

من سر خورد استفاده کردم دکتر نمیخواست بده اصرار کردم داد

اره همون ۴ انگشت کنار ناف

عزیزم توکلت به خدا باشه اعتماد کن به دکترت انقد استرس خوب نیست جان دلم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اوکی .ولی خارج از سیکل و ... خودمون بهتر داروی هورمونی استفاده نکنیم .از بس استفاده کردیم و معلوم نی ...

آره راست میگی❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به سلامتی داری میری تو سیکل انتقال ؟ سرم سدیم کلراید که همین سرمهای معمول که دکترا میدن ivig نیست و ...

آره توکل ب خدا اگه ضخامت باز ادا در نیاره.

موندم برا چی داده این سرمو آخه؟ یهو یادم افتاد برم سایت تامین اجتماعی نسخه رو ببینم دیدم درسته دکتر همینو نوشته. ولی برا چی نمی‌فهمم. ظاهراً هم فقط دوشنبه و سه شنبه ها اونجاست

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خوبی عزیزم روزت مبارک در چه حال و مرحله ای هستی

سلااام عزیزم خوبین؟ روز شمام مبارک😍😍

سیکل انتقال رو شروع کرد دکتر. فقط خیلی ضعف جسمی دارم . نمی‌دونم چیکار کنم. ب دکتر هم گفتم گف نوروبیون بزن. 

دعا کن برام عزیزم ان شالله نتیجه بگیریم

آره عزیزم عکس رنگی آبان پارسال رفتم. باز بود لوله هام. گفتن بعدش طبیعی میشی. نشد. چندماه بعد رفتم &n ...

آره اصلا نمیشه بیخیال شد. منم مثل خودت فکر و ذکرم شده نداشتن بچه. اینکه چیکار کنم که بشه ولی همه راه رفتم دیگه چیزی نمونده که نرفته باشم

یه صلوات مهمونم کنید
لطفا این حرفو نزن و ناامید نشو  منم مشکلی نداشتم مشکل از شوهرم بود  ولی شکر خدا باردار ...

عزیزم میتونم بپرسم دقیقا مشکل شوهرت در چه حدی بود؟ تعداد یا سرعت یا تحرک؟ 

یه صلوات مهمونم کنید
آره توکل ب خدا اگه ضخامت باز ادا در نیاره. موندم برا چی داده این سرمو آخه؟ یهو یادم افتاد برم سایت ...

به سلامتی ..نه ان شاالله که خوب و بی دردسر بالا میره و نتیجه نهایی هم مامان شدن باشه 😍 مامای دکتر در دسترس نیست ازش بپرسی ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلااام عزیزم خوبین؟ روز شمام مبارک😍😍 سیکل انتقال رو شروع کرد دکتر. فقط خیلی ضعف جسمی دارم . نمی‌د ...

خداروشکر عزیزمممم

پیشاپیش مامان شدنت مبارک

همه قرص های مکمل و تقویتی و ویتامین هارو بخور حسابی جون بگیری

به تغذیه انم برس

گوشت تو شیشه بلدی؟ اونو درست کن بخور

آره توکل ب خدا اگه ضخامت باز ادا در نیاره. موندم برا چی داده این سرمو آخه؟ یهو یادم افتاد برم سایت ...

احتمالا گفتی ضعف جسمی دارم سرم داده امپول های تقویتی رو بزن داخلش